- Konu Sahibi kafamdakisesnedensusmaz
-
Bende kadınların omzunda daha çok yük olduğunu düşünenlerdenim.
Akademisyen, doktor, yüksek mühendis gibi hep meslek sahibi kişilerin olduğu bir tarafla evliyim, kendi akrabalarımda ise her seviyeden insan var. Ev hanımı, işçi, çiftçi , öğretmen vs.
Hem köyde hem şehirde görev yaptım, hem özelde hem kamuda görev yaptım. Toplumsal hayatı farklı yerlerde, farklı koşullarda çok iyi gözlemledim. Elbette sınıfsal farklılıkların getirdiği yaşam düzeni ve refah seviyesi farklı ama genel kanı olarak bende kadınların günümüzde daha fazla rol ve sorumlulukları olduğunu düşünüyorum.
Ayak seven birinin ağzı sucuklu yumurta da kokuyordur başı da keldir istediğin kadar eğitim sokakta görsem bakmamKarnım tok evet. Eşim şahane kahvaltı hazırlamıştı, çok yemişim.
Üye adına bak bi de jdkskdkskd kafayı yemişsin kız.Sana anlatmıyorum işte muhasebetin olmadığı sohbete burnunu sokma teyzecim
Muhasebet: rakamlarla olan münasebet. Türk diline yeni kelime kazandırdı kadın sinirdenSana anlatmıyorum işte muhasebetin olmadığı sohbete burnunu sokma teyzecim
Nerden bildiniz muhasebe isinde calistigimi tebrikler yalniz konuyla pek ilgisi olmadi cumleyle hic ilgisi yok muhasebenin.Sana anlatmıyorum işte muhasebetin olmadığı sohbete burnunu sokma teyzecim
Valla sucuklu yumurta da vardı sofrada nerden bildin kız? Saçım çok gür ama, üç kişilik saçım var diye kuaför normalin üç katı fiyat çekiyor her seferinde.Ayak seven birinin ağzı sucuklu yumurta da kokuyordur başı da keldir istediğin kadar eğitim sokakta görsem bakmam
MaşallahSevgili yeni üye, her evlilik böyle değil. Ben şuvan kanepede yayılıyorum eşim balkonları yıkıyor. Kurutma bitince de ütü yapacak
Konu da dert değil ayrıca.
Valla sucuklu yumurta da vardı sofrada nerden bildin kız? Saçım çok gür ama, üç kişilik saçım var diye kuaför normalin üç katı fiyat çekiyor her seferinde.
Nerden bildiniz muhasebe isinde calistigimi tebrikler yalniz konuyla pek ilgisi olmadi cumleyle hic ilgisi yok muhasebenin.
Yine ban gelecekMune 'ye pazar gunu huzur yok
Konun başını okuyun kimseye hakaret kötü söz söylemiş miyim bi bakın lakin hepsi bi anda saldırdı karışlık verince daha da olay büyüdüÜye adına bak bi de jdkskdkskd kafayı yemişsin kız.
Yazdiginiz konularin hicbiri konu degil ki caniniz sikilmis sacma sapan konular acip duruyorsunuzKonun başını okuyun kimseye hakaret kötü söz söylemiş miyim bi bakın lakin hepsi bi anda saldırdı karışlık verince daha da olay büyüdü
Tamam da burda zararım kime görmek istemiyorsanız engellersiniz saldırmanıza gerek yokYazdiginiz konularin hicbiri konu degil ki caniniz sikilmis sacma sapan konular acip duruyorsunuz
Ay biz de sucuklu yumurta yedik bugün, afiyet şifa olsun, oh.Valla sucuklu yumurta da vardı sofrada nerden bildin kız? Saçım çok gür ama, üç kişilik saçım var diye kuaför normalin üç katı fiyat çekiyor her seferinde.
Kudra'ya bi anda saldırıp sen başlattın mevzuyu, kıvırma şimdi.Konun başını okuyun kimseye hakaret kötü söz söylemiş miyim bi bakın lakin hepsi bi anda saldırdı karışlık verince daha da olay büyüdü
Bence sen sadece çocuğuna bak karısmaAma nasıl keyifle okuyorum
Aha beddua da geldi.Durduk yere saldırdınız Allah hepinizin belasını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?