Bekar bir erkekle iki cocuklu kadin

Evlenmeden once cok onyargili davrandim kimseye tanima sansi vermedim direk herkesin ustunu cizdim esime guvendigim icin evlendim sevdigim icin degil..bu seferde kimseye guvenmeyip sonunda esim gibi biriyle evlenirim korkuyorumda
o yüzden acele etme diyoruz ya.
bir nefes al.
çocukların ve sen boşanma sonrası travmasını bir atlatın.
dünya ne güzel, hayat ne hoş kıvamına bir gelin.

eski konunda ne kadar bunaldığını ve saçmaladığını hepimiz gördük.

önce kendi ruhunu, kalbini iyileştir. çocuklarınla mutlu olmayı öğren.
hayatındaki her şey yoluna girsin.
ondan sonra salim kafayla dilediğini yap.
ayrıca dünyadaki tek erkek o değil ya.

Eklemeden gecemeyecegim, daha 31 yasindasin konu sahibi, millet 30undan sonra dusunuyor evliligi.. Kendini asla mecbur hissetme bi seylere, bosandim, yaşım gecer vs diye..

Hic evlenme gibi bir planim yok hayatimda kimseyide istemiyorum..hoc mi ilgi duyan olmuyor adamlari bir iji tersledinmi hemen uzaklasiyorlar bu adam da tam tersi

Arkadasimin esiyle bu adamin huylari cok benziyor sanirim ondan dolayida acaba olabilirmi diye iyi olani dusunmeye calisiyorum.meslekleri hayat tarzlari cok benzer hayata bakislari arkadasin eside gec evlenmid cok cekingen bayanlarla hic muhatap olmaz arkadasim esinde cok memnun
evlenmeden önce eşine söylenenler de aynıydı ama eşin kötü çıktı.
arkadaşının eşiyle bu adam arasında benzerliğe kanma.
aynı eve girince 180 derece dönüyor çoğu.

Arkadasimin esiyle bu adamin huylari cok benziyor sanirim ondan dolayida acaba olabilirmi diye iyi olani dusunmeye calisiyorum.meslekleri hayat tarzlari cok benzer hayata bakislari arkadasin eside gec evlenmid cok cekingen bayanlarla hic muhatap olmaz arkadasim esinde cok memnun

Hic evlenme gibi bir planim yok hayatimda kimseyide istemiyorum..hoc mi ilgi duyan olmuyor adamlari bir iji tersledinmi hemen uzaklasiyorlar bu adam da tam tersi

sen çoktan evlilik hayali kurmaya başlamışsın.

diyelim sen de evlilik düşünmüyorsun.

flört mü edeceksin birkaç sene?

o yüzden acele etme diyoruz ya.
bir nefes al.
çocukların ve sen boşanma sonrası travmasını bir atlatın.
dünya ne güzel, hayat ne hoş kıvamına bir gelin.

eski konunda ne kadar bunaldığını ve saçmaladığını hepimiz gördük.

önce kendi ruhunu, kalbini iyileştir. çocuklarınla mutlu olmayı öğren.
hayatındaki her şey yoluna girsin.
ondan sonra salim kafayla dilediğini yap.
ayrıca dünyadaki tek erkek o değil ya.

Hangi konuda sacmalamisim acep her zamnda bir adim olsun geri atmadan dimdik durdum cok sukur ne yasamis olursak olalim hic de oyle tramva falanda yasamadik konuyu icsellestirmeden kendi disimizda cozdum her zaman..inancim kendime olan guvenim dik durusum sayesinde nelerin ustesinden geldim sukurler olsun..baskalari gibide cikmazda tramvalarda salya sumuk olmadik...her sorunumda danistim fikir aldim sizlerden sonra en dogru karari vermeye calisarak yoluma devam ettim..sessiz bir kadinim tabiatim bu ama bu nedense pasif kadin olarak algilaniyor..oyle degilim akilliyim diye gecinen kadinlari goruyoruz ayagi bi tokezlese kendini nerede buldugunu sasiyor

Bildiginiz uzere esimden uzun suredir ayriyim ama bosanmaya cesaret edemiyorum..hayatimi esim olmadam devam ettiriyorum zaten ama bosanmayi dusununce dunya basima yikilacak gibi geliyor.bunca yaptigi kotu muameleye katlandim bunca yil hep daha iyi olcak umidiyle surekli iyilestirme calisarak gecti ama nafile..
Sorun bagimli kisilik bozuklugu rahatsizligim oldugunu dusunuyorum bu yuzden ayrilmaktan hep korktum ve herseyine tahammul ettim...ayrildiktan sonra evlenmeyi dusunmuyorum ama ayrilir ayrilmaz sanki biri olmak zorundaymis gibi hissediyorum..bu duygudan kurtulmadan da bosanmaya da korkuyorum..internetten biraz arastirma yaptim hastaligin belirtileri mevcut bende...bu hastalik hakkinda bilgisi olan yasayan atlatan var mi

