- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.233
Kardeşiniz 16 yaşında galiba?? Bu ne müdahale?? Bırakın kendi haline ne evlendirmesi yaArkadaşlar sıkıntım kardeşim ile ilgili, kardeşim daha önce evlilik yapmamış bekar biri 5 sene önce kadar bosanmis cocuklu bir bayanla ilişki yaşadı, fakat tanışma şekilleri olsun bizim ailemize uymadığı için istemedik kardeşiminde içine sinmeyen durumlardan dolayı geçen sene konuşmayı bırakmışlar, bu arada kadin farkli bir sehirde, geçen ay bir arkadaşı kardeşimi arayıp bayanın evlendiğini söyledi.maalesef bizimkinin baya bir morali bozuldu bize suç bulmaya başladı sizin yüzünüzden oldu demeler, kadınla karı koca gibi yaşamışlar bir sürü anılar var kardesimin baska bir sehirden kendisiyle ayni isi yapan biriyle evlenmis bayan, kardesim adamin numarasini dahi bulmus ,aralarını bozacam benimle konuşurken konuştuysa onu bitirecem diyordu ama geri neyseki kendine geldi yuva yikanin yuvasi olmaz dedi vazgecti cok sukur. şimdi bizde onu evlendirmek istiyoruz ama korkuyoruz acaba biraz daha mı vakit geçmesi lazım. Mutlu olmazsa bize suç bulur mu ? Ama gerçekten kadin karakter olarak düzgün bir insan değildi evlenmemeleri hayırlı oldu.
Çok iyi yapmışsın izin vermemekle böyle yalancılardan korusun Allah hepimiziŞimdi herkes bizi suçlu bulmuş lakin
1. ilk tanistiklarinda kardeşime bekarım dedi
2 . Daha sonra evli olduğu ortaya çıktı kocasından bosanmadan kardeşimle neler yaşamış bizimkinin haberi yok.ogreninxe direk ayrılıyor.
3.kadin 1 yıl sonra boşalırcasına tekrardan kardeşime yazıp yeniden başlıyorlar
Bu arada kardeşim 28 yaşında ben ablasıyim. Siz kardeşinizin böyle biriyle evlenmesini istemiştiniz?
Kardeşiniz karakter olarak düzgün mü peki.Kadına bir gelecek sunmamız , kadında gitmiş başka biri ile evlenmiş.Sizin şehzade ile evlenecek olan kişi mutlu olur mu acabaArkadaşlar sıkıntım kardeşim ile ilgili, kardeşim daha önce evlilik yapmamış bekar biri 5 sene önce kadar bosanmis cocuklu bir bayanla ilişki yaşadı, fakat tanışma şekilleri olsun bizim ailemize uymadığı için istemedik kardeşiminde içine sinmeyen durumlardan dolayı geçen sene konuşmayı bırakmışlar, bu arada kadin farkli bir sehirde, geçen ay bir arkadaşı kardeşimi arayıp bayanın evlendiğini söyledi.maalesef bizimkinin baya bir morali bozuldu bize suç bulmaya başladı sizin yüzünüzden oldu demeler, kadınla karı koca gibi yaşamışlar bir sürü anılar var kardesimin baska bir sehirden kendisiyle ayni isi yapan biriyle evlenmis bayan, kardesim adamin numarasini dahi bulmus ,aralarını bozacam benimle konuşurken konuştuysa onu bitirecem diyordu ama geri neyseki kendine geldi yuva yikanin yuvasi olmaz dedi vazgecti cok sukur. şimdi bizde onu evlendirmek istiyoruz ama korkuyoruz acaba biraz daha mı vakit geçmesi lazım. Mutlu olmazsa bize suç bulur mu ? Ama gerçekten kadin karakter olarak düzgün bir insan değildi evlenmemeleri hayırlı oldu.
Baştan düzgünce anlatsaydınız o zaman, ifadeleriniz çok çirkin.Evlenmekte boşanmak ta hak hepimizin çocuğu var ailemizde de boşanan kişiler var .burda yazarken anladığım kadarıyla yanlış anlaşılmalar oldu. Bizim istememizin sebebi bosanmis olması değil ilişkiye başlama şekillerinin uygun olmayışı. Kardeşim de tabi ki suçlu en başta tekrardan başlamamasi lazımdı. Zaten kendi içine sinmemesinden ayrıldı yoksa önünde kimse duramaz. Diyelim ki evlendi inanın o kadına daha büyük kötülük olurdu her daim güvensizlik olacak eminim tekrardan ayrılacak o çocuğa da yazık olacaktı.
O zaman niye bu konunun başlığı "Bekar erkek bosanmis cocuklu kadin"?Evlenmekte boşanmak ta hak hepimizin çocuğu var ailemizde de boşanan kişiler var .burda yazarken anladığım kadarıyla yanlış anlaşılmalar oldu. Bizim istememizin sebebi bosanmis olması değil ilişkiye başlama şekillerinin uygun olmayışı. Kardeşim de tabi ki suçlu en başta tekrardan başlamamasi lazımdı. Zaten kendi içine sinmemesinden ayrıldı yoksa önünde kimse duramaz. Diyelim ki evlendi inanın o kadına daha büyük kötülük olurdu her daim güvensizlik olacak eminim tekrardan ayrılacak o çocuğa da yazık olacaktı.
