Bekar bir erkekle iki cocuklu kadin

Konu sahibi olumlu bir şey söylememizi bekliyor ama nafile
Daha senesi gelmemiş boşanmanızın adam çok takıntılı biri gibi geldi bana sakın eline bir koz verme senin gibi sessiz sakin birini yerle bir eder böylesi

Ne istiyormuş senden bunu sor o zaman ben senin gönül eğlendireceğin bir kadın değilim de
İki tane çoçuğun var aynı mahalledesiniz sevmediğin özelliklerini beğenmediğin bir erkeğe güvenip konuşma boş yere dedikodunu çıkarma

Soylemedigimi mi saniyorsun aynen bu cumleleri hatta daha fazlasini soyledim..sen nasil istiyorsan oyle olsun diyor..sunada cok soyledi bir sure gorusmeyelim ben sorunlari halledince senin karsina oyle cikayim diyor..

valla hiç alakası yok Z zanaaa adamı istemiyorum diyip uzaklaştıramayan sensin ayrıca çoluğun çocuğun olmasa bu kadar uzun da yazmazdım sana adam tehlikeli adam, sen bana böyle çemkirecene o adama çemkirip uzaklaştırsana kendinden istemiyorsan, ha istiyorsan da söyleyim utangaç adam eski kız arkadaşının cinselliğinden bahsetmez yeni tanıştığı kadına

Konu sahibi olumlu bir şey söylememizi bekliyor ama nafile
Daha senesi gelmemiş boşanmanızın adam çok takıntılı biri gibi geldi bana sakın eline bir koz verme senin gibi sessiz sakin birini yerle bir eder böylesi

Ne alaka icimdekileri sizinle paylasiyorum konuyu tam olarak ifade edip ona gore yorum yapmanizi bekledigimden cok on yargiliyim surekli elestiririm kimseyede guvenemem bu sebeple de dogru karar vermeye calisiyorum

Ne alaka icimdekileri sizinle paylasiyorum konuyu tam olarak ifade edip ona gore yorum yapmanizi bekledigimden cok on yargiliyim surekli elestiririm kimseyede guvenemem bu sebeple de dogru karar vermeye calisiyorum
Biz 1 saattir anlatmaya çalışıyoruz hala ne alaka diyorsun ön yargılı değilsin güvenmesen bu adamla konuşmazdın.

valla hiç alakası yok Z zanaaa adamı istemiyorum diyip uzaklaştıramayan sensin ayrıca çoluğun çocuğun olmasa bu kadar uzun da yazmazdım sana adam tehlikeli adam, sen bana böyle çemkirecene o adama çemkirip uzaklaştırsana kendinden istemiyorsan, ha istiyorsan da söyleyim utangaç adam eski kız arkadaşının cinselliğinden bahsetmez yeni tanıştığı kadına

Elestirceksende bir dozu olsun sessiz sakinim evet ama yumusak atin tekmesi pek olur hic duydun mu acep

Pat diye boyle demedi herhalde eski kiz arkadasinin cok dindar gorunup hic gorundugu gibi biri olmadigini yakasini zor kurtardihini falan soylemusti...su da var adam kadinin adini soyadinida soyledi facesine bakmami soylemezdi herhalde bu kadarda akillsz olamaz kadinla goruscegimi de bilir

yine de baştan önünü kesmiş evlilik meselesinde.

normalde ciddi düşünen insanlar, seninle evlilik düşünüyorum ama öncesinde birbirimizi iyi tanıyalım. aramızda güven sağlansın der.

bu adam evlenmeden ya boşanırsak diyor. ya evliliği asla düşünmüyor ya da bir falsosu var, boşanacağını düşünüyor.

her türlü güven vermiyor.
ayrıca her konuda şeffaf olsa ne olur?
eski eşinle flört döneminizi düşün. neler yaşadın, nelere göz yumdun, hangi hataları yaptın.
aynı şeyleri yaşama.

yine de baştan önünü kesmiş evlilik meselesinde.

normalde ciddi düşünen insanlar, seninle evlilik düşünüyorum ama öncesinde birbirimizi iyi tanıyalım. aramızda güven sağlansın der.

bu adam evlenmeden ya boşanırsak diyor. ya evliliği asla düşünmüyor ya da bir falsosu var, boşanacağını düşünüyor.

her türlü güven vermiyor.
ayrıca her konuda şeffaf olsa ne olur?
eski eşinle flört döneminizi düşün. neler yaşadın, nelere göz yumdun, hangi hataları yaptın.
aynı şeyleri yaşama.

Eski esimi cok tanima sansim olmadi o zamndan guven problemim oldugu icin kimseyi kendime yanastirmiyordum esim yakin cevrem tarafindan iyi bahsedilen sessiz biri oldugu icin guvendim oyle kabul ettim..

Elestirceksende bir dozu olsun sessiz sakinim evet ama yumusak atin tekmesi pek olur hic duydun mu acep

Pat diye boyle demedi herhalde eski kiz arkadasinin cok dindar gorunup hic gorundugu gibi biri olmadigini yakasini zor kurtardihini falan soylemusti...su da var adam kadinin adini soyadinida soyledi facesine bakmami soylemezdi herhalde bu kadarda akillsz olamaz kadinla goruscegimi de bilir
çünkü senin aramayacağını biliyor.
arayıp sorsana kıza. ya da mesaj at. bir de ondan dinle.

bir de ayrıldığı kadına çamur atan erkeklere hiç güvenmem.

komşumuzun oğlu, gerçekten hovarda bir kızı sevdi, nişanlandı ama bir küçük mevzuda anlaşamayıp ayrıldılar.
ama kızın hakkında tek olumsuz kelime çıkmadı ağzından. soranlara sadece anlaşamadık dedi.
yani bence doğrusu da budur.

