- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
- 373
Evlilik olursa diye gorusecek iste.Evlilik disi iliski uygun gormuyor belliki konu sahibi.Flört etmeyi düşünmem demişsiniz ama adamla görüşüyorsunuz umutlanması çok doğal.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlilik olursa diye gorusecek iste.Evlilik disi iliski uygun gormuyor belliki konu sahibi.Flört etmeyi düşünmem demişsiniz ama adamla görüşüyorsunuz umutlanması çok doğal.
Muhatap kisi evlilik yonunde guclu bir sekilde gelmedikce umut baglamama taraftariyim.Bahsettigim arkadas hep supheli yaklasarak ilerledi evlilige.Benim de mantiki katkilarim oldu aynen boyle.Ben biliyorum yapamiyorum:)Neyse..Cunku ucuncu evliligi olacakti(ucu resmi ama biri ayni evde degildi).Bende oyle dusuyordum yaklasik bir aydir konusuyorum guvenmeye basladim sanirim
Siz zaten bu adamı kabullenmişsiniz. Buraya da fikir almak için değil kendinizi kandırmak için konu açmışsınız.Aynen boyle dusunuyordum ama adam cok inatci dedigim dedik biri kolay sevmem sevdigimden vazgecmem diyor onun inadi sabri tum tum dusuncelerimi degistirdi
Ama illa olacak degil.Iyi ornekler de var.Bak aklima bir tane daha geldi kucuk kizi varken cocuksuz bir adamla evlenen.Duygularina kapilmadan iyi baba olur mu ilk once bakmasi gerekiyor.Tabi ondan once adam evilik dusunuyor mu?Yoksa firsatci mi?Haddim degil ama iki kiziniz varmis tabiiki insansiniz ve birilerini sevmek istersiniz ama kizlariniz icin onlar büyüyene kadar bence kimsenin onlarla beraber yasayacak konuma gelmemesi gerekir. Eger sizin gibi kizi/lariyla yasayan birisi olursa tabiikki ama onun disinda ben yerinizde olsam kimseyi o derece hayatima almam. Allah korusun o kadar kötü seyler oluyor ki.
Ben bunu cocuklar icin daha kotu buluyorumBosanmis çocuklu bir kadin asla hic evlenmemis bir erkekle olamaz görüşünde degilim. Cevremde de bunun cok guzel bir ornegi var. Ama bunlar istisnai durumlar. Adam adam gibi olmali. Kadına da cocuklarina da sahip cikmali. Kararli olmali merhametli olmali. Sizinki evlilik dusunmedigini zaten soylemis. Her sorunu halledeceğim vs demesi de zaman kazanmaktan baska bir sey degil. Bence cinsellik ve flort pesinde. Eger bu konuya ocu gibi bakmiyorsaniz, beklentilerini az tutup asik olmadan gecici flort yasayabilirim derseniz deneyin. Akisina birakabilecekseniz birakin. Ama bence cocuklarinla tanistirmayin ailenizin icine almayin. Kendinizi iyi tartin.
Offf şaka mı bu ?Bilmem kaç yaşına gelmiş adam kız arkadaşının cinsel beklentisi var diye terk etmismis.Hayir günah filan gibi düşünüyorsa flört etmesi size asılmaya çalışması da günah.Genelde isten normal hayattan bahseder..cinsellik konusmaz hatta eski kiz arkadasinin cinsel beklentileri oldugu icin kzi terk ettigini falan soyledi..gorunustede utangac icine kapanik biri gibi
Onun vazgecmemesi mi önemli yoksa sizin ne düşündüğünüz ne istediğiniz mi ?Cok haklisin ayni dusuncedeydim ama inatla senden vazgecmem diyor
Kesinlikle bu kadar mükemmel bir adam olsa çoktan kadınlar kapardı.Zanaa hanim bence siz ikna olmuşsunuz ama kendinize destek ariyorsunuz. Yoksa bu kadar kisinin söylediği seyde savunma yapmazdiniz bu kadar. Biz ne dersek siz bildiginizi yapacaksaniz ama bu kadar kisi bir sey söylüyorsa inanin bir dogruluk payi vardir. Ayrica simdi beni belki taslayanlar olacaktir ama 40 yasina kadar evlenmemis bir erkegi hic normal bulamıyorum mutlaka ya bir sıkıntısi ya da sakladigi bir seylet vardir.
Ben de zaten cinsel istismardan dolayi yazmistim. Cok örnekler görüp duyuyoruz bu konuda. Hic beklenmeyen kisiler tarafindan oluyor, birinci derece akrabalar vs. o yüzden bu konuda insanlar kapali kutu gibi nasil anlasilabilir ki. Kendi kizlari olan bir erkeklerin bu konuda duyarli olacagini düsünüyorum yoksa toplum olarak da erkeklerin kendinden 20 yas kücük bir kadinla olmasini sorun etmiyoruz. Kan bagi da olmadigindan vicdan olarak cok rahatsiz da olmayacaklardir.Ama illa olacak degil.Iyi ornekler de var.Bak aklima bir tane daha geldi kucuk kizi varken cocuksuz bir adamla evlenen.Duygularina kapilmadan iyi baba olur mu ilk once bakmasi gerekiyor.Tabi ondan once adam evilik dusunuyor mu?Yoksa firsatci mi?
Aslinda cocugu olan kadin icin eniyisi cocugu olan adam.Belki halden anlar.Oburu anlamayabilir ilgilendigi kadina karsi firsatciligi daha kolay dusunebilir.
Cocuk acisindan tek risk cinsel istismar baska bir fark gormuyorum.Erkekler daha rahat oldugu icin cocugu kiskanmaz genelde ,kadinlarda da kiskanma daha cok gorulur.
Tulipa, tek risk,ama tam bir risk farkındamısınKıskanma da oluyor ayrıca,erkekler eşleri doğum yaptığında bile triplere giriyor bazen,başka bir çocuğa ne kadar anlayış gösterebilir,anlıyorum oldurmaya çalışıyorsun daAma illa olacak degil.Iyi ornekler de var.Bak aklima bir tane daha geldi kucuk kizi varken cocuksuz bir adamla evlenen.Duygularina kapilmadan iyi baba olur mu ilk once bakmasi gerekiyor.Tabi ondan once adam evilik dusunuyor mu?Yoksa firsatci mi?
Aslinda cocugu olan kadin icin eniyisi cocugu olan adam.Belki halden anlar.Oburu anlamayabilir ilgilendigi kadina karsi firsatciligi daha kolay dusunebilir.
Cocuk acisindan tek risk cinsel istismar baska bir fark gormuyorum.Erkekler daha rahat oldugu icin cocugu kiskanmaz genelde ,kadinlarda da kiskanma daha cok gorulur.