Hangi konuda sacmalamisim acep her zamnda bir adim olsun geri atmadan dimdik durdum cok sukur ne yasamis olursak olalim hic de oyle tramva falanda yasamadik konuyu icsellestirmeden kendi disimizda cozdum her zaman..inancim kendime olan guvenim dik durusum sayesinde nelerin ustesinden geldim sukurler olsun..baskalari gibide cikmazda tramvalarda salya sumuk olmadik...her sorunumda danistim fikir aldim sizlerden sonra en dogru karari vermeye calisarak yoluma devam ettim..sessiz bir kadinim tabiatim bu ama bu nedense pasif kadin olarak algilaniyor..oyle degilim akilliyim diye gecinen kadinlari goruyoruz ayagi bi tokezlese kendini nerede buldugunu sasiyor

Bence bahane olmus bu artik, "ariyor, soruyor kurtulamiyorum" vs.. Adam manyak, sapik filan degilse eninde sonunda engellersin yani ulasmasini..

sen çoktan evlilik hayali kurmaya başlamışsın.

diyelim sen de evlilik düşünmüyorsun.

flört mü edeceksin birkaç sene?

Boyle bir dusuncemde yok..hic kimseyi istemiyorum...ama diyelim ki adam ciddi ispat etti iyi niyetini belki o zamn tanimaya calisirim...kendisinede sart kostun zaten..eger evi almaktan vazgecmezse asla tek kelime dahi etmeyecegimi soyledim..evi almaktan vazgecerse belki sans verebilirim

Bence dengi dengine birini bulmak kafayı rahat tutar bu saatten sonra...
Çocuklar yüzünden değil de, yöre-töre, mezhep vs...

Benim gibi esimden ayrilamayan bir cokkkk bayan var sukur bosandim ve her defasinda bosandigimiz icin kendisine tskederiyorum..adamda gayet guzel bozuluyor

Benim gibi esimden ayrilamayan bir cokkkk bayan var sukur bosandim ve her defasinda bosandigimiz icin kendisine tskederiyorum..adamda gayet guzel bozuluyor
Olay boşanmakta değil ki devamında, herkes adamın niyeti konusunda ortak görüş bildiriyor. Buyrun dimdik durun adama karşı da görelim. :) Biz "ama"dan başka bir şey göremiyoruz.

Eski esimi cok tanima sansim olmadi o zamndan guven problemim oldugu icin kimseyi kendime yanastirmiyordum esim yakin cevrem tarafindan iyi bahsedilen sessiz biri oldugu icin guvendim oyle kabul ettim..
Eski eşinize güvenmişken sıze neler yapmış
buna güvenmiyorken görüşmeye devam ediyorsunuz sütten ağzınız yanmamış.

evlatlarını terketmeyi düşünmüştün ya hani.

atlatmana sevindim.

Ya konu sahibi, şurada sanal ortamdayız, biraz daha dürüst olun lütfen. Evet hoşlandım evlenme hayali kuruyorum derseniz kimse sizi taşlayacak değil.
Adamdan hoşlanmıyorsunuz, evlenmek istemiyorsunuz, flört de istemiyorsunuz, ama burada konu açacak kadar önemseyip negatif yorumlara savunmaya geçiyorsunuz. Burdaki hiçbir kadın kaçırmaz bundaki anlamı:)

Yok neymiş kız arkadaşı cinsellik istediği için ayrılmış. Ben olsam "at yalanı, ... inananı" derdim direk orada. Nefessiz götürürdü afedersiniz. Ha cidden o yüzden ayrıldıysa da besbelli cinsellik yaşayamayacak sorunu var. Ee böyle bir erkekle de işiniz olmaz zaten.

Konuyu cinselliğe hiç getirmedi demişsiniz ama getirmiş işte, hem de en çiğ şekilde. "Ay ben cinselliği hiç sevmem" alt temasıyla sizi korkutmamaya çalışıyor. Bu kadar salakça yalan atan tipler de hiç kurnaz kadınlara denk gelmiyor ha.

Back