• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar kızın 'beni isteyin' isyanı

Mune hanım valla sizde bir Esra Erol havası yok değil, ben elektrik aldım sizden:KK53:
Pardon o elektriği irkeklerden alıyorduk di mi?:deli:
Neyse neticede siz bu işi kıvırırsınız diyorum, hatta Kazen bey de eşlik eder. Sert mizacıyla renk katar valla:halay:
Ahahaha Kazen toplu ban yapıp mevzuyu kökünden çözecek bence :D Koca meraklısı kadınların arasında kaldım, siteyi fena emellerine alet edecekler diye :D

Dur yav, cognitive.. Daha biz tanisip, karsilikli oturup bi kahve icemedik, hemen ikinci kademeye atliyorsun..:KK70:

Yani diyorsun ki ben seni daha görüp beğenmedim, sana nasıl referans olayım... Bakın, benim sohbetimden karşıdaki erkek hiç sıkılmaz Bamyan heykellerinden Bon Morche'ın kuruluş aşamasına, Elgin Mermerleri'inden Antik Yunan'da erkek kadın kıyafet biçiminin oluşumuna , kent ve iktidar ilişkisinden bunun yansımalarına kadar çeşitli konular hakkında konuşabilirim. Soyumuzu devam ettirecek çocuklarımıza uygulayacağım bilişsel becerileri artırma egzersizleriyle daha sağlıklı nesiller vadediyorken, tekniklerini öğrendiğim interpersonal communication ile de uzun bir evliliğin garantisini veriyorum.
Daha ne olsun?!

Son düzenleme:
Ahahaha Kazen toplu ban yapıp mevzuyu kökünden çözecek bence :KK70: Koca meraklısı kadınların arasında kaldım, siteyi fena emellerine alet edecekler diye :KK70:
Yok yok açık görüşlü biri bence:KK53: Ciddiyete bürünüp, iyi bir öneri metniyle gidersek kapısına KK kapısını açar çöpçatanlığa belki :D
Ya da Kazen baltayla dalar hepimize diyorum:rapci: Cımbız Mune hanımın çünkü:KK52:

Konuyu buraya taşımakla hata ettik. Rakiplerimiz dur durak bilmeden artıyorr.

cognitive cognitive giriş metni bile yazmış. :skandal: Yok öyle işler kızlar sakin olun. Erkek falan görmedik biz, bitmiş hepsi.

Yok yok açık görüşlü biri bence:KK53: Ciddiyete bürünüp, iyi bir öneri metniyle gidersek kapısına KK kapısını açar çöpçatanlığa belki :KK70:
Ya da Kazen baltayla dalar hepimize diyorum:rapci: Cımbız Mune hanımın çünkü:KK52:
Sen otur yılarca çalış kodlar yaz, onu yap bunu yap, sıfırdan site kur, sonra da :D Yani ben diyorum ki Mune çok yoruluyor, sitenin kapısına üç beş tane güçlü kuvvetli, boylu poslu yakışıklı fedai atsalar :D

Yani diyorsun ki ben seni daha görüp beğenmedim, sana nasıl referans olayım... Bakın, benim sohbetimden karşıdaki erkek hiç sıkılmaz Bamyan heykellerinden Bon Morche'ın kuruluş aşamasına, Elgin Mermerleri'inden Antik Yunan'da erkek kadın kıyafet biçiminin oluşumuna , kent ve iktidar ilişkisinden bunun yansımalarına kadar çeşitli konular hakkında konuşabilirim. Soyumuzu devam ettirecek çocuklarımıza uygulayacağım bilişsel becerileri artırma egzersizleriyle daha sağlıklı nesiller vadediyorken, tekniklerini öğrendiğim interpersonal communiaction ile de uzun bir evliliğin garantisini veriyorum.
Daha ne olsun?!
Neden erkek kökenli bireylerle evlenemediğin belli oldu :işsiz:

Sen otur yılarca çalış kodlar yaz, onu yap bunu yap, sıfırdan site kur, sonra da :KK70: Yani ben diyorum ki Mune çok yoruluyor, sitenin kapısına üç beş tane güçlü kuvvetli, boylu poslu yakışıklı fedai atsalar :KK70:
Olur valla bol sakallı, iri yapılı falan:kk77:
Tövbe tövbe ya:olamaz:
tantanis tantanis hanımcım neler duyuyorum böyle:KK53:

