Bekar bir erkekle iki cocuklu kadin

Ciddi bir ilişki , evlilik falan olabileceğini ben zannetmiyorum . Kendinizi böyle bir şeye kaptırıp boşu boşuna üzülmeyin .

Arkadaşlık olabilir görüşme olabilir, ama mezhep ırk farklılıkları sebebiyle aileler arasında sıkıntı olabilir, sizin evlatlarınız var ciddi bir güven duymanız gerekir bu da ancak zamanla olabilir. Bence ileriye dönük beklentiniz olmadan zamana bırakın, zaten siz de o da birbirinizi daha iyi tanırsınız. Anne olmak gerçekten sorumluluk, ama bir kadın için de yalnız olmak bütün sorunları tek başına yüklenmek bence zor, insan güveneceği yanında olacağı birini istiyor. Başak ve oğlak burcu iyi anlaşır gerçekten, oğlak burcu erkeği kolay kolay herkese açılmaz herkesin peşinden koşmaz diye biliyorum, iş çalışma hayatı daha önemlidir onlar için, belki sizin güçlü duruşunuz kendi işinizin olması da etkilemiş olabilir onu. Merak ettiğim onun işi sizinkiyle denk mi, maddi durumu nasıl? Bir de aynı yerde oturuyorsanız belki etraftan sorabilirsiniz, nasıl bir insandır diye.

Bence amacı, sizinle ileriye dönük bir ilişki değil.
Muhtemelen başka hesaplar peşinde.
Farz edelim ki ileride evlenmek istedi.2 kız çocuğuyla oldukça riskli bence.
2 kızınızı da emanet edecek kadar güvenebilecek misiniz adama?

Bosanmis çocuklu bir kadin asla hic evlenmemis bir erkekle olamaz görüşünde degilim. Cevremde de bunun cok guzel bir ornegi var. Ama bunlar istisnai durumlar. Adam adam gibi olmali. Kadına da cocuklarina da sahip cikmali. Kararli olmali merhametli olmali. Sizinki evlilik dusunmedigini zaten soylemis. Her sorunu halledeceğim vs demesi de zaman kazanmaktan baska bir sey degil. Bence cinsellik ve flort pesinde. Eger bu konuya ocu gibi bakmiyorsaniz, beklentilerini az tutup asik olmadan gecici flort yasayabilirim derseniz deneyin. Akisina birakabilecekseniz birakin. Ama bence cocuklarinla tanistirmayin ailenizin icine almayin. Kendinizi iyi tartin.

Bu adamdan kesinlikle uzak durmalısınız.. kesinlikle.
Ama siz evlenmiş boşanmış o hiç evlenmemiş oldugunuz için değil, bu bence cok normal bir durum olurdu ama karşınızdaki adam, adam gibi adam olsaydı.

1. Oncelikle siz evliyim dediğiniz halde ki sizin bosandıgınızı daha sonra ögrenmiş adam dukkanınıza ısrarla gelip gitmiş ve ilgilenmiş, bu kesınlıkle cok cok kotu nıyetli bir başlangıc.

2. Bir çok farklılıklarınız oldugunu soylemişsiniz.

3. Allah bagıslasınız 2 tane kızınız varmış. Ve sanıyorum daha çok küçükler. Bence onların biraz buyumesını bekleyın tabıı ki bu demek diil krndı hayatınızı bosverın ama boyle guven vermeyen erkeklerı hayatınıza sokmayın.

4. Adam aılesıyle konustugunu evlılıge sıcak bakmadıklarını soylemıs ki evlilik konusunda arkadına sıgınacak bir bahanesi olsun.

5. Evlilik dusunen adam ev alacaksa evlenecegı kişinin de isteğini düşürür bu bana biraz o evi alıp o evde de sizinle arada kalıp beraber yaşamayı düşünüyor gibi geldi.

6. İstemedıgınız kimse eize yanasamaz heryerden engeller dukkana geldıgınde de musaıt olmadıgınızı soylersınız ya da baska eleman varsa o sırada dukkanda onun kendısıyle ılgılenmesını saglarsınız ki siz bunu belli ederseniz adam da aynı mahalleden biri olarak daha fazla usteleyemecektır.

7. Adam utangac dıyorsunuz da adam kalkıp sıze oncekı kız arkadasının cınsellık ıstedıgını sıze anlatabılecek kadar yuzsuz bence. Ayrıca eskı kız arkadası hakkında ya da eskı eskı hakkında kotu konusan adamlar bence cok karaktersız

Canimm valla sende kiz cocugu varsa bu konuda daha dikatli olmalsin henüz bi evlilik yapmamış evliligin sorunlarini bilmeyen bi adamla bu konuda tecrubesi olan bi insan arasinda ister istemez sıkıntı olacak bence böyle insanlar guven olmaz dikatli ol

Benim bir oğlum bir de küçük kızım var, eşimden ayrılsam ve ayrıldıktan bir süre sonra karşıma böyle bir adam çıksa, bana tutup da o kadar beddua ve hakaret duymasına rağmen "seviyorum seni, bırakmıyorum" dese, onu bir daha o dükkanın önünden geçemeyecek hale getiririm,gerekirse rezillik çıkarırım ya da polis çağırırım, o kadar net..

