Bekar erkek cocuklu kadin evliliği

Kartanesi0687

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2012
1
3
Merhabalar. 32 yaşındayım 7 yasinda bir oglum var. Sevgilimle 9 aydir beraberiz.kendisi hic evlenmemis. Henuz ailesi bilmiyor cocugumu. Seni tanisinlar öyle söyleyeceğim diyor on yargılı yaklasmalarini istemiorum diyor. Bende sabırla bekliyorum. Benim gibi ayni durumda olan arkadaslar var mi acaba? Bekar erkek cocuklu kadin zihniyetini aşmış olan aileler var mi bunu duymaya cok ihtiyacim var cok seviyoruz birbirmizi ve evlenmeyi istiorum onunla o

Merhaba,bu gercekten zor bir durum özellikle ülkemiz coğrafyasinda.Bunun oluşabilmesi icin ,bu evliligi ilgilendiren tüm kişilerin aydinlik,bunu ileride asla sorun yapmayacak kişiler olması gerekiyor.Benim komsum boşandiginda 14 yasinda genc kizi vardi.Bir başkasina aşik oldu.Asik oldugu kişi hic evlenmemis ve komsumdan 4 yaş da kuçüktu.ustelik evin tek ogluydu.Evlendiler.herkes kabul etti,mutlu göŕundu.ic dunyalarini bilemeyiz.üçü bir evde yasadi.sonra kendi cocuklari oldu.o da kiz.komsumun ilk evliliginden olan kiz buyudu ,evlendi biliyo musunuz.ikinci kiz da 10 yasina geldi.Ve halen mutlu ,mesut paylasimlarini göruyorum.Kizinin dügununde hem eski eşi hem şimdiki eşi de ayni anda bulundu.Bunlari herkes kaldiramaz.Eger sizin de kendi aileniz, eski esıniz ve ailesi,şimdiki sevgiliniz ve ailesi hep birden bu durumlara medeniyet cercevesinde yaklaşacaksa ,neden olmasin? Sizin cocugunuz erkek oldugu icin biraz handikaplisiniz çunku erkek cocuk büyüdukce anneyi paylaşmak istemez başka biriyle.Ergenliginde sıkınti yasayabilirsiniz şimdi kücük .Erkek cocuklarin ergenlikleri daha yoğun oluyor.Hepsini hesaplayip öyle adım atin.Cunku evlat kadar değerli hic bi sey yok biliyosunuz ki bu dünyada.Hayırlisi olsun hakkinizda insallah

gerçekten sıkıntılı bi durum aşık olmanz yada sevgilinizin hiç evlenmemiş olması değil asla bunlar bişiy değil hatta aileleri de halledersnz bi şeklde siz istedikten snra ... ama beni daha çok ilerisi dusunduruyor.. benm bir çocugum var evlendiğim adamn hiç yok yarın öbur gun ondan da oldu bu sefer çocugumu 2.plana atar mı ister mi istemez mi ? kabullenir mi sahiplenir mi ? ben bunları dusunup dururdum sanırdm .. çünkü insanlar evlendikten snra değişiyor.. bilemiyorum iyice dusunun bence.. hatta evlenmeden 3.nuz 1 evde kalın bakalım bir süre oluyor mu?

Durumunuzun tam tersini yasiyorum...Guncel durumunuz nedir bilmiyorum ama cocugunuz babasinda kaliyor olsaydi..yeni esinizlede cok mutlu olsaydiniz ve ondan bir cocugunuz olsaydi...iki cocuk arasinda maddi manevi dengeyi nasil saglardiniz?

Malesef zor bir durum. Aileler için "bunu aşmış" diyorsunuz ancak bir anne ile baba çocuklarının evlendiğinde kendi çocuklarını görmelerini isterler oğlunun ilk evliliğinde yaşadığı eve gittiklerinde ilk kendi torunlarını görmek isterler. Birazda yaşlı kafasıyla ister istemez elalem ne der diye düşünürler. Eğer siz sevgilinizle bu sorunları aşmayı başardıysanız elbet zamanla ailelerde ikna olacaktır diye düşünüyorum

Yani çevremde yok ama neden olmasın ki umarım hoşgörülü davranırlar.

Ayy lütfen negatif yaşamayın güzel düşünün güzel olsun :) bize de haber edin

Ben çocugunuzu bilmeden ailesinin sizi tanımasını dogru bulmadım. ön yargılı olacaklarsa her türlü olurlar zaten ama insanlar kendilerini kandırılmış gibi hisseder. inşallah herşey yolunda gider mutlu bir evliliğiniz olur. tabiki güzel örnekler de var kötü örnekler de var. benim eşimin 2.evliliği ve bir cocugu vardı, annem olumsuz karşılamadı saygı duydu (babamı o dönem kaybettik maalesef ama tanısaydı onun da karşı çıkacagını sanmıyordum) bu durum kişiden kişiye değişir.
9 ay cok az bir süre, en az 1 sene daha birbirinizi tanıyın, çocugunuzla ve sevgilinizle hep birlikte dolu dolu zamanlar geçirin, bu hem evililik oncesi bir pratik hem de cocugunuzun ve sevgilinizin birbirine davranıslarını gözlemlemek açısından bir fırsat. hakkınızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…