- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.976
- 798
kuyruklu yalan.Genelde isten normal hayattan bahseder..cinsellik konusmaz hatta eski kiz arkadasinin cinsel beklentileri oldugu icin kzi terk ettigini falan soyledi..gorunustede utangac icine kapanik biri gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuyruklu yalan.Genelde isten normal hayattan bahseder..cinsellik konusmaz hatta eski kiz arkadasinin cinsel beklentileri oldugu icin kzi terk ettigini falan soyledi..gorunustede utangac icine kapanik biri gibi
Oyle zaten benceevlenmeyi düşünmüyorum dediğine göre dul avcısı olabilir.
dikkat et.
Hem senden iyisini bulamayacağına eminAcle edip yanlis karar vermekten korkuyorum diyor..insanlar tanimadan evleniyor sonra bosaniyorlar diyor bide ev borcuna girecegi icinde endiseli sanirim
Soyledimmi saniyorsun daha neler neler saatlerce konustugum oldu..dinlemek istiemiyor bu konulari iyi dusun iyi seyler olcak diyor.hakaretler beddular demedigimi birakmadim.seviyorum senden daha iyisini bulmadim bulamamda diyor
Haklisin tatlim orasi oyle.. ama bu kadinda hoslaniyorsa ve eninde sonunda kari koca gibi olacaklarsa nikahli olur diye doyledim.. ama dedigini atlamisim ilan etmek gerekir.. zaten nikahin amacida odur!Dini nikah ilan edilmediği sürece sakıncalıdır.
Ayrıca resmî nikah olmaması halinde doğacak sorunlar çok daha fazladır herkes dini nikahın arkasına saklanıp birlikteliğe bir kılıf bulmaya çalışıyor ve bu durumdan hep kadınlar zarar görüyor.
Sevdiğini söyleyen kişi resmî nikah istemiyorsa onun sevgisinden şüphe ederim bu karşıdakine verdiğin değer gibi birşeydir.
Sizin ne demek istediğinizi anladım bir sorun olursa başından atmak kolay olur demek istediniz ama ben onun sonunda da hayır göremedim.
Dini nikah da resmi nikah da kadinin haklarini korumaya yonelik hukumler icerir.. Gunumuzde din alimleri de resmi nikahi şart koşuyor, cunku dini nikah da evliligi saglasa da, haram-helal açısından gecerli olsa da bitmesi durumunda ozellikle maddi yaptirim açısından sıkıntı çıkıyor günümüzde.. Oyle kalleş insanlar var ki.. Elde resmi belgeler varken bile neler yapiyorlar..Dini nikah ilan edilmediği sürece sakıncalıdır.
Ayrıca resmî nikah olmaması halinde doğacak sorunlar çok daha fazladır herkes dini nikahın arkasına saklanıp birlikteliğe bir kılıf bulmaya çalışıyor ve bu durumdan hep kadınlar zarar görüyor.
Sevdiğini söyleyen kişi resmî nikah istemiyorsa onun sevgisinden şüphe ederim bu karşıdakine verdiğin değer gibi birşeydir.
Sizin ne demek istediğinizi anladım bir sorun olursa başından atmak kolay olur demek istediniz ama ben onun sonunda da hayır göremedim.
Yalnız dini nikahı imamlar kıyamıyor, kadılar kıyıyordu, imam nikahı olayı Osmanlı dönemindeki bir uygulamadan kaynaklanıyor ve aslında o dönemde de tam geçerli bir nikah olarak kabul edilmemiş, tekrar kadılara kıydırılırmış nikahlar. Kanunda yasak olmasa da imamların kıydığı nikah dini nikah değil. Bir nikahın geçerli olabilmesi için aleniyet gerekiyor dini olarak da ve bunu da resmi nikah sağlıyor günümüzde.Valla gecerli dini niksah ama imamlarin bu nikahi kiymalari yasak.. yoksa gecmiyo diye birsey yok.. sonucta Allah indinde gecerli olmasi benim icin yeterli..
Valla herkesin kendi hayati ama bu kadin icin zaten mantikli degil cocuklariyla oldugu icin resmiyette evlenmesi.. ha msjlarin vs sonu yataga giderse onu bilemem..
