Bekar kadınların evlililere göre evli erkeklerin de bekarlara göre daha mutlu olduğu ispatlanmış Evlılık kadına zarar erkeğe fayda veren bir sey

Kadınların bu zamanda daha fazla sorumluluk aldığına katılmıyorum. Eskiden kadınlar tarlalarda erkeğe bedava işçi olarak sürekli olarak çalıştırıldı. En azından şimdi bedavaya çalışmıyorlar.

Ataerkil toplumlarda evlilik, büyük oranda erkeklerin konforu için dizayn edilmiştir zaten,öyle olmasa zaman içerisinde işlerine gelmeyen bir çok şeyi değiştirdikleri gibi evlilik kurumuna da el atarlardı emin olun.

Kadınlar akıllı olacak, erkeklerinin vicdanına bırakmayacak, bu döngüyü kırmanın başka yolu yok.

Ayak seven birinin ağzı sucuklu yumurta da kokuyordur başı da keldir istediğin kadar eğitim sokakta görsem bakmam
Valla sucuklu yumurta da vardı sofrada nerden bildin kız? Saçım çok gür ama, üç kişilik saçım var diye kuaför normalin üç katı fiyat çekiyor her seferinde.

Valla sucuklu yumurta da vardı sofrada nerden bildin kız? Saçım çok gür ama, üç kişilik saçım var diye kuaför normalin üç katı fiyat çekiyor her seferinde.
Nerden bildiniz muhasebe isinde calistigimi tebrikler yalniz konuyla pek ilgisi olmadi cumleyle hic ilgisi yok muhasebenin.
Yine ban gelecek MuneMune hesabı doğrulanmış üye. 'ye pazar gunu huzur yok
Üye adına bak bi de jdkskdkskd kafayı yemişsin kız.
Konun başını okuyun kimseye hakaret kötü söz söylemiş miyim bi bakın lakin hepsi bi anda saldırdı karışlık verince daha da olay büyüdü

Kocam uyandı kahvaltı hazırladı, beni uyandırdı, kahvaltı yaptık. Sofrayı topladı. Ben çocukları banyoya soktum o kurulayip giydirdi. Sonra evi süpürüp sildi bende mutfağı toparladım. Ben çalışmıyorum, o çalışıyor şimdi de çocukları dışarı çıkaracak Ben de kafa dinleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…