- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
- 373
Evliyken yanasmasi mi olmus ben orayi kacirmis olabilirim.Oyleyse tabi buyuk bir eksi.ben fırsatçı buldum kendisini, evliyken bile yanaşmaya calışan bir adamdan hayır gelmez. çok efendi gelmedi bana.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evliyken yanasmasi mi olmus ben orayi kacirmis olabilirim.Oyleyse tabi buyuk bir eksi.ben fırsatçı buldum kendisini, evliyken bile yanaşmaya calışan bir adamdan hayır gelmez. çok efendi gelmedi bana.
Konularına denk geldikçe okumuştum.Allah gönlünce bir eş çıkarsın karşına inşallah.Cok sevmediysem dedim ben zaten.Duygusallik yapacaksan bulasma dedim.Arkadasim duygusal degil.Cok aci cekmez .Cunku iki ayriligini gordum onun.Konu sahibi nasildir bilmiyorum.Hukuki boyutuna artik takmayacagimi soyledim o ilkindeydi ne oldugunu sasirmistim
Kaldiki benim de artik kalbim tas kesmek uzere.Eski masum duygular kalmadi.
Ama bir hakaret yuzunden cocuklari babasiz birakacaktin.O da az degil.Neyse farkli kulvarlar bunlar farkindayim.Ama madolyonun diger yuzunu de dusunun.Kadinlar kendileri icin cocuklarini babasiz birakabiliyor.Onlar da hakliKatlanacak değil,her türlü deneyecek,terapist,kendini törpülemek,karşıkini tanımak,kendini tanıtmak,sınırlarını koymak ve bir çok şey.Tanımak ne alaka diyebilirsin,ama insanlar birbirini asıl evlenince tanıyor.
Sevdim aldım,bıktım bıraktım olmaz çocuklar olunca.Şiddetin her türlüsü hariç tabii.
Örneğin eşim,bir hakaretinin 2cisi olmayacağını çok iyi bilir.
Ve Allaha şükür ki bunu deneme yanılmayla öğrenmedik.
kendi is yerim var aylardir is yerime gelen bir adamin bana karsi ilgisi oldugunu farkediyordum ama evliyim deyip hep cok mesafeli davrandim adam zaman icinde daha bi samimiyet kurmaya calisti artik musteride ziyade arkadas gibi davraniyordu tum mesafeme ve ciddiyetime ragmen. Net bilmesemde her zamn yalniz gordugu icin evli olmadigimi anlqmista olabilir yada ayni mahallede oturdugumuzdan cevreden akrabalarindan duymusta olabilir.
Iyi iste cocuklar kurtuldu.Boyle cikarsa adamin alnindan op konu sahibi.Cocuklarim kurtuldu sayende diye.eşinden ayrı oldğnu biliyorsa evlenmeyi düşünmüyorum akışına bırakalım diyorsa beklentileri vs farklı olabilir bunu tart biç
Iyi iste cocuklar kurtuldu.
Cocuklarimla nasil olur diye dusunmekten kurtulur.ne alaka .
Ama tulipa,bunlar o kadar ince konular ki.Örneğin,hakarete asla razı gelmem evet,ama işlerin bu raddeye gelmemesine de gayret gösteririm.Örneğin tartışma çıkması kesin bir konu var ve çok öfkeliyim.O anda öfkeyle konuşursam hakarette edebilirim,hakarette işitebilirim.Ama bir hakaret yuzunden cocuklari babasiz birakacaktin.O da az degil.Neyse farkli kulvarlar bunlar farkindayim.Ama madolyonun diger yuzunu de dusunun.Kadinlar kendileri icin cocuklarini babasiz birakabiliyor.Onlar da hakli
Ama bu konuda soylenenleri gorunce acaba dedim.
Zaten bir kadin ikinci evliligini yapiyorsa cocuklari dusunerek ikinci evliligini bozuyorsa cocuklarini dusunerek yapmali.Cunku yuvva kalmamistir.
Dusununce bu karsidakine de bencilce.Mesela cocuklu baba bana guvenemedi.Bana karsi nekadar bencilce.Ne karmasik ne uzucu bir konu aslinda.
Allah herkesin yolunu acik etsin.
Merhaba hanimlar..uzun suredir esimden ayriydim bir kac oncede bosandik.iki tane kizim var evlenneyi asla dusunmuyordum.isim gucum kendime gore bi duzenim var kimseye muhtac olmadan cocuklarimla yasayip gidiyorz..kendi is yerim var aylardir is yerime gelen bir adamin bana karsi ilgisi oldugunu farkediyordum ama evliyim deyip hep cok mesafeli davrandim adam zaman icinde daha bi samimiyet kurmaya calisti artik musteride ziyade arkadas gibi davraniyordu tum mesafeme ve ciddiyetime ragmen. Net bilmesemde her zamn yalniz gordugu icin evli olmadigimi anlqmista olabilir yada ayni mahallede oturdugumuzdan cevreden akrabalarindan duymusta olabilir.yaklasik bir ay once bana acildi bende evlenmeyi dusunmedigimi flört etmeyide asla dusunmedigimi kendise defalarca soyledim ama israrla surekli aramaya devam etti herseyin zamana birakmamizi bana kendisini sevdircegi soyledi.adam bekar hic evlenmememis ben ise iki cocukluyum mezhep ve irk farkliliklarimizda var.benden 7 yas buyuk biri..tarz mizac olarakta cok farkliyiz..ama karakterlerimiz kafa yapilarimiz cok uyuyor..ve inatla pes etmedi aylardir.guvenmeye basladim ilgisi de beni cok mutlu ediyor.onunla gorusmek hic mantigima yatmiyor ama aliskanlik gibi oldu sanirim..ne yapmaliyim adam evlenmeyi suan icin dusunmuyor daha cok taniyip zamana birakmayi dusunuyor ben ise hayatimda kimseye yer vermeyi dusunmezken hayayimin merkezinde buldum bu adami ne yapmaliyim..ben basak burcuyum oda oglak burcu oldugu icin sanirim cok iyi anlastik
Aynı fikirdeyim...Çok önyargılıyız.Neden normal değil 40 yaşına kadar evlenmemek benim de en yakın akrabalarım arasında 40 yaşından sonra evlilik yapan erkekler var kimisi maddi sebeplerden evlenemedi kimisine kısmet olmadı diyelim hepside çok iyi insanlar.