Biz 1 saattir anlatmaya çalışıyoruz hala ne alaka diyorsun ön yargılı değilsin güvenmesen bu adamla konuşmazdın.

Adamla sevgili olmadim ya ki her konusmamizda benden uzak durmasini soyluyorum adam konuyu degistirmeye calisiyorum gorusmek istemedigimi soyledigimde beni sevdigi soyleyip gorusuruz deyip kapatiyor

Eski esimi cok tanima sansim olmadi o zamndan guven problemim oldugu icin kimseyi kendime yanastirmiyordum esim yakin cevrem tarafindan iyi bahsedilen sessiz biri oldugu icin guvendim oyle kabul ettim..
bu adam için de aynı cümleler kuruluyor.
sessiz iyi biri ama evli kadını rahatsız eden, boşanır boşanmaz yapışan utangaç biri.

madem sorunları çözünce gelecek sana. o zamana kadar görüşme.
eğer ciddiyse zaten gelecektir.
şimdiden ona karşı zaafın var, bu kadar sıkıntının üstüne bir de hayal kırıklığı yaşama.

çünkü senin aramayacağını biliyor.
arayıp sorsana kıza. ya da mesaj at. bir de ondan dinle.

bir de ayrıldığı kadına çamur atan erkeklere hiç güvenmem.

komşumuzun oğlu, gerçekten hovarda bir kızı sevdi, nişanlandı ama bir küçük mevzuda anlaşamayıp ayrıldılar.
ama kızın hakkında tek olumsuz kelime çıkmadı ağzından. soranlara sadece anlaşamadık dedi.
yani bence doğrusu da budur.

Daha once arkabalarini aramisligim var hatta beni rahatsz etmemesi istemedigimi kendilerinde ilettim.beni istedigin kisiye sor diyor bu kadinada msj attim zaten cvb bekliyorum..eger olumlu dusunmeye baslarsam zaten is arkadaslarina sordurucam ortak tanidiklarimz cok

bu adam için de aynı cümleler kuruluyor.
sessiz iyi biri ama evli kadını rahatsız eden, boşanır boşanmaz yapışan utangaç biri.

madem sorunları çözünce gelecek sana. o zamana kadar görüşme.
eğer ciddiyse zaten gelecektir.
şimdiden ona karşı zaafın var, bu kadar sıkıntının üstüne bir de hayal kırıklığı yaşama.

Evlenmeden once cok onyargili davrandim kimseye tanima sansi vermedim direk herkesin ustunu cizdim esime guvendigim icin evlendim sevdigim icin degil..bu seferde kimseye guvenmeyip sonunda esim gibi biriyle evlenirim korkuyorumda

Evlenmeyi dusunmuyorum diye bastan cizgi ceken ve bosanmis kadinlarin pesinde kosan erkekler bana pek asik oldugundan etrafinda dolaniyor gibi gelmiyor niyeyse

Bu ayrıntı çok önemli. Bana da güven vermedi hiç. Benim sevgilim de bekar ben boşandım, ama ben evlenmek istemiyorken o hep ikna etme peşinde. Ayrıca sınırlarımı aşmaya kalkışmadı saygı duyduğunun da farkındayım bana. Böyle olmasa ona da asla güvenmezdim... Erkekler çok akıllı sanıyor kendini ama aslında çok basitler. Bu adamdan uzak durmalısın bence Z zanaaa

Ya Zana, "ailesini tanıyorum, bu konularda bana şeffaf, bir şey olursa ailesine ulaşacağımı bilir bla bla..." diyorsun da adamın ailesi öyle bir durumda sen ulaşınca sana ne der sence? Ben diyim, "iki çocuklu, dul kadın benim oğluma musallat olmaya çalışıyorsun, rahat bırak oğlumuzu." Bi de üstüne mahalleye yayarlar bunu. Sence adamın böyle bir durumda kaybedeceği neyi var? Sen birilerine bana bunu yaptı desen, rezil etmeye kalksan, "adam bekar, dengine baksaydın." derler, seni kötü bilirler. Biraz aklına başına al Allah aşkına.

Daha once arkabalarini aramisligim var hatta beni rahatsz etmemesi istemedigimi kendilerinde ilettim.beni istedigin kisiye sor diyor bu kadinada msj attim zaten cvb bekliyorum..eger olumlu dusunmeye baslarsam zaten is arkadaslarina sordurucam ortak tanidiklarimz cok
kişilerin lafına da çok güvenme.
sen objektif bakmaya çalış.
ayrıca acele etme.
1-2 sene bekle aşık olmak için.

Eklemeden gecemeyecegim, daha 31 yasindasin konu sahibi, millet 30undan sonra dusunuyor evliligi.. Kendini asla mecbur hissetme bi seylere, bosandim, yaşım gecer vs diye..

Arkadasimin esiyle bu adamin huylari cok benziyor sanirim ondan dolayida acaba olabilirmi diye iyi olani dusunmeye calisiyorum.meslekleri hayat tarzlari cok benzer hayata bakislari arkadasin eside gec evlenmid cok cekingen bayanlarla hic muhatap olmaz arkadasim esinde cok memnun

Back