Bekar bir erkekle iki cocuklu kadin

Iki tane kızınız var ve siz saçma sapan liseli ergen aşklarinin pesindesiniz kendinize gelin adamın niyeti ap açık ortada herif seni kullanıp atıcak olay bu kadar basit He olduki evlendiniz iki kız çocuğunla aynı eve nasıl sokucaksin o adamı lisede bi kız arkadaşım vardı üvey babası tarafından defalarca tecavüze uğradı annesine söyledi annesi ınanmadi sonra annesi okuldanda aldı kızı sonra bi duyduk ki intihar etmiş vefat etti yani genelleme yapıp sizide etiketlemek istemem ama sizin gibi anneler yüzünden küçücük kızlar heba oluyor bekleyin bi çocuklar buyusun kendini savunacak koruyacak yasa gelsin ne bu erkek merakı içim bayıldı artık vallahi

Konuyu okumadim
Senin iki cocugun var adam bekarsa varya bu is olmaz mumkundegil eleride tonla problem.dön yoluna git

Bazi arkadaslar senin de hayatin var herkes kötü olacak diye bisey yok demis. Herkes kötü olmayabilir ama kötü biriyse bunun dönüşü olmaz. Senin cocuklarinin basina o adam yuzunden bir sey gelse bunun telafisi olmayacak. O yuzden annelerin en azindan cocuklari belli yasa gelene kadar "benim de sevilmeye hakkim yok mu" özgürlüğü olduguna inanmıyorum. O cocuklar dünyaya gelmeyi kendileri tercih etmedi. Onlari biz istedigimiz icin dünyaya getiriyoruz. O saatten sonra asktan sevgiden bizden önce evlatlarimiz.

Ben dusunmuyorum dedigin halde bu kadar israrci olmasinin altinda niyeyse birseyler arardim herhalde cunku israrla zamanla seversin demesi hos degil. Itici hatta. Israrciligina ragmen hemen evlilik dusunmemesi de garip geldi. Cunku siz olmaz dediginiz halde o cok israr etmis. Ama hemen evlilik dusunmemesi de sanki bu sekilde sizi oyalayacak olabilir mi bilemedim. Ne biliyim ben de bosandim ve bir oglum var. Bekar biri simdi gelip bana bu kadar israr etse benim kafamda bir suru soru isaretleri olusur. Benim de isim gucum var. Hazir huzuru bulmusken yeniden o riske girmezdim ben, korkardim. Bir de simdi kayinvalide gorumce derdi cekemezdim bu saatten sonra. Oh mis gibi istedigim saatte istedigim seyi yapmak varken ozgur ozgur takilirken yeniden adamin coraplarini yikamak da istemezdim. Siz bilirsiniz.

Iki tane kızınız var ve siz saçma sapan liseli ergen aşklarinin pesindesiniz kendinize gelin adamın niyeti ap açık ortada herif seni kullanıp atıcak olay bu kadar basit He olduki evlendiniz iki kız çocuğunla aynı eve nasıl sokucaksin o adamı lisede bi kız arkadaşım vardı üvey babası tarafından defalarca tecavüze uğradı annesine söyledi annesi ınanmadi sonra annesi okuldanda aldı kızı sonra bi duyduk ki intihar etmiş vefat etti yani genelleme yapıp sizide etiketlemek istemem ama sizin gibi anneler yüzünden küçücük kızlar heba oluyor bekleyin bi çocuklar buyusun kendini savunacak koruyacak yasa gelsin ne bu erkek merakı içim bayıldı artık vallahi

+10000000000000000

Normal yillardir ayni yerde calistigini biliyorum. Suan durumu iyi sayilir ev almaya niyeti var biraz borclancagi icinde endise ediyor acele etmeyelim diyor ne bilim soyledikleri bunlar..ayni mahallede oturdugumuz icin bu konularda cok da yalan soyleme sansi yok
Etmesin tabi,nasıl olsa 22 yaşında bir adam,sizde 18 bekar,üstelik adamın bakması ,sahip çıkması beklenen 2 küçük kız da yoko_O
aile evlilik istemiyor,sorun değil,siz de istemiyorsunuz zaten:KK12:
40 yaşında,biraz borçlanacağı için korkuyor,acaba 4 kişilik aile oluverince aniden, ne yapacak:işsiz:
Fıkra gibi,hani var ya,babaaa bir hırsız tuttum
Getir
Gelmiyor,
Sen gel o zaman
Bırakmıyor...
Zanaa,senin başına bir gelecek var,3 gün mü deseeem,5 gün mü desemo_O
Bari o yavruları babalarına bırakta, sen ne halin varsa gör...
Hiç bir yerde onlardan bahsettiğini görmedim,varsa yoksa "adam":KK8:

