- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
Ahahaha Kazen toplu ban yapıp mevzuyu kökünden çözecek benceMune hanım valla sizde bir Esra Erol havası yok değil, ben elektrik aldım sizden
Pardon o elektriği irkeklerden alıyorduk di mi?
Neyse neticede siz bu işi kıvırırsınız diyorum, hatta Kazen bey de eşlik eder. Sert mizacıyla renk katar valla
Dur yav, cognitive.. Daha biz tanisip, karsilikli oturup bi kahve icemedik, hemen ikinci kademeye atliyorsun..
Yok yok açık görüşlü biri benceAhahaha Kazen toplu ban yapıp mevzuyu kökünden çözecek benceKoca meraklısı kadınların arasında kaldım, siteyi fena emellerine alet edecekler diye
Sen otur yılarca çalış kodlar yaz, onu yap bunu yap, sıfırdan site kur, sonra daYok yok açık görüşlü biri benceCiddiyete bürünüp, iyi bir öneri metniyle gidersek kapısına KK kapısını açar çöpçatanlığa belki
Ya da Kazen baltayla dalar hepimize diyorumCımbız Mune hanımın çünkü
Neden erkek kökenli bireylerle evlenemediğin belli olduYani diyorsun ki ben seni daha görüp beğenmedim, sana nasıl referans olayım... Bakın, benim sohbetimden karşıdaki erkek hiç sıkılmaz Bamyan heykellerinden Bon Morche'ın kuruluş aşamasına, Elgin Mermerleri'inden Antik Yunan'da erkek kadın kıyafet biçiminin oluşumuna , kent ve iktidar ilişkisinden bunun yansımalarına kadar çeşitli konular hakkında konuşabilirim. Soyumuzu devam ettirecek çocuklarımıza uygulayacağım bilişsel becerileri artırma egzersizleriyle daha sağlıklı nesiller vadediyorken, tekniklerini öğrendiğim interpersonal communiaction ile de uzun bir evliliğin garantisini veriyorum.
Daha ne olsun?!
Olur valla bol sakallı, iri yapılı falanSen otur yılarca çalış kodlar yaz, onu yap bunu yap, sıfırdan site kur, sonra daYani ben diyorum ki Mune çok yoruluyor, sitenin kapısına üç beş tane güçlü kuvvetli, boylu poslu yakışıklı fedai atsalar
Canım yalnız bamya heykellerden bahsedersen erkekler seni basit kız olarak görür. Kadın kıyafetinin oluşumuna demişsin ama bence erkeği kıyafetine karıştırma, yani elini versen kolunu alamazsın.Yani diyorsun ki ben seni daha görüp beğenmedim, sana nasıl referans olayım... Bakın, benim sohbetimden karşıdaki erkek hiç sıkılmaz Bamyan heykellerinden Bon Morche'ın kuruluş aşamasına, Elgin Mermerleri'inden Antik Yunan'da erkek kadın kıyafet biçiminin oluşumuna , kent ve iktidar ilişkisinden bunun yansımalarına kadar çeşitli konular hakkında konuşabilirim. Soyumuzu devam ettirecek çocuklarımıza uygulayacağım bilişsel becerileri artırma egzersizleriyle daha sağlıklı nesiller vadediyorken, tekniklerini öğrendiğim interpersonal communication ile de uzun bir evliliğin garantisini veriyorum.
Daha ne olsun?!
Canım yalnız bamya heykellerden bahsedersen erkekler seni basit kız olarak görür. Kadın kıyafetinin oluşumuna demişsin ama bence erkeği kıyafetine karıştırma, yani elini versen kolunu alamazsın.
Ben de detay vereyim madem, fazla akıllı kadınlardan da hoşlanmıyorlar.Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için, niyet yazımı hemen yeniden şekillendiriyorum. Böyle ince detaylar vermeniz sayesinde adım adım mutluluğa yaklaştığımı hissediyorum.
Gerçekleri konuştuk can. Maksat ayağın alışsıntantanis niyet yazımı gördükten sonra rekabetten korktun sanırım hemen geri çekilmeler falan...
marilyn monroe Üzdün.........
Mune hanım valla sizde bir Esra Erol havası yok değil, ben elektrik aldım sizden
Pardon o elektriği irkeklerden alıyorduk di mi?
Neyse neticede siz bu işi kıvırırsınız diyorum, hatta Kazen bey de eşlik eder. Sert mizacıyla renk katar valla
Wow! Sende ne meziyetler varmis..Yani diyorsun ki ben seni daha görüp beğenmedim, sana nasıl referans olayım... Bakın, benim sohbetimden karşıdaki erkek hiç sıkılmaz Bamyan heykellerinden Bon Morche'ın kuruluş aşamasına, Elgin Mermerleri'inden Antik Yunan'da erkek kadın kıyafet biçiminin oluşumuna , kent ve iktidar ilişkisinden bunun yansımalarına kadar çeşitli konular hakkında konuşabilirim. Soyumuzu devam ettirecek çocuklarımıza uygulayacağım bilişsel becerileri artırma egzersizleriyle daha sağlıklı nesiller vadediyorken, tekniklerini öğrendiğim interpersonal communication ile de uzun bir evliliğin garantisini veriyorum.
Daha ne olsun?!
Sıkıntı da çekmem, evlenmek isteyen çok üyemiz varama talipler için birşey diyemeyeceğim, soğuk ter döktüreceğimiz kesin, baksana bizim kızların kriterleri yüksek, evin var mı araban var mı demez bunlar, direkt banka hesabına bakarlar, yurtdışına çıkmaya bir manisi olup olmadığını sorgularlar
Biz ona komple büyük adam diyoruz.bir de şey boyu vardı, onu da eklerseniz
(pek siyaset topiğine uymadı ama bdv de uzun sre kaldı bu konu şimdi, +18e geç taşıdınız, yapacak bir şey yok)
Valla ben bile meyilliyim
Sıkıntı da çekmem, evlenmek isteyen çok üyemiz varama talipler için birşey diyemeyeceğim, soğuk ter döktüreceğimiz kesin, baksana bizim kızların kriterleri yüksek, evin var mı araban var mı demez bunlar, direkt banka hesabına bakarlar, yurtdışına çıkmaya bir manisi olup olmadığını sorgularlar
Gerçekler hanım abla, gerçekler-lotus- marilyn monroe var olan azıcık umudumu da öz güvenimi de parçaladınız...
Saraylim istemiyorum artık zaten hevesimi kırdılar, kızkardeşlik dayanışması böyle değildi...
Genç yaşında yanlış ümitlere kapılıp kederlere boğulma diye-lotus- marilyn monroe var olan azıcık umudumu da öz güvenimi de parçaladınız...
Saraylim istemiyorum artık zaten hevesimi kırdılar, kızkardeşlik dayanışması böyle değildi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?