Bekar hamile kalmak

Simdi direk polis merkezine gidiyorsun sevgilinin seninle evlenecegini evlenme teklifi ettigini ve aranizda birseyler gectigini bebek sahibi olmak istediğini ama senin istemedigini ve bu konuda israrci davrandigini hamile kaldigini soyleceksin. Bebegin babasina bunu soylediginde seninle evlenmeyecegini bebegin babasi olmadigini idda ettigini soyleceksin ve ona dna testi dahil olmak uzere tüm kanit yollarini teklif ettigini ama red ettigini soyleyeceksin.
Bu yorum halis mi ahahhahahajh

Yok istemedigim halde bosaldi diyebilir. Hasir degildim düşünüyordum diyebilir emin olun polisleer detayla ilgilenmiyor sikayetle ilgileniyor. Hakim detaya iniyor.
öyleyse direkt şey desin, bana tecavüz etti vs. herkes kendi şartlarını önce kendisi düşünecek.

Zor olacak ama güzel olacak her şey buna inanıyorum ben
Ya siz bu kafayla bu yaşa kadar nasıl geldiniz? Söylediklerinizde inşallah eksik/yalan vardır çünkü bir kadının bu kadar alık olabileceğine inanmak istemiyorum. Adamı evliliğe zorlamak için bir şekilde hamile kaldınız herhalde, çünkü anlattığınız hikaye çok saçma duruyor. Bebek isteyen erkek adam gibi evlenir zaten. Ne alaka yedi ay boyunca denemek falan. Kafa mı buluyorsunuz milletle?

öyleyse direkt şey desin, bana tecavüz etti vs. herkes kendi şartlarını önce kendisi düşünecek.
Düşünmemiş hanfendi düşünmedi diye hanfendi otursun mu aşağıya herif evlenme vaadi vermemis mi hangimiz bazen gozu kapali sevmedik? Herkes bizim kadar ileriyi goremeyebilyo cahillik var bu ülkede ne yazik ki o yüzden çocuğun bir soy ismi olmali bu cocuk p.. damgasi yerken anne başını duvarlara vurur. Ne yazik ki türkiyede yaşıyoruz bana gore p.. degil ama bu ulkede igrenc insanlar var ve ne yazik ki bu anne de cocukta o ortamda yasayacak.....

O yüzden magdur edildiğini ispat etsin ki hem haklari olsun hem de adamin yanina kalmasin yaprigi.

Sen kendinden eminsen gec sevgilinin karsısına net konuş bana bak de dna testi DİE bişy var doğunca gider yaptırırız de şimdiden böyle yapan bir adamla ne evlenilir ne cocuk yapılır ama neyse olan olmuş son karar senin

Dinsizin hakkından imansiz gelir diye bir laf var. Ayrica bunu yasayan bir arkadaşım böyle yaptı zorlama ile dna verdi serefsiz ve baba cikti kiz baya imkanlara eristi. Napsin eli kolu bagli beklesin mi suanda bu hanfendi denenebilir.
Yanlışlıkla hamile kalmamış ki yahu. Yedi ay uğraşmış. Gidip bana tecavüz etti diye yalan mı söyleyecek? Muhtemelen evli adamı kafeslemek için uğraştı bu kadar. Böyle bir durum olmasa bile, adam bekar bile olsa kendi kafasızlığı. Evlilik istemeyen adama bu kadar yapışmak niye? Mağdur ettiniz siz de hemen böyle bir kadını.

He sevgilisi de adam olsun, doğacak bebeğe sahip çıksın tabii o ayrı. Ama siz o mesajınızda diyorsunuz ki polise gitsin, beni kandırdı, içime boşaldı desin. Polis ne diyon bacım der. Onun yeri karakol değil.

Düşünmemiş hanfendi düşünmedi diye hanfendi otursun mu aşağıya herif evlenme vaadi vermemis mi hangimiz bazen gozu kapali sevmedik? Herkes bizim kadar ileriyi goremeyebilyo cahillik var bu ülkede ne yazik ki o yüzden çocuğun bir soy ismi olmali bu cocuk p.. damgasi yerken anne başını duvarlara vurur. Ne yazik ki türkiyede yaşıyoruz bana gore p.. degil ama bu ulkede igrenc insanlar var ve ne yazik ki bu anne de cocukta o ortamda yasayacak.....

