Bekar bir erkekle iki cocuklu kadin

ben fırsatçı buldum kendisini, evliyken bile yanaşmaya calışan bir adamdan hayır gelmez. çok efendi gelmedi bana.
Evliyken yanasmasi mi olmus ben orayi kacirmis olabilirim.Oyleyse tabi buyuk bir eksi.

Dul nedir yahu:KK57:
Konu sahibine dul kadınsın diyip durulmuş kk git gide mahalle baskısı yapan insanlara kalıyor sanki soktaym.
Bir de bunu söyleyenler hemcinslerimiz ama kadın duyarlılığından eser yok.

Cok sevmediysem dedim ben zaten.Duygusallik yapacaksan bulasma dedim.Arkadasim duygusal degil.Cok aci cekmez .Cunku iki ayriligini gordum onun.Konu sahibi nasildir bilmiyorum.Hukuki boyutuna artik takmayacagimi soyledim o ilkindeydi ne oldugunu sasirmistim
Kaldiki benim de artik kalbim tas kesmek uzere.Eski masum duygular kalmadi.
Konularına denk geldikçe okumuştum.Allah gönlünce bir eş çıkarsın karşına inşallah.

Katlanacak değil,her türlü deneyecek,terapist,kendini törpülemek,karşıkini tanımak,kendini tanıtmak,sınırlarını koymak ve bir çok şey.Tanımak ne alaka diyebilirsin,ama insanlar birbirini asıl evlenince tanıyor.
Sevdim aldım,bıktım bıraktım olmaz çocuklar olunca.Şiddetin her türlüsü hariç tabii.
Örneğin eşim,bir hakaretinin 2cisi olmayacağını çok iyi bilir.
Ve Allaha şükür ki bunu deneme yanılmayla öğrenmedik.
Ama bir hakaret yuzunden cocuklari babasiz birakacaktin.O da az degil.Neyse farkli kulvarlar bunlar farkindayim.Ama madolyonun diger yuzunu de dusunun.Kadinlar kendileri icin cocuklarini babasiz birakabiliyor.Onlar da hakli
Ama bu konuda soylenenleri gorunce acaba dedim.
Zaten bir kadin ikinci evliligini yapiyorsa cocuklari dusunerek ikinci evliligini bozuyorsa cocuklarini dusunerek yapmali.Cunku yuvva kalmamistir.

Dusununce bu karsidakine de bencilce.Mesela cocuklu baba bana guvenemedi.Bana karsi nekadar bencilce.Ne karmasik ne uzucu bir konu aslinda.
Allah herkesin yolunu acik etsin.

eşinden ayrı oldğnu biliyorsa evlenmeyi düşünmüyorum akışına bırakalım diyorsa beklentileri vs farklı olabilir bunu tart biç

kendi is yerim var aylardir is yerime gelen bir adamin bana karsi ilgisi oldugunu farkediyordum ama evliyim deyip hep cok mesafeli davrandim adam zaman icinde daha bi samimiyet kurmaya calisti artik musteride ziyade arkadas gibi davraniyordu tum mesafeme ve ciddiyetime ragmen. Net bilmesemde her zamn yalniz gordugu icin evli olmadigimi anlqmista olabilir yada ayni mahallede oturdugumuzdan cevreden akrabalarindan duymusta olabilir.

işte evliyken yanaşan adam türü, cok garip biri bence. eski kız arkadaşını cinsellik bekledi die ayrılmış. hangi insan buna inanır. bence olay tam tersi, kız arkadaşı onun cinsellik isteğini redetti, adam da ayrıldı. şimdi bunu uyduruyor.

eşinden ayrı oldğnu biliyorsa evlenmeyi düşünmüyorum akışına bırakalım diyorsa beklentileri vs farklı olabilir bunu tart biç
Iyi iste cocuklar kurtuldu.Boyle cikarsa adamin alnindan op konu sahibi.Cocuklarim kurtuldu sayende diye.

Ama bir hakaret yuzunden cocuklari babasiz birakacaktin.O da az degil.Neyse farkli kulvarlar bunlar farkindayim.Ama madolyonun diger yuzunu de dusunun.Kadinlar kendileri icin cocuklarini babasiz birakabiliyor.Onlar da hakli
Ama bu konuda soylenenleri gorunce acaba dedim.
Zaten bir kadin ikinci evliligini yapiyorsa cocuklari dusunerek ikinci evliligini bozuyorsa cocuklarini dusunerek yapmali.Cunku yuvva kalmamistir.

