Bekar hamile kalmak

Simdi baktim o sorudan sonraki mesajiniza cevap vermis ama o sorunuzu es gecmis. Demek ki adam evli. Aile kabule etmezmis, abi kabul etmezmis, is yok guc yok evlenmek icin hamile kalmis. Cok degisik hayatlar var.
Benim ne yaşadığımı siz bilemezsiniz. Hayır demişim diğer arkadaşa her mesajı göremiyorum malesef.

Yahu 2 3 gün oynar cok normal. Sevgilin olacak hıyara söyle bilgisi olmayan şeylere yorum yapmasın
D
Doktorun dediği tarih 13'ü. 15'inde biz ilişkiye girdik ve 15inde ben adet oldum
doktorun dediği tarih ortalama tarih…
İlişki zamanını belirlemez ki..
Benim bebeğim gününe göre küçüktü.. Öyle olunca geç döllenme dedi ve regl tarihini değiştirdi. Çünkü bilgisayar sizin regl döneminize göre hesap yapmıyor… benim döngü 31 gün 28 gün üzerinden hesap yapıyor…
25 te olsaydı 28 yapacaktı..
Değişen tarihe göre ben annemlerdeydim
Ama şimdi bebek toparladı ve kendi gününde gidiyor…
Sevgilinize makul bir dille anlatın, kaynak verin 10.haftadan sonra amniyosentez ve fetal dna bakılabiliyot babalık testi de yapabilir
Ama daha önemlisi siz mi istediniz sevgiliniz mi kandırdı bilmiyorum ama daha hazır değilseniz aldırın… Yazık..

Ben zaten durumu anlatmaya çalıştım gel benim kendi doktoruma da baktıralım dedim eğer inanmıyorsan dna testi yapalım dedim zaten. Evet kendi hamile kalmam konusunda ikna etti. O bir can aldırmak asla istemiyorum ama nasıl olacak bu şekilde bilmiyorum.

Aileniz onunla evlenmenizi istemediyse bir bildikleri olduğundandır. Ama siz dinlememiş üstüne onları mecbur bırakmaya çalışmışsınız anladığım kadarıyla. Yazık olmuş bebeğe.

Ya ailesi evlenmesini istemese kacar yine evlenir az mi okuduk kacarak evlendim cok pismanim diyenleri. Bunlarinki baska bir versiyon hamile kalmak sonra evlenmek. Valla su kk.da her gun yeni seyler ogreniyoruz.

Ya ailesi evlenmesini istemese kacar yine evlenir az mi okuduk kacarak evlendim cok pismanim diyenleri. Bunlarinki baska bir versiyon hamile kalmak sonra evlenmek. Valla su kk.da her gun yeni seyler ogreniyoruz.
Anlamadım valla. İnsan evlenmeden çocuk yapmak isteyebilir, gayet normal ama evlenmek için çocuk yapmak anlayabileceğim bir şey değil. Ben bebeğe üzüldüm. Vardır Rabbimin bir bildiği.

Anlamadım valla. İnsan evlenmeden çocuk yapmak isteyebilir, gayet normal ama evlenmek için çocuk yapmak anlayabileceğim bir şey değil. Ben bebeğe üzüldüm. Vardır Rabbimin bir bildiği.

Isteyen istedigi gibi bakabilecegini dusundugu bebegi dogurabilir tabi ama konu sahibi ya cok saf ya cok bilincsiz. Bu gun bebek benden degil diyen adam yarin baska bir iftira atar. Yani su saatten sonra o adamla evlenmek zaten akil kari degil ama konu sahibi bakamayacagi bebegi aldirmak istemiyorum diyor, o bir can diyor. Madem o bir can baliklama abuk sabuk planlar yaparken bu cocuk bir can degil miydi? Valla aklim ermedi benim nereden tutsam elimde kaldi. Allah yardimcisi olsun. Evlense bir turlu, evlenmese ailesi buyuk sikinti yaratacak belli baska bir turlu. Insan kendi eli ile neden hayatini baskalarina emanet eder inanin anlayamiyorum.

Herkesin yaşamı farklıdır ne ile mücadele ettiğini de bilemezsiniz.
Sizinle evlenmek isteyen adam evlenirdi. Hamile kal öyle evlenebiliriz demezdi. Otuz yaşında bu, dokuz değil. Mamasını keserler diye mi korktu noldu da bir nikahı kıyamadı yani? Bir de savunmayın lütfen. Lütfen.

Herkesin yaşamı farklıdır ne ile mücadele ettiğini de bilemezsiniz.
Ben sana bir şey söyleyeyim bebek olsun evleniriz diyen adam doktorun kapısından seni sadakatsizlikle suçlayıp dönüyorsa hiç bir şeyle mücadele etmiyordur. Sadece bahanelere sığınıyordur. O adamı DNA ile ikna etmek gibi bir mecburiyetin yok. Kaldı ki seni böyle bir şeyle itham eden adamla bir hayat kurmayı bebeği istese bile 100 defa düşünmen gerek.

Sizinle evlenmek isteyen adam evlenirdi. Hamile kal öyle evlenebiliriz demezdi. Otuz yaşında bu, dokuz değil. Mamasını keserler diye mi korktu noldu da bir nikahı kıyamadı yani? Bir de savunmayın lütfen. Lütfen.

Dayak yiyen kocasini savunur, aldatilan kocasini savunur, terkedilen sevgilisini savunur en son hepimiz beddua aliriz ama biz de akillanmayip hala soyle konulara yaziyoruz. Onu bilmezsiniz, bunu bilmezsiniz, madem cok biliyor bize ne dimi konuya yazdigim icin kendime sinir oldum :)

Ben kimi savunmuşum pardon da?

Ben onunla artık evlenmeyi falan düşünmüyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…