O yüzden magdur edildiğini ispat etsin ki hem haklari olsun hem de adamin yanina kalmasin yaprigi.
pekala, herkes cahilce her şeyi yapsın o zaman, kimse payına düşeni üstlenmesin.

velev ki doğurdu, babasını da kanıtladı. ama çocuğun masrafları karşılar, miras geçer (onda da bin tane katakulli yapılır) sosyal sıkıntılar yaşamaz. peki kadın ne yapacak? annesi babasi istemezmis. ev tuttu doğuma kadar çalıştı, doğum sonrası calisamayacagi dönem için gerekli parayı biriktirebilecek mi? aylik harcadiginin iki katını kenara koyması gerek en az. illa sefil çocuklar mi doğsun bu ülkede?

Yanlışlıkla hamile kalmamış ki yahu. Yedi ay uğraşmış. Gidip bana tecavüz etti diye yalan mı söyleyecek? Muhtemelen evli adamı kafeslemek için uğraştı bu kadar. Böyle bir durum olmasa bile, adam bekar bile olsa kendi kafasızlığı. Evlilik istemeyen adama bu kadar yapışmak niye? Mağdur ettiniz siz de hemen böyle bir kadını.

He sevgilisi de adam olsun, doğacak bebeğe sahip çıksın tabii o ayrı. Ama siz o mesajınızda diyorsunuz ki polise gitsin, beni kandırdı, içime boşaldı desin. Polis ne diyon bacım der. Onun yeri karakol değil.
Yok yok ben anlattiklari doğru ise diyorum bunları. Kafeslemek amaciyla yapmıs bile olsa bir adam bir bebegi red edemez buna hakki yok bebege babalik yapar anayi gormez bile ama eger ki doğru ise sürekli ikna etmeye calistiysa evlencez felan dediyse diyorum afaki yani. Kendi kafasizliginin bedelini cocuga odetemeyiz ki ben cocugu düşünüyorum anneyi değil. O cocuk soy adina sahip olmali, maddi imkanlar sağlanmalı vs vs vs belkide adamın kafasina dank eder dna testi sonucu ile bebege ve kadina sahip cikar boyle mallar da var ulkemizde ne bileyim yaaa ben bebege cok üzüldüm.....

pekala, herkes cahilce her şeyi yapsın o zaman, kimse payına düşeni üstlenmesin.

velev ki doğurdu, babasını da kanıtladı. ama çocuğun masrafları karşılar, miras geçer (onda da bin tane katakulli yapılır) sosyal sıkıntılar yaşamaz. peki kadın ne yapacak? annesi babasi istemezmis. ev tuttu doğuma kadar çalıştı, doğum sonrası calisamayacagi dönem için gerekli parayı biriktirebilecek mi? aylik harcadiginin iki katını kenara koyması gerek en az. illa sefil çocuklar mi doğsun bu ülkede?
Sefil çocuklar doğmasın elbette. Kadin koruma merkezlerine gidebilir ailesi red ederse ya illa ki bir care bulunur bir cana kiymaktansa bence. Evet suanda bir mama 150 tl 1 kg i bez desen olmus tanesi 3 tl 4 tl . Hak veriyorum ama Allah'in verdigi cani almasin... anne dogum yapinca kadin evlerine yerleştirilir bebege bakar biraz toplayinca bebek kendini anne korumaya verir yurda biraz tutunur hayata alir bunu yapan dolu anne var. Bakamam diyip sokaga atmak camiye birakmak ile bir bebege kiymanin ne farki varki suanda?

Sefil çocuklar doğmasın elbette. Kadin koruma merkezlerine gidebilir ailesi red ederse ya illa ki bir care bulunur bir cana kiymaktansa bence. Evet suanda bir mama 150 tl 1 kg i bez desen olmus tanesi 3 tl 4 tl . Hak veriyorum ama Allah'in verdigi cani almasin... anne dogum yapinca kadin evlerine yerleştirilir bebege bakar biraz toplayinca bebek kendini anne korumaya verir yurda biraz tutunur hayata alir bunu yapan dolu anne var. Bakamam diyip sokaga atmak camiye birakmak ile bir bebege kiymanin ne farki varki suanda?
mümkün olduğunca dinime uygun yaşamaya çalışıyorum, kimseye kürtaj olun demem, diyemem. ama bu kadının yaptığını da cesaretlendirmem. yazık değil mi o çocuğa, küçücük hesaplar, iki yetişkinin akılsız oyunları yüzünden sığınma evlerinde yurtlarda büyüsün? ne anasınin akli var ne babasinin

