Bekar erkek bosanmis cocuklu kadin

Diğer kısımlara girmeyeceğim. Evliliği market alış verişi mi zannediyorsunuz da abinizi evlendireceksiniz. Adamı bırakın evleneceği indanı kendi bulsun. Abinizin bu boşluğundan faydalanıp elalemin kızının başını yakmayın. Ismarlama evlilik mi olur ya

1 kg bosanmamis kizoglan kiz alacaklar sanki marketten tobe tobe nasil bir zihniyet. Zaten boyle bir aileye gelecek gelinede Allah sabir versin

Şimdi herkes bizi suçlu bulmuş lakin
1. ilk tanistiklarinda kardeşime bekarım dedi
2 . Daha sonra evli olduğu ortaya çıktı kocasından bosanmadan kardeşimle neler yaşamış bizimkinin haberi yok.ogreninxe direk ayrılıyor.
3.kadin 1 yıl sonra boşalırcasına tekrardan kardeşime yazıp yeniden başlıyorlar
Bu arada kardeşim 28 yaşında ben ablasıyim. Siz kardeşinizin böyle biriyle evlenmesini istemiştiniz?

"boşanmış çocuklu bayan "
Lafa bak bu nasıl laf
"Evlendirmek istiyoruz " laflara bak tam bir zircahil.
Birde tanışma şekilleri ailemize uymadığı için demiş sanki İngiliz asilzadesi lafa bak.Anadolunun bilmem hangi yöresinde bulunan zircahil bir oluşumsunuz işte kendine bu kadar.anlam yükleme yani.senin gibi herşeye mudahale eden insanlar yüzünden insanlar mutsuz,burada kaynanam,görümcem ve hepsinin ana teması bu burnunu haddi olmayan yerlere sokan insanlar,hepinize illet kapiyorum azalarak bitin.

Bu anlattıkların doğruysa demk ki senin kardeşinde karakterli bir insan değil Öyle bir kadınla ne diye tekrar beraber oluyor ikisi beraber kocasını kandırmışlar öyle olmasa Kadin boşanıp yazdığında onun yüzüne bakmazdi.Soylediklerine inanmadm yine de bı ihtimal doğrudur diye yorum yapyrm doğru da olsa kardeşin yine yanlışın büyüğünü yapan

Bi salın çocugu hala bu devirde biz onu evlendirelim mi var ya . Siz hayirdir kim olarak onun adina evlilik karari aliyorsunuz. Siz mi yasayacaksiniz buldugunuz gelin adayiyla. Yaranin ustune yara bandi yapisinca hemen iyilesir mi ? Kadinin karakterini bilmem de, size gelin gelecege simdiden uzuldum. Kardes sizin sozunuzle iliski bitirip sonradan sacmaliyor , siz onun adina evlilige diye yola cikmaya hazirlaniyorsunuz

Kardesinizin karar verme yetisinde bi problemi mi var? Aileye uygun olmayan kadini istememenizi anlarim ama onun disinda cocuk evin kuklasi heralde caniniz o gun nasil iatiyosa oyle oynatmak istiyosunuz

Kardesinizde baslamasaymis 28yasinda akli yokmu..

Kadının davası çekişmeliyse kendini bekar kabul etmiş olabilir. Burada yanlış yapmış kabul ama o davalar yıllarca sürüyor. Ayrıca ayrıldıktan sonra kardeşinizi aramış ve kardeşiniz bunu kabul etmişse size laf düşmez. Hayat onun, kadınla o yaşayacaktı. Atı alan üsküdarı geçmiş zaten. Kardeşinizi kendi haline bırakın da bundan sonra evleneceği kadını kendisi seçsin.

Kardeşiniz milletin lafıyla ilişkisini bitiriyosa zaten kaypagin tekiymis o kadınla olmaması gerçekten hayırlısı olmuş. Hem kendi ayrılıyor hem de kadına huzur vermek istemiyor haspam. Kardeşinize ayrılsın diye ne kadar müdahale ettiyseniz şimdi de milletin evliliğine serserilik yapmasın diye sert durmalisiniz. Kardeşinizin beraber olduğu kişiler içinize sinmiyorsa ona bir görücü bakmanızı oneririm

Çocuklu biriyle evlilik yapmanın dezavantajları çoktur, buna sıcak bakılmamasını anlayabiliriz ama en fazla fikrini söyler çekilirsin, kararı kardeşine bırakırsın, namus suçu işlenmiş gibi tepkiler vermezsin. Senin ifadelerine bakınca aile ve zihniyet yapınız belli oluyor az çok.
Kadın çok düzgün, ahlaklı biri de olsa boşanmış ve çocuklu diye istemeyecektiniz bence.
Kadın 1 yıl sonra yazdığında neden tekrar başlıyor kardeşin mesela? Madem kadın eşini aldattı, madem kardeşini kandırdı?

Ben evliliklerde denkliğin önemli olduğunu düşünüyorum.
Tüm aile kardeşinizin hiç evlenmemiş biriyle evlilik yapmasını isteyebilirsiniz bu da normal
fakat farklı şehirde yaşayan tanımadığınız birinin karakterine söz söyleyemezsiniz .
Tanımıyorsunuz ki nereden biliyorsunuz karakterini ?

Bir de kardeşiniz sizin aklınızla hareket ediyorsa kiminle evlenirse evlensin mutlu olamaz. Bu kadar karışmayın .

Daha önce evlilik yapmamış kuzenim şu an çocuğu olan bir kızla sevgili. Duyduğumda sadece kızcağız adına üzüldüm; kimbilir neler yaşadı, ne kadar üzüldü, çocukla boşanmak ne kadar zor diyerek. Kuzenimi de takdir ettim, böyle bi toplumda sevgilisinin yanında dimdik durduğu için.
Tekrar soruyorum; kadın çok ahlaki, düzgün biri olsaydı yine de layık (!) görecek miydiniz bekar hint kumaşı oğlunuza?
Bi de kadınla "karı koca hayatı" yaşamış demişsin, niye bu detayları biliyosunuz siz ailecek?

Son düzenleme:
Ilk başta böyle anlatmadiniz ama
Şimdi sizi suçlayinca hemen yok kadin evliydi yok boşanmadi diyorsunuz

Çok hadsiz kendini bilmez ve kibirlisiniz. Madem kadın ahlaksız sizin tabirinizle kardeşiniz de o ilişkinin içinde olduğuna göre ahlaksız olmuyor muydu? Birbirlerine denk olurlardı işte. Aileyi karşıya alarak birileri ile evlenmek kolay değil kardeş bunu yapamamış. Ama destek değil en azından köstek olmasaydınız yapabilirdi belki. Öğrendiğinde verdiği tepki de hiç normal değil.
Açıkçası ben kadın adına çok sevindim böyle bir aile ile muhatap olmayıp arkasında duramayan bir insan ile beraber olmadığına , verilmiş sadakası varmış. Size gelince de umarım kendinize ailenize layık bir gelininiz olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…