Adamla sevgili olmadim ya ki her konusmamizda benden uzak durmasini soyluyorum adam konuyu degistirmeye calisiyorum gorusmek istemedigimi soyledigimde beni sevdigi soyleyip gorusuruz deyip kapatiyor
Küfür de etsen iletişim kuruyorsun sonuçta,ben istemeden benimlw kim konuşabilir.Sanırım seni terkeden eşine,seni beğenenler de olduğunu göstermek istiyorsun,egon okşansın da,ya o yavrular...
Hala, bir şarkıdaki gibi
"Aay nasıl oluuuur,
Been sizi hiiç tanımıyorum amaa,
Hem konu komşuu ne deer sonraa
Mersii giderim tek başımaa":KK30::KK30:,diye kibarlıktan kırılıyorsunuz

Birde hiç merak ettiniz mi? Sağlıklı bir erkek neden 38 yaşına kadar hiç evlenmez?Evlenip ayrılmış olsa bir nebze ama hiç evlenmemiş..Niye çok mu çapkın,bir kişiye mi bağlanamıyor, kötü alışkanlıkları mı var,yoksa bir kadının ve evin masraflarını karşılayamayacak kadar sorumsuz mu? Utangaç bir adam değil...Bir sürü soru işareti var..Çok ince eleyip sık dokumanız gerekli..İlla evlenmek yada aynı evi paylaşmak zorunda değilsiniz.Evlenmedende birbirinizi tanıyabilirsiniz.Lütfen evinize nedüğü belirsiz bir adamı sokup kendinizi ve çocuklarınızı riske sokmayın.Zaten adamın evlenme meraklısı olduğunu sanmıyorum kendi iş yeriniz olduğundan maddi bakımdan faydalanmak istiyorda olabilir, fiziksel ihtiyaç ları içinde sokuluyor olabilir.Kısaca herşey olabilir.Ama aşk yok bana göre :KK43:

Birde hiç merak ettiniz mi? Sağlıklı bir erkek neden 38 yaşına kadar hiç evlenmez?Evlenip ayrılmış olsa bir nebze ama hiç evlenmemiş..Niye çok mu çapkın,bir kişiye mi bağlanamıyor, kötü alışkanlıkları mı var,yoksa bir kadının ve evin masraflarını karşılayamayacak kadar sorumsuz mu? Utangaç bir adam değil...Bir sürü soru işareti var..Çok ince eleyip sık dokumanız gerekli..İlla evlenmek yada aynı evi paylaşmak zorunda değilsiniz.Evlenmedende birbirinizi tanıyabilirsiniz.Lütfen evinize nedüğü belirsiz bir adamı sokup kendinizi ve çocuklarınızı riske sokmayın.Zaten adamın evlenme meraklısı olduğunu sanmıyorum kendi iş yeriniz olduğundan maddi bakımdan faydalanmak istiyorda olabilir, fiziksel ihtiyaç ları içinde sokuluyor olabilir.Kısaca herşey olabilir.Ama aşk yok bana göre :KK43:
Mesajınızın bir çoğuna katılıyorum.Hepimiz yardımcı olmaya çalışıyoruz.Fakat sizin gibi bir kaç kişi de yazdı,madem düzgün bir adamsa,bu yaşa kadar niçin evlenmemiş diye.Arkadaşlar bu çok incitici bir cümle.
Hep iyiler evlenip,bir eksiği olanlar bekar olmuyor.Ben evliyim ve çocuklarım var.
Fakat benden çok daha donanımlı,tatlı,bilinçli bir çok kadın evlenmek istemesine rağmen bu nasip olmamıştır.Aynı şekilde böyle erkekler de var.Cümlelerimizi lütfen biraz dikkatli seçelim...

Bence bu şans verin ama kadın olarak kendinize koruyunn çocuklarınız olduğu için biraz tanıyın belki şans kapidadir olumsuz bakipda geleceğinde kapatmayalim inşallah hayırlısı olur canım biraz tani arastir evlendik ayrıldık diye veya çocuk var diye bahtini kapatma huyunu suyunu takip et içine

Mesajınızın bir çoğuna katılıyorum.Hepimiz yardımcı olmaya çalışıyoruz.Fakat sizin gibi bir kaç kişi de yazdı,madem düzgün bir adamsa,bu yaşa kadar niçin evlenmemiş diye.Arkadaşlar bu çok incitici bir cümle.
Hep iyiler evlenip,bir eksiği olanlar bekar olmuyor.Ben evliyim ve çocuklarım var.
Fakat benden çok daha donanımlı,tatlı,bilinçli bir çok kadın evlenmek istemesine rağmen bu nasip olmamıştır.Aynı şekilde böyle erkekler de var.Cümlelerimizi lütfen biraz dikkatli seçelim...
Yo yo inanın anladığınız maksatla yazmadım ben o cümleleri.Elbetteki bekarlık bir kusur değil asla.Ama buradaki adam evli iki çocuklu bir kadını boşanmadan önce başlamış tavlamaya çalışmaya.Burdaki olay çok farklı.Evli iki çocuklu bir kadına yanaşacak kadar pişkin bir adam bu yaşa kadar hiç evlenmeyecek kadar nasipsiz değildir.Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim :KK66:

Yo yo inanın anladığınız maksatla yazmadım ben o cümleleri.Elbetteki bekarlık bir kusur değil asla.Ama buradaki adam evli iki çocuklu bir kadını boşanmadan önce başlamış tavlamaya çalışmaya.Burdaki olay çok farklı.Evli iki çocuklu bir kadına yanaşacak kadar pişkin bir adam bu yaşa kadar hiç evlenmeyecek kadar nasipsiz değildir.Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim :KK66:
Anladım,bu azimle nasıl evlenmemiş diyorsunuz,zaten adamda bir gariplik var,onda hemfikiriz...

