Bekar kızın 'beni isteyin' isyanı

etkin

Guru
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2006
1.590
1.070
333
http://www.posta.com.tr/turkiye/HaberDetay/Bekar-kizin--beni-isteyin--isyani.htm?ArticleID=340273

Bekar kızın 'beni isteyin' isyanı
E.K. 42 yaşında. Erkek arkadaşı kendisiyle evlenmeye yanaşmayınca o da isyanını evinin camına yazdığı notlarla duyurdu

Muğla'da 42 yaşındaki E.K. erkek arkadaşı bir türlü evlenmeye yanaşmayınca, ilginç bir yöntem buldu.

Sabah Gazetesi'nden Adem Ülker'in haberine göre, bir türlü evlenemeyen ve erkek arkadaşından da umudu kesen E. K. sonunda, "Evlenmek için ailemden isteyin. Çocuğun mürüvvetini görmek istemek iyi bir şeydir" yazdığı kağıtları evinin camına yapıştırdı.

Başkaları istemeye geldiğinde erkek arkadaşının her defasında "seni ben alacağım" diyerekevlenmesine engel olduğunu söyleyen E. K. "Gelip alacağı yok. Tepkimi böyle ortaya koydum" dedi.

42 yaşındaki kadına bari kız demeyin allahsızlar.
Neyse ben de buradan hep isyan ediyorum beni de birileriyle tanıştırın, oğlunuz olur, erkek kardeşiniz olur, kuzeniniz olur diye...Burdaki networkingim bunun için işime yaramıyorsa ben bu siteye niye yazmaya devam ediyorum ki? Yazıklar olsun.

Erkek arkadaşa iyi olmuş İstemeye gelen var mı acaba

İtiraf edeyim cesurmuş
Kızlar bekarlık sultanlıktır laf olsun diye demiyorum acele etmeyin bekarlığınızın tadını çıkarın

Siz daha küçüksünüz cognitive kardeşim, burada yazan ablalarınız mı etkiledi sizi, sizde mi sitede çöpçatan bölümü olsun diyenlerdensiniz?

marilyn monroe S shot tantanis gelişme çağındaki gençlerimiz evlilik düşüncelerinizden olumsuz olarak etkileniyorlar, alttan alttan subliminal mesajlar vermeyin

Vallaha Mune, yaş kemale erdi hiç de takamam genç bireyleri Bakaınlar başlarının çaresine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…