Evlenmekte boşanmak ta hak hepimizin çocuğu var ailemizde de boşanan kişiler var .burda yazarken anladığım kadarıyla yanlış anlaşılmalar oldu. Bizim istememizin sebebi bosanmis olması değil ilişkiye başlama şekillerinin uygun olmayışı. Kardeşim de tabi ki suçlu en başta tekrardan başlamamasi lazımdı. Zaten kendi içine sinmemesinden ayrıldı yoksa önünde kimse duramaz. Diyelim ki evlendi inanın o kadına daha büyük kötülük olurdu her daim güvensizlik olacak eminim tekrardan ayrılacak o çocuğa da yazık olacaktı.
1- Benim de erkek kardeşim var, böyle bir durumda bana sorsaydı ben de evlenme derdim. Hiç yalan söylemeyeceğim, kardeşim de çocuklu olsaydı olurdu ama kendi baba değilken bir anda bu role bürünmesi zorlar onu. Ama dedim ya fikrimi sorsaydı söylerdim, yap veya yapma demezdim, mutsuz olabileceğini söyler çekilirdim.Arkadaşlar sıkıntım kardeşim ile ilgili, kardeşim daha önce evlilik yapmamış bekar biri 5 sene önce kadar bosanmis cocuklu bir bayanla ilişki yaşadı, fakat tanışma şekilleri olsun bizim ailemize uymadığı için istemedik kardeşiminde içine sinmeyen durumlardan dolayı geçen sene konuşmayı bırakmışlar, bu arada kadin farkli bir sehirde, geçen ay bir arkadaşı kardeşimi arayıp bayanın evlendiğini söyledi.maalesef bizimkinin baya bir morali bozuldu bize suç bulmaya başladı sizin yüzünüzden oldu demeler, kadınla karı koca gibi yaşamışlar bir sürü anılar var kardesimin baska bir sehirden kendisiyle ayni isi yapan biriyle evlenmis bayan, kardesim adamin numarasini dahi bulmus ,aralarını bozacam benimle konuşurken konuştuysa onu bitirecem diyordu ama geri neyseki kendine geldi yuva yikanin yuvasi olmaz dedi vazgecti cok sukur. şimdi bizde onu evlendirmek istiyoruz ama korkuyoruz acaba biraz daha mı vakit geçmesi lazım. Mutlu olmazsa bize suç bulur mu ? Ama gerçekten kadin karakter olarak düzgün bir insan değildi evlenmemeleri hayırlı oldu.
İnşallah hep birlikte mutsuz olmazsınızArkadaşlar sıkıntım kardeşim ile ilgili, kardeşim daha önce evlilik yapmamış bekar biri 5 sene önce kadar bosanmis cocuklu bir bayanla ilişki yaşadı, fakat tanışma şekilleri olsun bizim ailemize uymadığı için istemedik kardeşiminde içine sinmeyen durumlardan dolayı geçen sene konuşmayı bırakmışlar, bu arada kadin farkli bir sehirde, geçen ay bir arkadaşı kardeşimi arayıp bayanın evlendiğini söyledi.maalesef bizimkinin baya bir morali bozuldu bize suç bulmaya başladı sizin yüzünüzden oldu demeler, kadınla karı koca gibi yaşamışlar bir sürü anılar var kardesimin baska bir sehirden kendisiyle ayni isi yapan biriyle evlenmis bayan, kardesim adamin numarasini dahi bulmus ,aralarını bozacam benimle konuşurken konuştuysa onu bitirecem diyordu ama geri neyseki kendine geldi yuva yikanin yuvasi olmaz dedi vazgecti cok sukur. şimdi bizde onu evlendirmek istiyoruz ama korkuyoruz acaba biraz daha mı vakit geçmesi lazım. Mutlu olmazsa bize suç bulur mu ? Ama gerçekten kadin karakter olarak düzgün bir insan değildi evlenmemeleri hayırlı oldu.
Bunun kararına kendi kendinize varabildiğinize göre diğer sorunuzun cevabına da kendiniz karar verebilirsiniz diye düşünüyorum.Ama gerçekten kadin karakter olarak düzgün bir insan değildi evlenmemeleri hayırlı oldu.