Yok yok ben anlattiklari doğru ise diyorum bunları. Kafeslemek amaciyla yapmıs bile olsa bir adam bir bebegi red edemez buna hakki yok bebege babalik yapar anayi gormez bile ama eger ki doğru ise sürekli ikna etmeye calistiysa evlencez felan dediyse diyorum afaki yani. Kendi kafasizliginin bedelini cocuga odetemeyiz ki ben cocugu düşünüyorum anneyi değil. O cocuk soy adina sahip olmali, maddi imkanlar sağlanmalı vs vs vs belkide adamın kafasina dank eder dna testi sonucu ile bebege ve kadina sahip cikar boyle mallar da var ulkemizde ne bileyim yaaa ben bebege cok üzüldüm.....
Bebeğe hepimiz üzülürüz de hangimiz böyle sevmedik, cahillik yapmadık kısmına katılmıyorum. Bu ülkede kaç kadın vardır ki böyle? Bu kadar hoş görülecek bir şey değil ne yazık ki. Gayet planlı yapılmış. İyi niyet göremiyorum burada. Bir tarafında patlamış, iyi de olmuş. Bebeğe sahip çıkar umarım o dangoz sevgilisi de. Adam öyle kolay yırtsın demiyoruz biz de.

mümkün olduğunca dinime uygun yaşamaya çalışıyorum, kimseye kürtaj olun demem, diyemem. ama bu kadının yaptığını da cesaretlendirmem. yazık değil mi o çocuğa, küçücük hesaplar, iki yetişkinin akılsız oyunları yüzünden sığınma evlerinde yurtlarda büyüsün? ne anasınin akli var ne babasinin
Aynen öyle ama birde soyle dusun bunlar asik olarak evlendi kadin hamile kaldi baba capkin anne desen ofkesine yenik dusuyor habire sacma sapan davraniyor boyle de olabilirdi... hicbir anne baba yuzunden bir can ölmemeli.. siginma evinde belki cok iyi bir aile edinecek evlat ozlemi ceken belli mi olur? Bizler ileriyi göremeyiz ki.. Allah o bebegin kaderini cizmis, kader aglarini örüyor. Anne adam akilli davranırsa çocuğunu korur kollar yapamazsa dogurursa da yillar sonra ben anayim babayim diye mugeye cikar reziller.

Bebeğe hepimiz üzülürüz de hangimiz böyle sevmedik, cahillik yapmadık kısmına katılmıyorum. Bu ülkede kaç kadın vardır ki böyle? Bu kadar hoş görülecek bir şey değil ne yazık ki. Gayet planlı yapılmış. İyi niyet göremiyorum burada. Bir tarafında patlamış, iyi de olmuş. Bebeğe sahip çıkar umarım o dangoz sevgilisi de. Adam öyle kolay yırtsın demiyoruz biz de.
Gençken bir arkadasim vardi sevgiliside arkadasimdi bize geldiklerinde yazlikta isi pisirmisler 15 yasindayiz daha hamile kalmış kiz saka gibi annesi bir dovdu bir dövdü oglanin annesi asla olmaz dedi aldirilaxak dedi kadin direndi ama napsin kizin hayati mahvolcak aldircaklar... iste bunu kast ettim bazen böyle olgular olabiliyor ama burda care var. Bu naneyi yaptiysa kizcagiz sonucunu gene kendi cekmicek mi cekecek? Emin olun egitimsiz bir cok kiz/ kadin masaya oturmak icin boyle cahilce davraniyor olan kendine oluyor...

Umarım bebek güzel bir ortamda büyür...

Bu cesareti pardonda nerden buluyorsunuz anlamıyorum amacim sizi kınamak vs drgil sadece böyle durumda adaletli olmadığıniza bencil olduğunuza kızıyorum evlenmeden çocuk sahibi olmak nedir .evlenmeden adama nasıl guvenirsiniz yarın öbür gün o çocuğa ne hesap vereceksiniz eğer aldırmayı dusunuyorsani saçma fikirlerinizle bı çocuğun hayatına mal edemezsiniz.sevgiliniz de adam sa yatip kalktığı kadına guvenecekti.guvenmiyorsa o b.. niye yiyor .ne olcak peki şimdi

Kussura bakmada bile istiye hamile kalmış bişey dicem olmicak hamile kalmanın da bir adabı var madem istemiyordu hap icseydi vs .bı kere bı yanlış yaptıysan karşı tarafa iftira atarak bu iş çözülmez ha bu dünyada hallolur her şey öteki tarafta iftiranın telafisi yok .adam hatalı kadın daha da hatalı .şimdi oturup tövbe zamanı bosverecek eski sevgiliyi v.s

X