O konuda anlastik arkadasla.. ilan edilmedikten sonra bi anlami yok dogru..Yalnız dini nikahı imamlar kıyamıyor, kadılar kıyıyordu, imam nikahı olayı Osmanlı dönemindeki bir uygulamadan kaynaklanıyor ve aslında o dönemde de tam geçerli bir nikah olarak kabul edilmemiş, tekrar kadılara kıydırılırmış nikahlar. Kanunda yasak olmasa da imamların kıydığı nikah dini nikah değil. Bir nikahın geçerli olabilmesi için aleniyet gerekiyor dini olarak da ve bunu da resmi nikah sağlıyor günümüzde.
Yani :) konu sahibi buna inandin mi :) kesin diger turludur bu..kadin cinsellik isteyecek erkek hayir diyecek :) nefessiz... :) yahu bu ulkede damacanaya hallenen erkekler var.. buna inanmamizi kimse beklemesinkuyruklu yalan.
Konuyu resmi-dini nikah kavgasina cevirecegiz galiba![]()
Orada bir püf noktayı belirttim ben de ayriyetten, imamların dini nikah kıyma yetkisi olmadığını pek çok kişi bilmiyor. Gerçek dini nikah kadı önünde kıyılandır, yani şimdiki resmi nikaha denk düşüyor denilebilir.O konuda anlastik arkadasla.. ilan edilmedikten sonra bi anlami yok dogru..
Dogrudur.. bizim resmi nikahimiz vardi dini nikahimiz kiyildiginda zaten..yoksa imam kiymam demisti :)Orada bir püf noktayı belirttim ben de ayriyetten, imamların dini nikah kıyma yetkisi olmadığını pek çok kişi bilmiyor. Gerçek dini nikah kadı önünde kıyılandır, yani şimdiki resmi nikaha denk düşüyor.
Konusmazsan olur biter konu sahibesi. Istemem yan cebime
Gayet eminim bir erkek demek gereksiz sorumluluk ve yuk demek benim icin bir erkege ihtiyacim yok hayatimda kimse ayircak vaktimde halimde yok ancak isime ve evlatlarima yetebiliyorum...dedim ya israri ilgisi bana olan duskunlugu etkiliyor beni acaba olabilir mi diye dusunduruyor..
mezhep farkıAcle edip yanlis karar vermekten korkuyorum diyor..insanlar tanimadan evleniyor sonra bosaniyorlar diyor bide ev borcuna girecegi icinde endiseli sanirim
bence bunaldığı için liman arıyor.Oyle zaten bence
Ama konu sahibi cok iyi niyetli goremiyor boyle oldugunu
benim yaşım daha küçük istemediğim herifi postalayabiliyorum yanıma yaklaştırmıyorum siz 2 çocuklu koskoca kadınsınız bunu beceremiyorsanız o çocukları babasına verin bari öyle saçma iş mi olur sizin davranışlarınız çok absürt ne demek istemiyorum o geliyor ya ? ee o zaman başka bi adam daha böyle yapsa başka biri daha yapsa napcanız 3-5 adam olunca ?
dükkana girdiğinde çıkar mısınız diyeceksin telefon numaranı nerden biliyor hayırdır ? arıyosa açmayacaksın olmadı mı adam demek ki sapık polise ihbar edeceksiniz ben böyle saçmalık böyle pasiflik görmedim ayrıca
adam utangaçmış bilmem neymiş ulan adam yanıma gelecek konuşacak o konuşma muhabbet artık nasıl bir muhabbetse eski kız arkadaşıyla cinsellik yüzünden ayrıldığını falan söyleyecek hoşşşt bu adam utangaç falan değil siz de kandırılmaya çok musait
Kendinden biliyorsun bunlari sanirimmmmm..yazdiklarina dikkat et...elestirinin bir dozu ayari vardir..
mezhep farkı
aile karşı
ev borcu
sen iki çocuklu dul kadın
o bekar
ev borcuna girecekmiş
vs vs
ev borcu en az 10 sene. 10 sene flört mü edeceksiniz?
ayrıca borcu olmayan mı var?
adamın her sözü bahane. evlenmeyelim ama cilveleşelim diyor.
açık açık seninle gönül eğlerdirmek istiyorum diyecek kadar aptal değil kimse.
ayrıca o sessizlik, utangaçlıktan değil seni ürkütmemek için ağırdan alıyor.
çevrenin dediği kadar iyi
Niyetinin iyi oldugunsan emin olsam inanmis olsam zaten burda konu acmazdim yoluma bakardim herhalde...inanamiyorum guvenemiyorum bu seferde ben mi cok on yargili acimaz davraniyorum diye celiskiye dusuyorum..suda var adam ailesi hakkinda kendisi hakkinda oldukca seffaf davraniyor gizli sakli bir sey olmasin diyor..