Bekar kızın 'beni isteyin' isyanı

Bakın talep var ama Mune, demek ki gerçekten önemli bir eksikliğe parmak bastık

Siz daha küçüksünüz cognitive kardeşim, burada yazan ablalarınız mı etkiledi sizi, sizde mi sitede çöpçatan bölümü olsun diyenlerdensiniz?

Seneye mezun oluyorum Mune hanım, soyumu kaliteli şekilde devam ettirecek olan erkek kökenli bireyleri bu platform sayesinde de tanıma fırsatım neden olmasın?

Bak nereden vuruyor beni
Yani ne olcak Mune. Alt tarafı bir çöpçatanlık bölümü açacaksın Şey gibi düşün Serbest Piyasa Ekonomisine Katkı gibi, Arz ve Talebi buluşturacaksınız sadece Böyle satıyorum-arıyorum başlıkları gibi.
İsteyen kuzen, emmi, kardeş neyin varsa özelliklerini yazacak
beriki de boyum şu, şından hoşlanırım, vallahi makarna bile kaynatamam yazacak.
İsteyenler buluşacak. Bak Esra Erol'a paravan aça aça zengin oldu hatun. Senin neyin eksik
Ay geyik meyik derken millet sahi sanacak, adım koca arıyora çıkacak Hep bu tantanis 'len S shot yüzünden

Hahahahaha bak birgün karşına çıkacak bu şakan ciddi yazdığını zannedenler olacaktır, katılıyorum S shot ve tantanis sebep oluyor hep

Aa üstüme iyilik sağlık... Tantanis değil mi devamlı koca isteyen de "önce okulunu bitir" dediğimiz...

Aa üstüme iyilik sağlık... Tantanis değil mi devamlı koca isteyen de "önce okulunu bitir" dediğimiz...
Hadi ya banlanmamı fırsat bilip bütüüün adayları elden geçiren kimdi acaba?

Ay o zengin ve yaşlı koca yapıcak kendine, basar parası neyse fakülte alır kendine okulu bitirmese de olar
Ilk önce pro üyelik alıp siz fakirlerin dünyasından ayrılmayı planlıyorum. Sonra fakülte en son da genç koca neden olmasın.

Hahahahaha bak birgün karşına çıkacak bu şakan ciddi yazdığını zannedenler olacaktır, katılıyorum S shot ve tantanis sebep oluyor hep
Mune hanım valla sizde bir Esra Erol havası yok değil, ben elektrik aldım sizden
Pardon o elektriği irkeklerden alıyorduk di mi?
Neyse neticede siz bu işi kıvırırsınız diyorum, hatta Kazen bey de eşlik eder. Sert mizacıyla renk katar valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…