- 25 Temmuz 2013
- 12.826
- 52.563
Sevgiliniz gerçekten gün tutmuyor diye terkettiyse söyleyin ona saçmalamasın. Yeryüzündeki hiçbir doktor şu gün sevişmişsiniz de hamile kalmışsınız diyemez.Evet evlenmek için hamile kaldım yoksa ben bir çocuğun ailesiz büyümesini istemem.
Bacım adam evli değil, değil mi?Ben 23 o 30. Ben durumu anlatmaya çalıştım hatta 9 haftalıkken dna testi yaptıralım dedim ama kendisi buna yeltenmedi.
Hayır aksine kendi istedi hamile olmamı ben istemiyorum dememe rağmen beni ikna eden de oydu. Bizim durumlarımız çok karışık olduğu için hamile kalmamı istedi ve kalınca da terk etti.Sevgiliniz gerçekten gün tutmuyor diye terkettiyse söyleyin ona saçmalamasın. Yeryüzündeki hiçbir doktor şu gün sevişmişsiniz de hamile kalmışsınız diyemez.
Eğer sevgilinizin bilgisi dışında, evlenmeye zorlamak için hamile kaldınız diye terkettiyse haklı adam, yapacak bir şey yok.
Islak odunla dövülebilir kıvamda. Keşke kanmasaydınız diyeceğim ama olan olmuş. Ne yapmayı düşünüyorsunuz peki? Aldıracak mısınız?Hayır aksine kendi istedi hamile olmamı ben istemiyorum dememe rağmen beni ikna eden de oydu. Bizim durumlarımız çok karışık olduğu için hamile kalmamı istedi ve kalınca da terk etti.
Konu sahibi burda Ne diyo ben anlamıyorum sen anliyo musun ?Tamam işte 15indeki iliskiden olmuş. Doktorlar şu gün sevişmişsiniz o gün olmuş diyemez, bunu bilmek imkansızdır çünkü.
2 ay boyunca biz ilişki yaşamadık doktorun dediği tarihten sonra biz 1 hafta denedik ikiz olma ihtimali olabilirmiş bilmiyorum. Bebeğin boyutuna göre haftalığı belirleniyormuş
Bu duruma geleceğimi düşünmediğim için bu haldeyim. Aldırmak istemiyorum bir can o da ama bir başıma nasıl yapacağım bilmiyorum.Islak odunla dövülebilir kıvamda. Keşke kanmasaydınız diyeceğim ama olan olmuş. Ne yapmayı düşünüyorsunuz peki? Aldıracak mısınız?
2 ay ilişki yaşanmadı. Doktorun dediğine göre 13 haziran da hamile kalmışım ama biz o tarihte ilişkiye girmedik. Değerler çok çıktığı için ikiz olabilirmiş ve bebeğin boyutu ultrasondan bakılıyor ya haftalıkla alakalı değil gelişimine göre kaç haftalık olduğu belirleniyormuşKonu sahibi burda Ne diyo ben anlamıyorum sen anliyo musun ?
Gelişimine göre kaç haftalık olduğu belirlenmez .2 ay ilişki yaşanmadı. Doktorun dediğine göre 13 haziran da hamile kalmışım ama biz o tarihte ilişkiye girmedik. Değerler çok çıktığı için ikiz olabilirmiş ve bebeğin boyutu ultrasondan bakılıyor ya haftalıkla alakalı değil gelişimine göre kaç haftalık olduğu belirleniyormuş
Doktoruma sordum ve bu cevabı verdiGelişimine göre kaç haftalık olduğu belirlenmez .
Her zaman kaç haftalık olduğu nettir.
Gelişimi su haftayla uyumlu denir sadece
Yani ailenizin kabullenmeyecegini koyduk bir kenara. İşiniz yok, başka geliriniz de yok. Doğurmayı düşünüyorsanız kısa zamanda bir işe girmeniz lazım. Başka türlüsü güç.Bu duruma geleceğimi düşünmediğim için bu haldeyim. Aldırmak istemiyorum bir can o da ama bir başıma nasıl yapacağım bilmiyorum.
Kabul asla etmezler ne babam ne abim.Yani ailenizin kabullenmeyecegini koyduk bir kenara. İşiniz yok, başka geliriniz de yok. Doğurmayı düşünüyorsanız kısa zamanda bir işe girmeniz lazım. Başka türlüsü güç.
Ailenizi de bilgilendirin bu arada. Kızacaklar edecekler ama belki onlar sahip çıkacak yine. Tabi ailenizi en iyi siz tanırsınız, verecekleri tepki kızmaktan öte olacaksa söylemezsiniz.
O zaman en kısa zamanda bir iş bulmanız gerekiyor doğuracaksanız. Doğurup doğurmama kararını da on haftalık olmadan verin. On haftadan sonra isteseniz de aldıramazsınız bilginiz olsun.Kabul asla etmezler ne babam ne abim.
Ailem bu konuda destek çıkmaz ve uzun süredir bir işle meşgul değilim. Hem maddi hem manevi eksikliğimiz çok olacak
Hayır aksine kendi istedi hamile olmamı ben istemiyorum dememe rağmen beni ikna eden de oydu. Bizim durumlarımız çok karışık olduğu için hamile kalmamı istedi ve kalınca da terk etti.
Benim de aklıma bu geldi anında ve sordum da ama cevap vermedi konu sahibi.Adam evli mi?
Adam evli
HayırAdam evli mi?
Benim de aklıma bu geldi anında ve sordum da ama cevap vermedi konu sahibi.
Bazı şeyleri söyleyemiyorum demek ki zorunluluktanNe diye evlenmek yerine evlenmek icin hamile kaldiniz?