- 25 Ağustos 2014
- 20.470
- 48.504
- 798
Oha, bu o konunun sahibi mievlatlarını terketmeyi düşünmüştün ya hani.
atlatmana sevindim.
![KK57 :KK57: :KK57:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk57.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oha, bu o konunun sahibi mievlatlarını terketmeyi düşünmüştün ya hani.
atlatmana sevindim.
bu konu;Oha, bu o konunun sahibi mibaska bi konuda yazmisti hani?
Bu konuyu hatirladim ama benim bahsettigim bu degildi..
senin bahsettiğin aldatılan kadındı galiba.Bu konuyu hatirladim ama benim bahsettigim bu degildi..
Haddim degil ama iki kiziniz varmis tabiiki insansiniz ve birilerini sevmek istersiniz ama kizlariniz icin onlar büyüyene kadar bence kimsenin onlarla beraber yasayacak konuma gelmemesi gerekir. Eger sizin gibi kizi/lariyla yasayan birisi olursa tabiikki ama onun disinda ben yerinizde olsam kimseyi o derece hayatima almam. Allah korusun o kadar kötü seyler oluyor ki.Merhaba hanimlar..uzun suredir esimden ayriydim bir kac oncede bosandik.iki tane kizim var evlenneyi asla dusunmuyordum.isim gucum kendime gore bi duzenim var kimseye muhtac olmadan cocuklarimla yasayip gidiyorz..kendi is yerim var aylardir is yerime gelen bir adamin bana karsi ilgisi oldugunu farkediyordum ama evliyim deyip hep cok mesafeli davrandim adam zaman icinde daha bi samimiyet kurmaya calisti artik musteride ziyade arkadas gibi davraniyordu tum mesafeme ve ciddiyetime ragmen. Net bilmesemde her zamn yalniz gordugu icin evli olmadigimi anlqmista olabilir yada ayni mahallede oturdugumuzdan cevreden akrabalarindan duymusta olabilir.yaklasik bir ay once bana acildi bende evlenmeyi dusunmedigimi flört etmeyide asla dusunmedigimi kendise defalarca soyledim ama israrla surekli aramaya devam etti herseyin zamana birakmamizi bana kendisini sevdircegi soyledi.adam bekar hic evlenmememis ben ise iki cocukluyum mezhep ve irk farkliliklarimizda var.benden 7 yas buyuk biri..tarz mizac olarakta cok farkliyiz..ama karakterlerimiz kafa yapilarimiz cok uyuyor..ve inatla pes etmedi aylardir.guvenmeye basladim ilgisi de beni cok mutlu ediyor.onunla gorusmek hic mantigima yatmiyor ama aliskanlik gibi oldu sanirim..ne yapmaliyim adam evlenmeyi suan icin dusunmuyor daha cok taniyip zamana birakmayi dusunuyor ben ise hayatimda kimseye yer vermeyi dusunmezken hayayimin merkezinde buldum bu adami ne yapmaliyim..ben basak burcuyum oda oglak burcu oldugu icin sanirim cok iyi anlastik
Neden olmasın ki ? Seni alıkoyan nedir ? Kafa yapılarımız uyuyor yazmışsın gerisi önemli mi ? Yarın birgün kızların büyüyüp kendi gelecekleri peşine düştüklerinde sen ne yapacaksın ? Bence bir düşün bunları. Insan kafa dengini bulduktan sonra ne mezhep ne ırk ne de başka bisi kalmıyor sorun olarak.Merhaba hanimlar..uzun suredir esimden ayriydim bir kac oncede bosandik.iki tane kizim var evlenneyi asla dusunmuyordum.isim gucum kendime gore bi duzenim var kimseye muhtac olmadan cocuklarimla yasayip gidiyorz..kendi is yerim var aylardir is yerime gelen bir adamin bana karsi ilgisi oldugunu farkediyordum ama evliyim deyip hep cok mesafeli davrandim adam zaman icinde daha bi samimiyet kurmaya calisti artik musteride ziyade arkadas gibi davraniyordu tum mesafeme ve ciddiyetime ragmen. Net bilmesemde her zamn yalniz gordugu icin evli olmadigimi anlqmista olabilir yada ayni mahallede oturdugumuzdan cevreden akrabalarindan duymusta olabilir.yaklasik bir ay once bana acildi bende evlenmeyi dusunmedigimi flört etmeyide asla dusunmedigimi kendise defalarca soyledim ama israrla surekli aramaya devam etti herseyin zamana birakmamizi bana kendisini sevdircegi soyledi.adam bekar hic evlenmememis ben ise iki cocukluyum mezhep ve irk farkliliklarimizda var.benden 7 yas buyuk biri..tarz mizac olarakta cok farkliyiz..ama karakterlerimiz kafa yapilarimiz cok uyuyor..ve inatla pes etmedi aylardir.guvenmeye basladim ilgisi de beni cok mutlu ediyor.onunla gorusmek hic mantigima yatmiyor ama aliskanlik gibi oldu sanirim..ne yapmaliyim adam evlenmeyi suan icin dusunmuyor daha cok taniyip zamana birakmayi dusunuyor ben ise hayatimda kimseye yer vermeyi dusunmezken hayayimin merkezinde buldum bu adami ne yapmaliyim..ben basak burcuyum oda oglak burcu oldugu icin sanirim cok iyi anlastik
Eğer öyleyse adamın niyeti ciddi ciddi belli oldu.Zana sen çocuk kıyafetleri satmıyor musun?
bekar bir adam çocuk giyim mağazasında sürekli niye dolansın ki
Ne yani alışveriş mi yapıyordu?
Yok, bosanmis bi kadindi, biriyle gorusuyordu, herif kadinin cocuklarini istemiyordu, sevecek birini bulmak zor, ne yapmaliyim diyordu..senin bahsettiğin aldatılan kadındı galiba.
ben de hatırlayamadım rumuzunu.