- 16 Şubat 2025
- 44
- -21
- 1
- 23
- Konu Sahibi kafamdakisesnedensusmaz
-
Kendi köyünün dar algısını niye genele yayıyorsun o zaman? Dünya senin köyünden ibaret değil.Maalesef köyde yasayınca bu sözlerden kaçamıyorsun :/
Ya sen zaten konuşmaKendi köyünün dar algısını niye genele yayıyorsun o zaman? Dünya senin köyünden ibaret değil.
Geldiğin gibi gönderileceksin forumdan bu gidişle. Umarım kontrollü davranır dava falan almazsın başına.Ya sen zaten konuşma
Neden küfür hakaret mi ediyorum bana laf atan sensin cirkin seyGeldiğin gibi gönderileceksin forumdan bu gidişle. Umarım kontrollü davranır dava falan almazsın başına.
Sen kimsin beni konuşturmayacaksın fosfor fukarası arkadaşım?
Konu açtın ya konuna yorum yapıyoruz. Küfür ya da hakaret edersen hakkında dava açılır zaten. Forum kurallarına aykırı davranırsan ceza alır uzaklaştırılırsın. Devam et böyle.Neden küfür hakaret mi ediyorum bana laf atan sensin cirkin sey
Aslinda normali kadin secer, erkeklerin dusunmesi lazim, iyi para kazanalim, tutumlu olalim, esimize yardimci olalim, yoksa kimse bizi almaz diye. Roller cok degisti, gercekten bu forumda bazen cok sasiriyorum. Hem cocuk bakip, hem ev isi yapip, hem maas kartini esine veren kadinlari gorunce. Insan kendini bu kadar dusurmemeli.Hayır akrabalar çevrem böyle kendileri okumamışlar işleri yok lakin hem bize koca eline bakma diyorlar hemde kiz kismi iş bilir kalk oturma yemek yap eksik yapınca kimse seni almaz diyorlar
Krdesim küfür hakaret kötü söz eden yok seni görmek istemiyorum diyorum hala yazıyorsun gurur da ykKonu açtın ya konuna yorum yapıyoruz. Küfür ya da hakaret edersen hakkında dava açılır zaten. Forum kurallarına aykırı davranırsan ceza alır uzaklaştırılırsın. Devam et böyle.
Yaşadığım toplum bu benim elimde değilAslinda normali kadin secer, erkeklerin dusunmesi lazim, iyi para kazanalim, tutumlu olalim, esimize yardimci olalim, yoksa kimse bizi almaz diye. Roller cok degisti, gercekten bu forumda bazen cok sasiriyorum. Hem cocuk bakip, hem ev isi yapip, hem maas kartini esine veren kadinlari gorunce. Insan kendini bu kadar dusurmemeli.
Ömründe ilk kez mi forum görüyorsun? Sizin köyde forum yok mu?Krdesim küfür hakaret kötü söz eden yok seni görmek istemiyorum diyorum hala yazıyorsun gurur da yk
Bizim köyde inek varÖmründe ilk kez mi forum görüyorsun? Sizin köyde forum yok mu?
Onu anladık zatenBizim köyde inek var
Dost ol onlarlaOnu anladık zaten
Yok ben pek hoşlanmıyorum ineklerden. Kafa yapıları çok dar. Sen iyi anlaşırsın bence.Dost ol onlarla
Ayaklardan hoşlanan biri kadar değildir
Çok güzel Allah mutluluğunu daim etsinHer evlilik böyle değil yalnız; ev işlerini ortak yaparız ve hatta sürekli görevlerimiz vardır. Yemeği ben güzel yaparım, yemekler bendedir ama eşim mangal-balık gibi şeyleri güzel yapar, onları o pişirir. Ütüye dokunmam çünkü eşim çok daha güzel ütü yapar, jilet gibi. Temizlik de ortak vb. Bu pazar içimden geldi kahvaltıyı ben hazırladım. Dün ise eşim ve oğlum tarafından, kreplerine kadar hazırlanmış çok güzel bir kahvaltıya uyandırıldım. Ve inanır mısınız, çalışmıyorum da. :))) Turizm sezonuna kadar evde, gezmelerde takılıyorum. Şimdi de kahvemi almış, müziğimi açmış burada konuları okuyup yorumlarken, eşim bana istediğim arabayı almak için araştırmakla meşgul. :)))
Kız yazık sana ya. Üzüldüm de bi taraftan. Algıda da sorun var. Okuduğunu anlama çalış. 5n1k metinleri atayım mı özelden?Ayaklardan hoşlanan biri kadar değildirKudrAlobar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?