evet kardeşin erkek olduğu için tabi elinin kiri ne olacak kadın edepsiz ahlaksız demi nede olsa kadın sadece kendi kendine sevişti kardeşin ahlaklı kadın ahlaksız belkide kadın kardeşine inandı güvendi o özel anları onunla yaşadıArkadaşlar sıkıntım kardeşim ile ilgili, kardeşim daha önce evlilik yapmamış bekar biri 5 sene önce kadar bosanmis cocuklu bir bayanla ilişki yaşadı, fakat tanışma şekilleri olsun bizim ailemize uymadığı için istemedik kardeşiminde içine sinmeyen durumlardan dolayı geçen sene konuşmayı bırakmışlar, bu arada kadin farkli bir sehirde, geçen ay bir arkadaşı kardeşimi arayıp bayanın evlendiğini söyledi.maalesef bizimkinin baya bir morali bozuldu bize suç bulmaya başladı sizin yüzünüzden oldu demeler, kadınla karı koca gibi yaşamışlar bir sürü anılar var kardesimin baska bir sehirden kendisiyle ayni isi yapan biriyle evlenmis bayan, kardesim adamin numarasini dahi bulmus ,aralarını bozacam benimle konuşurken konuştuysa onu bitirecem diyordu ama geri neyseki kendine geldi yuva yikanin yuvasi olmaz dedi vazgecti cok sukur. şimdi bizde onu evlendirmek istiyoruz ama korkuyoruz acaba biraz daha mı vakit geçmesi lazım. Mutlu olmazsa bize suç bulur mu ? Ama gerçekten kadin karakter olarak düzgün bir insan değildi evlenmemeleri hayırlı oldu.
Alın işte yine bir toplum örneği. Ahmak toplum,ahmak anlayış.. Belli yaşa gelmiş insanlara ancak yorum yaparsınız. Yönlendiremezsiniz. Ne diyeyim ki yaa. Akillanmaz bu toplum.Arkadaşlar sıkıntım kardeşim ile ilgili, kardeşim daha önce evlilik yapmamış bekar biri 5 sene önce kadar bosanmis cocuklu bir bayanla ilişki yaşadı, fakat tanışma şekilleri olsun bizim ailemize uymadığı için istemedik kardeşiminde içine sinmeyen durumlardan dolayı geçen sene konuşmayı bırakmışlar, bu arada kadin farkli bir sehirde, geçen ay bir arkadaşı kardeşimi arayıp bayanın evlendiğini söyledi.maalesef bizimkinin baya bir morali bozuldu bize suç bulmaya başladı sizin yüzünüzden oldu demeler, kadınla karı koca gibi yaşamışlar bir sürü anılar var kardesimin baska bir sehirden kendisiyle ayni isi yapan biriyle evlenmis bayan, kardesim adamin numarasini dahi bulmus ,aralarını bozacam benimle konuşurken konuştuysa onu bitirecem diyordu ama geri neyseki kendine geldi yuva yikanin yuvasi olmaz dedi vazgecti cok sukur. şimdi bizde onu evlendirmek istiyoruz ama korkuyoruz acaba biraz daha mı vakit geçmesi lazım. Mutlu olmazsa bize suç bulur mu ? Ama gerçekten kadin karakter olarak düzgün bir insan değildi evlenmemeleri hayırlı oldu.
Kadın Allahın sevgili kuluymus sizin gibi insanlardan kurtulmus umarim cok mutludur.Arkadaşlar sıkıntım kardeşim ile ilgili, kardeşim daha önce evlilik yapmamış bekar biri 5 sene önce kadar bosanmis cocuklu bir bayanla ilişki yaşadı, fakat tanışma şekilleri olsun bizim ailemize uymadığı için istemedik kardeşiminde içine sinmeyen durumlardan dolayı geçen sene konuşmayı bırakmışlar, bu arada kadin farkli bir sehirde, geçen ay bir arkadaşı kardeşimi arayıp bayanın evlendiğini söyledi.maalesef bizimkinin baya bir morali bozuldu bize suç bulmaya başladı sizin yüzünüzden oldu demeler, kadınla karı koca gibi yaşamışlar bir sürü anılar var kardesimin baska bir sehirden kendisiyle ayni isi yapan biriyle evlenmis bayan, kardesim adamin numarasini dahi bulmus ,aralarını bozacam benimle konuşurken konuştuysa onu bitirecem diyordu ama geri neyseki kendine geldi yuva yikanin yuvasi olmaz dedi vazgecti cok sukur. şimdi bizde onu evlendirmek istiyoruz ama korkuyoruz acaba biraz daha mı vakit geçmesi lazım. Mutlu olmazsa bize suç bulur mu ? Ama gerçekten kadin karakter olarak düzgün bir insan değildi evlenmemeleri hayırlı oldu.
konuyu gençlik aşkıyla yaşadıkları kardeşimin evliliğinde sorun olur mu gibi açsaydınız kardeşiniz de kendisi olanları unutup, dersini çıkarıp önüne baksaydı konu bambaşka olurdu... zaten olan olmuş herkes hayatına baksın...Kardeşim tanıştığı zaman henuz 22 yaşındaydı. Evli olduğunu bilmediğine eminim çünkü öğrendiği zaman direk bıraktı. Korktuğu için başım belaya girer mi ne yapabilirim diye bana anlattı. Yoksa hiçbir şeyden bizimde haberimiz yoktu .Kadin boşandıktan sonra tekrardan yazıp başlıyorlar.bundan sonrasi zaten artık tüm hata kardeşimin tekrardan konuşup ilişkiye başlaması. Kendisi benimle dertleşdi sürekli birlikteyken evlensem ne olur diye sordu. Ben kendisine ilerde güvenmeyecegini söyledim. Bana kalırsa sormasının sebebi kendi içine sinmeyisi yoksa çok dik başlı bir insandır kimseyi dinlemez