Bakın talep var ama Mune, demek ki gerçekten önemli bir eksikliğe parmak bastıkSiz daha küçüksünüz cognitive kardeşim, burada yazan ablalarınız mı etkiledi sizi, sizde mi sitede çöpçatan bölümü olsun diyenlerdensiniz?
marilyn monroe S shot tantanis gelişme çağındaki gençlerimiz evlilik düşüncelerinizden olumsuz olarak etkileniyorlar, alttan alttan subliminal mesajlar vermeyin
Vallaha Mune, yaş kemale erdihiç de takamam genç bireyleri Bakaınlar başlarının çaresine
Bakın talep var ama Mune, demek ki gerçekten önemli bir eksikliğe parmak bastık
Ama şimdi bir hayıra vesile olup sevap point kazanmak da var, onu da hafife almayın derim
Haberdeki kadın gibi metodlar deneyin sizde, kadın gerçekten yaratıcı fikirlere sahipmiş, herşeyi KK'den beklemeyin
Bak nereden vuruyor beniAma şimdi bir hayıra vesile olup sevap point kazanmak da var, onu da hafife almayın derim
Siz daha küçüksünüz cognitive kardeşim, burada yazan ablalarınız mı etkiledi sizi, sizde mi sitede çöpçatan bölümü olsun diyenlerdensiniz?
Aramizda irkek mi var?Seneye mezun oluyorum Mune hanım, soyumu kaliteli şekilde devam ettirecek olan erkek kökenli bireyleri bu platform sayesinde de tanıma fırsatım neden olmasın?
Yani ne olcak Mune. Alt tarafı bir çöpçatanlık bölümü açacaksınBak nereden vuruyor beni
Aramizda irkek mi var?
Dur yav, cognitive.. Daha biz tanisip, karsilikli oturup bi kahve icemedik, hemen ikinci kademeye atliyorsun..O erkekler senin benimle tanıştıracağın belki yeğenin, belki iş arkadaşın, belki erkek kardeşin Saraylım.
asdfghjk.
Hahahahaha bak birgün karşına çıkacak bu şakanYani ne olcak Mune. Alt tarafı bir çöpçatanlık bölümü açacaksınŞey gibi düşün Serbest Piyasa Ekonomisine Katkı gibi, Arz ve Talebi buluşturacaksınız sadece Böyle satıyorum-arıyorum başlıkları gibi.
İsteyen kuzen, emmi, kardeş neyin varsa özelliklerini yazacak
beriki de boyum şu, şından hoşlanırım, vallahi makarna bile kaynatamam yazacak.
İsteyenler buluşacak. Bak Esra Erol'a paravan aça aça zengin oldu hatun. Senin neyin eksik
Ay geyik meyik derken millet sahi sanacak, adım koca arıyora çıkacakHep bu tantanis 'len S shot yüzünden
Aa üstüme iyilik sağlık... Tantanis değil mi devamlı koca isteyen de "önce okulunu bitir" dediğimiz...Yani ne olcak Mune. Alt tarafı bir çöpçatanlık bölümü açacaksınŞey gibi düşün Serbest Piyasa Ekonomisine Katkı gibi, Arz ve Talebi buluşturacaksınız sadece Böyle satıyorum-arıyorum başlıkları gibi.
İsteyen kuzen, emmi, kardeş neyin varsa özelliklerini yazacak
beriki de boyum şu, şından hoşlanırım, vallahi makarna bile kaynatamam yazacak.
İsteyenler buluşacak. Bak Esra Erol'a paravan aça aça zengin oldu hatun. Senin neyin eksik
Ay geyik meyik derken millet sahi sanacak, adım koca arıyora çıkacakHep bu tantanis 'len S shot yüzünden
Henüz yok. Ama olacak inşeallah değil miAramizda irkek mi var?
Hemde zengin istiyordu değil mi, +60 üzeri miydiAa üstüme iyilik sağlık... Tantanis değil mi devamlı koca isteyen de "önce okulunu bitir" dediğimiz...
Hadi ya banlanmamı fırsat bilip bütüüün adayları elden geçiren kimdi acaba?Aa üstüme iyilik sağlık... Tantanis değil mi devamlı koca isteyen de "önce okulunu bitir" dediğimiz...
Ay o zengin ve yaşlı koca yapıcak kendine, basar parası neyse fakülte alır kendineAa üstüme iyilik sağlık... Tantanis değil mi devamlı koca isteyen de "önce okulunu bitir" dediğimiz...
Ilk önce pro üyelik alıp siz fakirlerin dünyasından ayrılmayı planlıyorum. Sonra fakülte en son da genç koca neden olmasın.Ay o zengin ve yaşlı koca yapıcak kendine, basar parası neyse fakülte alır kendineokulu bitirmese de olar
Eh biz seni tutmayalımIlk önce pro üyelik alıp siz fakirlerin dünyasından ayrılmayı planlıyorum. Sonra fakülte en son da genç koca neden olmasın.
Mune hanım valla sizde bir Esra Erol havası yok değil, ben elektrik aldım sizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?