Gerçekler hanım abla, gerçekler
Geçen ayının birine sinemaya gidelim dedim, sen pasta yap gel bizim evde izleriz ne gerek var para bayılmaya dedi. Şimdikiler entelektüel birikimi falan takmıyorlar.
Evlenmeyen, evlenmekten korkan er kişileri de ikna etme bölümü açılsın forumda. Mune
Bence tutar.
Çünkü adamı bulduktan sonra bir de evlenmeye ikna olmasını bekliyoruz beyefendilerin.
42 yaşındaki kadına bari kız demeyin allahsızlar.
Neyse ben de buradan hep isyan ediyorum beni de birileriyle tanıştırın, oğlunuz olur, erkek kardeşiniz olur, kuzeniniz olur diye...Burdaki networkingim bunun için işime yaramıyorsa ben bu siteye niye yazmaya devam ediyorum ki? Yazıklar olsun.
Isyaaaaaannnn
Ben sana hak verdim canim benim ya.
Tm aglama.
Sahi burda " kizilami boyasam sariyami boyasam sacimi kizlaaerr" konularina yorum yapmak yerine seni evlendirsek bi sevaba gireriz.
Ben bile su yasimda akil ettim bunu, benden buyukler, kendini kurtarmis evlenip gitmis, tok acin halinden anlamaz ablalarimiz utansin
Isyaaaaaannnn
Ben sana hak verdim canim benim ya.
Tm aglama.
Sahi burda " kizilami boyasam sariyami boyasam sacimi kizlaaerr" konularina yorum yapmak yerine seni evlendirsek bi sevaba gireriz.
Ben bile su yasimda akil ettim bunu, benden buyukler, kendini kurtarmis evlenip gitmis, tok acin halinden anlamaz ablalarimiz utansin
Kelin ilacı olsa başına sürermiş önce kendi kızımı evlendirmem gerek
Ay ben bu konuyu açarken sitede evlenmeye niyetli bu kadar kişi olduğunu bilmiyordum
Kelin ilacı olsa başına sürermiş önce kendi kızımı evlendirmem gerek
Ay ben bu konuyu açarken sitede evlenmeye niyetli bu kadar kişi olduğunu bilmiyordum