Bekar hamile kalmak

Ablası zincire mi vurmuştu sevgilinizi? 30 yaşındaki adamın iradesi yok muydu? Nasıl da kanıyorsunuz şöyle saçmalıklara ya.

Herkesin yaşamı farklıdır ne ile mücadele ettiğini de bilemezsiniz.

Babam değil kendimdi.

Soru belli, cevap belli sence bunu anlamayacak kadar gerizekali miyiz? Bence senin bizim aklimiza ihtiyacin yok hepimizden akillisin masallahin var.

Ben onunla artık evlenmeyi falan düşünmüyorum zaten
O çocuk doğduğunda da bir hayat kurulacak, sen istemesen bile hayatının ortasına yasal hakkıyla dalabilir. Daha da kötüsü işini gücünü bahane eder bir gün elinden bile alabilir. Bu kısımları düşündün mü?

Onca zorluğu tek başıma ben halledeceğim sonra o rahatlıkla gelip benim çocuğumu alacak
İkinizin çocuğu , almada bile görmek için hak talep edecek. Yani demek istediğim madem akıl sormaya geldin yapamaz edemez, yok öyle değil böyle değil diyeceğine bu işin senin gördüğün ve inandığın gibi bir hikaye olmadığının farkına var önce. Sana kimse doğur doğurma diyemez ama sana tavsiyem şuan baktığın cepheden belli ki yanlış kararlar veriyorsun hayata bakış açını değiştirip öyle karar ver.

Şuan kabul etmeyen adam hangi hakla gelip alabilecek
Evlilik dışı olan çocuklar da haklar anneye ait, kaldı ki sizi sadakatsizlikle suçlayan biri sanmıyorum ki kabul etsin. Gerçekten kurtulduğuna sevinmelisin mi desem böyle birinden, yoksa sana ve bebeğe uzulsem mi bilmiyorum. Bekar biri ve işin yoksa şu şartlarda bebek büyütmek çok zor yavrum. Çocuğun haftasına gelecek olursak ultrason a göre ben de reglden 2 gün önce hamile kalmışım ama tabiki imkansız ultrason ortalama bir gün çıkarıyor kalkıpta şu gün çocuk olmuş demesi imkansız keske eski sevgilinizin Fikri olmadığı şeylerde yorum da yapmasa, bir sürü kişinin günahına girmiş oldu Allah ıslah etsin

Zor olacak ama güzel olacak her şey buna inanıyorum ben

Zor olacak ama güzel olacak her şey buna inanıyorum ben
Zaten bu mevzuda sizin inancınız çok çok önemli. ne ilksiniz ne son. binlerce anne var çocuğunu yalnız büyüten. Pasif bir tutum sergilemek yerine daha güçlü ne istediğini bilen bir profil ile bu konunun üzerinden gelebilirsiniz. Bu saatten sonra çocuğun refahını sağlamanız önceliğiniz. başında babası olsun diye o adamı tekrar hayatınıza almazsınız umarım. çünkü tam bir hayalkırıklığı.

Bebeğin babası beni terk eden sevgilim onun dışında bir şey olması imkansız
5+6 dediği bilimsel olarak birşey. Siz 2 3 hafta önceki ilişkinizden hamile kalmış olmanız büyük olasılık.

13 haziranda hamile kalmış olmuyorsun. 13 hazirandan 1 2 hafta sonra yumurtlama gerçekleşir o zaman hamile kalmışsındır. Ultrasonda yumurtlama olup ilişkiye girilen zamandan hesaplanmıyor hafta. Reglinin ilk gününden hesaplanıyor

Kimse de çıkıp dememiş ki, sana bu çocuk benden değil diyerek hakaret ve iftira eden adama, çocuğunu istese dahi gosterme!
Ne biçim asagilamis hala napacam diyorsunuz?
İstiyorsanız doğurun kendiniz bakın o pisliğe tenezul etmeyin, istemiyorsanız aldırın ama o adama asla dönmeyin

Bak şimdi konu sahibi bu diyeceklerimi iyi oku ve uygula.

Hiçbir Allah'in kulu o karnındaki bebeğe "babası belli olmayan cocuk" muamelesi çekemez bu kul hakki ya daha dogmamis bebegin kul hakkina girmek. Hadi sen güvenmişsin hata etmişin ama artık o sana tutunmaya calisan bebeg8 düşünecek ve tüm yasal haklarini koruyacaksin.