Yakin arkadasimin on yasinda oglu var.Kendinden 7 yas kucuk hic evlenmemis biriyle evli bir oglu daha oldu yeni.Cok mutlu dizinin dibinden ayrilmiyor.Arkadasim ailesiyle gorusmuyor anlayis gosteriyor.Arkadasim oyle herkesi cekmez.Adam mutlu ediyor.Ogluyla cok guzel dengede..Kendi oglu gibi. Yanina da yakisir.Nazar degmesin aman.Omur boyu mutlu olsunlar dilerim.O da cok cekti.

Son düzenleme:
Adam 7 yas buyuk demissin.

Senin de 2 cocugun olduguna gore, adamin 30 sonlari/40larin baslari yaslarinda oldugunu varsayiyorum. O yasta bir erkek olgundur, 2 cocugun sorumlulugunu tasiyabilir diye dusunuyorum.
28 yasinda hic evlenmemis biri de tasidi ya arkadasimla agzimiz acik kaldi.Inanamiyoruz hala.

Merhaba hanimlar..uzun suredir esimden ayriydim bir kac oncede bosandik.iki tane kizim var evlenneyi asla dusunmuyordum.isim gucum kendime gore bi duzenim var kimseye muhtac olmadan cocuklarimla yasayip gidiyorz..kendi is yerim var aylardir is yerime gelen bir adamin bana karsi ilgisi oldugunu farkediyordum ama evliyim deyip hep cok mesafeli davrandim adam zaman icinde daha bi samimiyet kurmaya calisti artik musteride ziyade arkadas gibi davraniyordu tum mesafeme ve ciddiyetime ragmen. Net bilmesemde her zamn yalniz gordugu icin evli olmadigimi anlqmista olabilir yada ayni mahallede oturdugumuzdan cevreden akrabalarindan duymusta olabilir.yaklasik bir ay once bana acildi bende evlenmeyi dusunmedigimi flört etmeyide asla dusunmedigimi kendise defalarca soyledim ama israrla surekli aramaya devam etti herseyin zamana birakmamizi bana kendisini sevdircegi soyledi.adam bekar hic evlenmememis ben ise iki cocukluyum mezhep ve irk farkliliklarimizda var.benden 7 yas buyuk biri..tarz mizac olarakta cok farkliyiz..ama karakterlerimiz kafa yapilarimiz cok uyuyor..ve inatla pes etmedi aylardir.guvenmeye basladim ilgisi de beni cok mutlu ediyor.onunla gorusmek hic mantigima yatmiyor ama aliskanlik gibi oldu sanirim..ne yapmaliyim adam evlenmeyi suan icin dusunmuyor daha cok taniyip zamana birakmayi dusunuyor ben ise hayatimda kimseye yer vermeyi dusunmezken hayayimin merkezinde buldum bu adami ne yapmaliyim..ben basak burcuyum oda oglak burcu oldugu icin sanirim cok iyi anlastik
Ama sakin evliligi dusunmuyorum deme.Ozaman farkli yaklasir.Sinirlar ciz.Nasil insan oldugunu anlasin.Tedbirli davran.Olc tart.Yamugunu gorursen postala.Tabi kendini kaptirmadan.Bakarsin insan evladidir.Belki de degildir.

Evliyim dediğin halde adam sırnaşıyorsa arkana bakmadan kaç.
Eğer evli olmadığınızı bilseydi bunu size söylerdi niyeti çok açık belli
Evli degilki.Ayri yasarken bosanmis.Flort dusunmedigini de soylemis.

Bu da hep bir soru isareti birakiyor aklimda soyle bir ayrintida var bu adam ben bosandiktan sonra is yerime gelmeye basladi hatta o zamn adamin samimi yaklasimi beni urkutmustu bosandigim cabuk duyuldu bu adamdan ondan is yerime gelmeye basladi diye dusunuyordum
Hm bak bu bulandirir biraz suyu.Ah o duyurmalar yokmu.Dikkatli ol
Acik acik soyle.Bak niyetin baskaysa sikarim ümüğünü de.Gözünü korkut iste o yonde.Her hareketinden suphelen.Tetikte ol.Oldu bu diyene kadar.Mumkunse evlenene kadar.Ondan sonra baska tedbirler gerekli.Hadi kolay gelsin.Hayirlisi olsun.Peki sen begendin mi bi adami?

Back