Bekar bir erkekle iki cocuklu kadin

Artık görüşmek istemiyorum
Sana engel olduğumu düşünüyorum ben hayatında olmasam belki birine aşık olup evleneceksin herkes kendi hayatına baksın kimse vazgeçilmez değildir iki güne unutursun de bakalım ne yapacak

Adamin suslu sozlerini soylemek ikna edici degil.. Bu cumleleri kurmak da zaten cok zor degil..

Bilmiyorum ne yapacagimi karar aliyorum gorusmeyecegim diyorum..israrla msjlar aramalar bir sekilde konusmaya ikna ediyor..yakin zamanda ev almayi planliyor sozlesme yapmislar biraz borclancagi icinde acele etmek istemiyor diye de dusunuyorum..soyle bir mevzuda oda ben de mahallenin eskilerindeniz bir telefonuma bakar onu rezil etmem ailesine ulsamam veya hakkindaki herseyi ogrenmem sadece bir telefonuma bakiyor bunu kendiside cok iyi biliyor..hatta yakin bir akrabasiylada bu konuyu konustum zararsiz kendi halinde biridir falan dedi...

Hanımefendi hiçte zor değil çünkü şu an adamın beklentisini karşılıyor mesajlara aramalara karşılık buluyor.
Dini nikah resmî nikah olmadan yapıldığında dinen geçerli olmuyor.
Valla gecerli dini niksah ama imamlarin bu nikahi kiymalari yasak.. yoksa gecmiyo diye birsey yok.. sonucta Allah indinde gecerli olmasi benim icin yeterli..

Valla herkesin kendi hayati ama bu kadin icin zaten mantikli degil cocuklariyla oldugu icin resmiyette evlenmesi.. ha msjlarin vs sonu yataga giderse onu bilemem..

Artık görüşmek istemiyorum
Sana engel olduğumu düşünüyorum ben hayatında olmasam belki birine aşık olup evleneceksin herkes kendi hayatına baksın kimse vazgeçilmez değildir iki güne unutursun de bakalım ne yapacak

Soyledimmi saniyorsun daha neler neler saatlerce konustugum oldu..dinlemek istiemiyor bu konulari iyi dusun iyi seyler olcak diyor.hakaretler beddular demedigimi birakmadim.seviyorum senden daha iyisini bulmadim bulamamda diyor

Diğer konularınızdan biliyorum çok sorunlu bir evlilik yaşamışsınız sütten ağzınız yanmış
çoçuğunuz da 1 1.5 yaşında falan herhalde
sizde çok gençsiniz
Biraz kafanızı dinleyin bekarlığın tadını çıkarın birine bağlı yaşamak zorunda değilsiniz
Karşınıza çok daha iyileri çıkacaktır.

Bilmiyorum ne yapacagimi karar aliyorum gorusmeyecegim diyorum..israrla msjlar aramalar bir sekilde konusmaya ikna ediyor..yakin zamanda ev almayi planliyor sozlesme yapmislar biraz borclancagi icinde acele etmek istemiyor diye de dusunuyorum..soyle bir mevzuda oda ben de mahallenin eskilerindeniz bir telefonuma bakar onu rezil etmem ailesine ulsamam veya hakkindaki herseyi ogrenmem sadece bir telefonuma bakiyor bunu kendiside cok iyi biliyor..hatta yakin bir akrabasiylada bu konuyu konustum zararsiz kendi halinde biridir falan dedi...
Iyibirisi olmasi seni yataga atmak istemesini engellemez. Zira konustugunuz kisi bu kisinin tum iliskilerini bilecek diye birsey yok

Valla gecerli dini niksah ama imamlarin bu nikahi kiymalari yasak.. yoksa gecmiyo diye birsey yok.. sonucta Allah indinde gecerli olmasi benim icin yeterli..

Valla herkesin kendi hayati ama bu kadin icin zaten mantikli degil cocuklariyla oldugu icin resmiyette evlenmesi.. ha msjlarin vs sonu yataga giderse onu bilemem..

Ne nikahi ne yatagi biraz el insaf lutfen adamla telefonda konusuyor olmaktan bile yeterince rahatsizim degil baska seyler Allah muhafaza

Soyledimmi saniyorsun daha neler neler saatlerce konustugum oldu..dinlemek istiemiyor bu konulari iyi dusun iyi seyler olcak diyor.hakaretler beddular demedigimi birakmadim.seviyorum senden daha iyisini bulmadim bulamamda diyor
O kadar çok seviyor ama evlenmek istemiyor bunu söyleyin o zaman

Ne nikahi ne yatagi biraz el insaf lutfen adamla telefonda konusuyor olmaktan bile yeterince rahatsizim degil baska seyler Allah muhafaza
Konusmak istemiosun adamin gunahi yerinden oynamasin ama.. burdan cok temiz niyetli gormedim ben..

Diğer konularınızdan biliyorum çok sorunlu bir evlilik yaşamışsınız sütten ağzınız yanmış
çoçuğunuz da 1 1.5 yaşında falan herhalde
sizde çok gençsiniz
Biraz kafanızı dinleyin bekarlığın tadını çıkarın birine bağlı yaşamak zorunda değilsiniz
Karşınıza çok daha iyileri çıkacaktır.

Kimseyi istemiyorumki boyle isimde gucumde evlatlarimla cok huzurluyum..adam rahat birakmiyor bir sekilde konusmaya ikna ediyor

Dini nikah ilan edilmediği sürece sakıncalıdır.
Ayrıca resmî nikah olmaması halinde doğacak sorunlar çok daha fazladır herkes dini nikahın arkasına saklanıp birlikteliğe bir kılıf bulmaya çalışıyor ve bu durumdan hep kadınlar zarar görüyor.
Sevdiğini söyleyen kişi resmî nikah istemiyorsa onun sevgisinden şüphe ederim bu karşıdakine verdiğin değer gibi birşeydir.
Sizin ne demek istediğinizi anladım bir sorun olursa başından atmak kolay olur demek istediniz ama ben onun sonunda da hayır göremedim.

Ama icin isinmamis ki? Basindan zor gunler gecmis, artik daha secici olmalisin.. Hem duygu hem mantik dengeli olmali..
Bosanma sonrasi duygusal bosluk olabilir, kimse beni sevmez istemez dusunceleri olabilir, bu nedenle alakasiz birinin bile ilgisi hosuna gidebilir ama olmamali.. Bi de cocuklarin var, onceligin onlardir illa ki, daha dikkatli olmalisin..
Bu adam hic tekin gelmedi bana, sana cinsellik konusu yapmasi, bu yuzden bitirdim filan demesi cok gereksiz ve itici..
Bence kesin olarak istemiyorsan kes irtibatı.. Sen istemedikten sonra ulasamaz, yani ulassa da cevap vermek zorunda degilsin..

Back