Simdi direk polis merkezine gidiyorsun sevgilinin seninle evlenecegini evlenme teklifi ettigini ve aranizda birseyler gectigini bebek sahibi olmak istediğini ama senin istemedigini ve bu konuda israrci davrandigini hamile kaldigini soyleceksin. Bebegin babasina bunu soylediginde seninle evlenmeyecegini bebegin babasi olmadigini idda ettigini soyleceksin ve ona dna testi dahil olmak uzere tüm kanit yollarini teklif ettigini ama red ettigini soyleyeceksin.

Hem ailene karşı dusecegin durum hemde tek basina bu bebegi buyutemeyecegini magdur edildigini anlatacak ve sikayetci olacaksin. Savciya gidecek olay beyfendi pasa pasa ifadeye gelecek ve korkucak. Ha ilo saatten sonra evlenelim derse de sakin kabil etme davayı düşürmek icin yapacaktır bunu sonra bidaha zor dava acarsin.....

Mahkeme açıldığında hakim dogunca bebekten ve zorla baba adayindan dna ornegi isteyecek vermezse diretirse hapis cezasi var zorlama bar yani bu konuda daha sonra baba oldugu ortaya çıkınca nufusuna almak zorunda kalacak nafaka odeyecek ve sana maddi manevi tazminat verecek.

Kendi Hakkını ve çocuğunun uğradığı bu adaletsizligin hesabini sormazsan da senden anne felan olmaz ben deyim.

Biri bana bunu yapcak varya anasindan dogduguna pisman ederim pisman. Terbiyesiz herif.

Bebeğini koru annesi, dediklerimi yap.

yaşınızdan dolayı bilmediğinizi düşünüyorum ama zaten hamile kaldığınız hafta son adetinizin başlangıcına göre hesaplandığı için yani hafta hesabına göre 1 haftalık yada 2 haftalık hamile olduğunuz zaman daha siz birlikte bile olmamış oluyorsunuz hatta hamileliğinizn ilk haftası adetli olduğunuz hafta oluyor. hamilelik hafta hesaplama garip . mesela ben şuan 7 haftalık hamileyim ama bunun ilk haftası adetli olduğum hafta 2. haftası yumurtlama dönemim belki 3. haftamda döllenme olmuştur gibi gibi .

ben şimdi anlamadım yav. siz gebelikten önceki 2 ay mı sevismediniz? en son hangi tarihte sevistiniz, hamilelik başlama tarihine ne dedi doktor?

bilmediğimiz şeyler neler olursa olsun, parametreler açık. aileniz bekar hamile kalmanizi istemez, sizin adamın ablası ile ilgili birlikteliginizi ilgilendiren sorunları var, calismiyorsunuz, adam bebek planladığı kadına bu çocuk benden değil diyecek kafada birisi. ne akla hizmet evlenmek için hamile kalıyorsunuz da adam kabul etmeyince de bekar büyütmeye cesaret ediyorsunuz?

nereden tutsan elinde kalan bir konu

Canım doktor ne bilsin şu gün oldu diye son adet tarihinin ilk günü baz alınıyor gebelik haftası hesaplanırken. Ama sevgilin sana hiç güvenmiyormuş o adamdan baba olmaz

afedersiniz, polise gidip ne diyecek? ikna edilmiş ama zorla bir şey yapmamış. polis ne yapsın? ha çocuk doğunca babalık davası açabiliyor bildiğim kadarıyla, öyle bir şey yapabilir ancak

Her ne kadar konu sahibi hayır desede adam evli net!
Ablası yüzünden evlenemiyoruz dediği abla da adamın karısı.
Adam hamileliği duyunca vazgeçti kaçtı. Konu sahibinin de yapabileceği bir şey yok ortada çünkü evli adamdan çocuk yaptı.

afedersiniz, polise gidip ne diyecek? ikna edilmiş ama zorla bir şey yapmamış. polis ne yapsın? ha çocuk doğunca babalık davası açabiliyor bildiğim kadarıyla, öyle bir şey yapabilir ancak
Yok istemedigim halde bosaldi diyebilir. Hasir degildim düşünüyordum diyebilir emin olun polisleer detayla ilgilenmiyor sikayetle ilgileniyor. Hakim detaya iniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…