Bekar kızın 'beni isteyin' isyanı

Gerçekler hanım abla, gerçekler
Geçen ayının birine sinemaya gidelim dedim, sen pasta yap gel bizim evde izleriz ne gerek var para bayılmaya dedi. Şimdikiler entelektüel birikimi falan takmıyorlar.
Kahve içip film izleriz de dedi mi

Evlenmeyen, evlenmekten korkan er kişileri de ikna etme bölümü açılsın forumda. MuneMune hesabı doğrulanmış üye. Bence tutar.
Çünkü adamı bulduktan sonra bir de evlenmeye ikna olmasını bekliyoruz beyefendilerin.

Isyaaaaaannnn
Ben sana hak verdim canim benim ya.
Tm aglama.
Sahi burda " kizilami boyasam sariyami boyasam sacimi kizlaaerr" konularina yorum yapmak yerine seni evlendirsek bi sevaba gireriz.
Ben bile su yasimda akil ettim bunu, benden buyukler, kendini kurtarmis evlenip gitmis, tok acin halinden anlamaz ablalarimiz utansin

Kelin ilacı olsa başına sürermiş önce kendi kızımı evlendirmem gerek
Ay ben bu konuyu açarken sitede evlenmeye niyetli bu kadar kişi olduğunu bilmiyordum

Kelin ilacı olsa başına sürermiş önce kendi kızımı evlendirmem gerek
Ay ben bu konuyu açarken sitede evlenmeye niyetli bu kadar kişi olduğunu bilmiyordum

Evlenmek isteyen cok var evet. Evlendirmek isin sakasi ma tabi kadinlar kulubunda tanisip evlenmeye dogru ilerlemeyi cesaret edermi birileri bilmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…