Yani diyorsun ki ben seni daha görüp beğenmedim, sana nasıl referans olayım... Bakın, benim sohbetimden karşıdaki erkek hiç sıkılmaz Bamyan heykellerinden Bon Morche'ın kuruluş aşamasına, Elgin Mermerleri'inden Antik Yunan'da erkek kadın kıyafet biçiminin oluşumuna , kent ve iktidar ilişkisinden bunun yansımalarına kadar çeşitli konular hakkında konuşabilirim. Soyumuzu devam ettirecek çocuklarımıza uygulayacağım bilişsel becerileri artırma egzersizleriyle daha sağlıklı nesiller vadediyorken, tekniklerini öğrendiğim interpersonal communication ile de uzun bir evliliğin garantisini veriyorum.
Daha ne olsun?!
Canım yalnız bamya heykellerden bahsedersen erkekler seni basit kız olarak görür. Kadın kıyafetinin oluşumuna demişsin ama bence erkeği kıyafetine karıştırma, yani elini versen kolunu alamazsın.

Canım yalnız bamya heykellerden bahsedersen erkekler seni basit kız olarak görür. Kadın kıyafetinin oluşumuna demişsin ama bence erkeği kıyafetine karıştırma, yani elini versen kolunu alamazsın.

Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için, niyet yazımı hemen yeniden şekillendiriyorum. Böyle ince detaylar vermeniz sayesinde adım adım mutluluğa yaklaştığımı hissediyorum.

Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için, niyet yazımı hemen yeniden şekillendiriyorum. Böyle ince detaylar vermeniz sayesinde adım adım mutluluğa yaklaştığımı hissediyorum.
Ben de detay vereyim madem, fazla akıllı kadınlardan da hoşlanmıyorlar. :KK53:
Kariyerlisi, fazla maaş alanı falan korkutuyor bunları ben diyeyim sana. Bir de entelektüel sohbet diyorsun:işsiz:

Mune hanım valla sizde bir Esra Erol havası yok değil, ben elektrik aldım sizden:KK53:
Pardon o elektriği irkeklerden alıyorduk di mi?:deli:
Neyse neticede siz bu işi kıvırırsınız diyorum, hatta Kazen bey de eşlik eder. Sert mizacıyla renk katar valla:halay:
:KK70::KK70:
Sıkıntı da çekmem, evlenmek isteyen çok üyemiz var:KK70:ama talipler için birşey diyemeyeceğim, soğuk ter döktüreceğimiz kesin, baksana bizim kızların kriterleri yüksek, evin var mı araban var mı demez bunlar, direkt banka hesabına bakarlar, yurtdışına çıkmaya bir manisi olup olmadığını sorgularlar:KK70:

Daha ne olsun?!
Wow! Sende ne meziyetler varmis..:KK51: Uzun zamandir buralarda gorunmuyorsun, unutturdun kendini ben neyleyim. Ama yani soyle deyim, kelin merhemi olsa once kendi basina surermis, bizimki de oyle iste..:-)

Sıkıntı da çekmem, evlenmek isteyen çok üyemiz var:KK70:ama talipler için birşey diyemeyeceğim, soğuk ter döktüreceğimiz kesin, baksana bizim kızların kriterleri yüksek, evin var mı araban var mı demez bunlar, direkt banka hesabına bakarlar, yurtdışına çıkmaya bir manisi olup olmadığını sorgularlar:KK70:

bir de şey boyu vardı, onu da eklerseniz :KK53:

(pek siyaset topiğine uymadı ama bdv de uzun sre kaldı bu konu şimdi, +18e geç taşıdınız, yapacak bir şey yok)

bir de şey boyu vardı, onu da eklerseniz :KK53:

(pek siyaset topiğine uymadı ama bdv de uzun sre kaldı bu konu şimdi, +18e geç taşıdınız, yapacak bir şey yok)
Biz ona komple büyük adam diyoruz.

Valla ben bile meyilliyim:KK53:
Yaş 23 efenim, kısmetse öğretmen olıciğim ( iyi bir yatırım, ileride değerlenir dikkat!). Bir evi olsun, düzenli bir işi, anasıyla oturmam, saygı çok önemli ( herkes bunu söylüyor nedense ben de dedim :) )

Bence Esra Erol flash tv'de keşfedilip nasıl çıktıysa siz de internet aleminde yükselirsiniz:KK50:

-lotus- -lotus- marilyn monroe marilyn monroe var olan azıcık umudumu da öz güvenimi de parçaladınız...
Saraylim Saraylim istemiyorum artık zaten hevesimi kırdılar, kızkardeşlik dayanışması böyle değildi...
Gerçekler hanım abla, gerçekler :(
Geçen ayının birine sinemaya gidelim dedim, sen pasta yap gel bizim evde izleriz ne gerek var para bayılmaya dedi. Şimdikiler entelektüel birikimi falan takmıyorlar. :işsiz:

Back