Çocuklu bekar bir anne olarak benim hayatıma kimse öyle bodoslama hoyratça ben istemeden giremez.. İki tane de kızınız varmış Allah bağışlasın, elin hiç tanımadığınız adamına nasıl güvenebilirsiniz ki, ben olsam kesinlikle ve kesinlikle kimseye güvenmem,güvenemem, çünkü iki çocuğum var benim, kendi kızlarına hatta erkek çocuklarına kötü gözle bakan öz babalarla dolu bu memleket:( Elin kırk kat yabancısı gelecek de ısrar kıyamet boşanmış eli para tutan kadına yanaşacak bir de o kadının iki küçük kızı olacak, yemin ediyorum paralarım ben o adamı!!

Tanımıyorsunuz beni ama lütfen sezgilerime kulak verin, çok çok kuvvetlidir sezgilerim, kolay kolay yanılmam, lütfen şu "eski kız arkadaşı ile cinselliği reddeden" arkadaşa yol verin, gitsin başka yerde mağdur hikayelerini anlatsın,belki inanan birileri çıkar..

Zana sen çocuk kıyafetleri satmıyor musun?
bekar bir adam çocuk giyim mağazasında sürekli niye dolansın ki
Ne yani alışveriş mi yapıyordu?

Merhaba hanimlar..uzun suredir esimden ayriydim bir kac oncede bosandik.iki tane kizim var evlenneyi asla dusunmuyordum.isim gucum kendime gore bi duzenim var kimseye muhtac olmadan cocuklarimla yasayip gidiyorz..kendi is yerim var aylardir is yerime gelen bir adamin bana karsi ilgisi oldugunu farkediyordum ama evliyim deyip hep cok mesafeli davrandim adam zaman icinde daha bi samimiyet kurmaya calisti artik musteride ziyade arkadas gibi davraniyordu tum mesafeme ve ciddiyetime ragmen. Net bilmesemde her zamn yalniz gordugu icin evli olmadigimi anlqmista olabilir yada ayni mahallede oturdugumuzdan cevreden akrabalarindan duymusta olabilir.yaklasik bir ay once bana acildi bende evlenmeyi dusunmedigimi flört etmeyide asla dusunmedigimi kendise defalarca soyledim ama israrla surekli aramaya devam etti herseyin zamana birakmamizi bana kendisini sevdircegi soyledi.adam bekar hic evlenmememis ben ise iki cocukluyum mezhep ve irk farkliliklarimizda var.benden 7 yas buyuk biri..tarz mizac olarakta cok farkliyiz..ama karakterlerimiz kafa yapilarimiz cok uyuyor..ve inatla pes etmedi aylardir.guvenmeye basladim ilgisi de beni cok mutlu ediyor.onunla gorusmek hic mantigima yatmiyor ama aliskanlik gibi oldu sanirim..ne yapmaliyim adam evlenmeyi suan icin dusunmuyor daha cok taniyip zamana birakmayi dusunuyor ben ise hayatimda kimseye yer vermeyi dusunmezken hayayimin merkezinde buldum bu adami ne yapmaliyim..ben basak burcuyum oda oglak burcu oldugu icin sanirim cok iyi anlastik
Haddim degil ama iki kiziniz varmis tabiiki insansiniz ve birilerini sevmek istersiniz ama kizlariniz icin onlar büyüyene kadar bence kimsenin onlarla beraber yasayacak konuma gelmemesi gerekir. Eger sizin gibi kizi/lariyla yasayan birisi olursa tabiikki ama onun disinda ben yerinizde olsam kimseyi o derece hayatima almam. Allah korusun o kadar kötü seyler oluyor ki.

Merhaba hanimlar..uzun suredir esimden ayriydim bir kac oncede bosandik.iki tane kizim var evlenneyi asla dusunmuyordum.isim gucum kendime gore bi duzenim var kimseye muhtac olmadan cocuklarimla yasayip gidiyorz..kendi is yerim var aylardir is yerime gelen bir adamin bana karsi ilgisi oldugunu farkediyordum ama evliyim deyip hep cok mesafeli davrandim adam zaman icinde daha bi samimiyet kurmaya calisti artik musteride ziyade arkadas gibi davraniyordu tum mesafeme ve ciddiyetime ragmen. Net bilmesemde her zamn yalniz gordugu icin evli olmadigimi anlqmista olabilir yada ayni mahallede oturdugumuzdan cevreden akrabalarindan duymusta olabilir.yaklasik bir ay once bana acildi bende evlenmeyi dusunmedigimi flört etmeyide asla dusunmedigimi kendise defalarca soyledim ama israrla surekli aramaya devam etti herseyin zamana birakmamizi bana kendisini sevdircegi soyledi.adam bekar hic evlenmememis ben ise iki cocukluyum mezhep ve irk farkliliklarimizda var.benden 7 yas buyuk biri..tarz mizac olarakta cok farkliyiz..ama karakterlerimiz kafa yapilarimiz cok uyuyor..ve inatla pes etmedi aylardir.guvenmeye basladim ilgisi de beni cok mutlu ediyor.onunla gorusmek hic mantigima yatmiyor ama aliskanlik gibi oldu sanirim..ne yapmaliyim adam evlenmeyi suan icin dusunmuyor daha cok taniyip zamana birakmayi dusunuyor ben ise hayatimda kimseye yer vermeyi dusunmezken hayayimin merkezinde buldum bu adami ne yapmaliyim..ben basak burcuyum oda oglak burcu oldugu icin sanirim cok iyi anlastik
Neden olmasın ki ? Seni alıkoyan nedir ? Kafa yapılarımız uyuyor yazmışsın gerisi önemli mi ? Yarın birgün kızların büyüyüp kendi gelecekleri peşine düştüklerinde sen ne yapacaksın ? Bence bir düşün bunları. Insan kafa dengini bulduktan sonra ne mezhep ne ırk ne de başka bisi kalmıyor sorun olarak.

Back