Dusununce bu karsidakine de bencilce.Mesela cocuklu baba bana guvenemedi.Bana karsi nekadar bencilce.Ne karmasik ne uzucu bir konu aslinda.
Allah herkesin yolunu acik etsin.
Ama tulipa,bunlar o kadar ince konular ki.Örneğin,hakarete asla razı gelmem evet,ama işlerin bu raddeye gelmemesine de gayret gösteririm.Örneğin tartışma çıkması kesin bir konu var ve çok öfkeliyim.O anda öfkeyle konuşursam hakarette edebilirim,hakarette işitebilirim.
Öfkeliyken tartışmam.Ortamı terkederim.
Sakinleşince çok daha yapıcı ve verimli konuşurum.Eşim de iki espriyle ortamı yumuşatır,biter,gider.
Önemli olan testi kırılmadan tedbir almak.
Herkesin bir çözüm yolu vardır,benim ki de bu.
Herkesi bilmem,ama bizde işe yarıyor.

Merhaba hanimlar..uzun suredir esimden ayriydim bir kac oncede bosandik.iki tane kizim var evlenneyi asla dusunmuyordum.isim gucum kendime gore bi duzenim var kimseye muhtac olmadan cocuklarimla yasayip gidiyorz..kendi is yerim var aylardir is yerime gelen bir adamin bana karsi ilgisi oldugunu farkediyordum ama evliyim deyip hep cok mesafeli davrandim adam zaman icinde daha bi samimiyet kurmaya calisti artik musteride ziyade arkadas gibi davraniyordu tum mesafeme ve ciddiyetime ragmen. Net bilmesemde her zamn yalniz gordugu icin evli olmadigimi anlqmista olabilir yada ayni mahallede oturdugumuzdan cevreden akrabalarindan duymusta olabilir.yaklasik bir ay once bana acildi bende evlenmeyi dusunmedigimi flört etmeyide asla dusunmedigimi kendise defalarca soyledim ama israrla surekli aramaya devam etti herseyin zamana birakmamizi bana kendisini sevdircegi soyledi.adam bekar hic evlenmememis ben ise iki cocukluyum mezhep ve irk farkliliklarimizda var.benden 7 yas buyuk biri..tarz mizac olarakta cok farkliyiz..ama karakterlerimiz kafa yapilarimiz cok uyuyor..ve inatla pes etmedi aylardir.guvenmeye basladim ilgisi de beni cok mutlu ediyor.onunla gorusmek hic mantigima yatmiyor ama aliskanlik gibi oldu sanirim..ne yapmaliyim adam evlenmeyi suan icin dusunmuyor daha cok taniyip zamana birakmayi dusunuyor ben ise hayatimda kimseye yer vermeyi dusunmezken hayayimin merkezinde buldum bu adami ne yapmaliyim..ben basak burcuyum oda oglak burcu oldugu icin sanirim cok iyi anlastik

Bence sadece kendiniz anlaşabilir misiniz buna bakmayın. 2 tane kızınız var, onlar da anlaşabilecek mi ? Onlara hak ettikleri gibi babalık yapabilecek mi ? Bağrına basabilecek mi ? Hiç evlenmemiş, ırk ve mezhep farklılıkları var diyorsunuz. 2 kız evladı yetiştirirken böyle riskli bir ilişkinin içine girmek kızlarınız için ne kadar doğru ?
Adam evlenmeyi de düşünmüyor, belli ki hırs yapmış sizi ikna etmek biraz takılmak istiyor, erkekler elde edene kadar bambaşkadır elde ettikten sonra bambaşkadır.
Bunları düşünün bence ve şunu unutmayın, bu devirde hiçkimseye güven olmaz.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Arkadaslar yazdik cizdik burayada...eskiden evli kadina bacim derlerdi.. evli olmak durumu degistirebiliyodu.. gunumuzde ise tam tersi evli kadin daha cazip geliyo erkeklere.. sebepleri ise bazi seyleri daha rahat yasayabilecek olabilmeleri.. hatta bekarete onem veren bi kiz mi evli biri mi ya da evlenip bosanmis biri mi diye secenek sunulsa dusunmeden ilkini istemez cogu erkek.. en azindan ciddi birsey dusunmeyen erkek..bu erkekler hep mi boyleydi yoksa simdilerde mi boyle oldular anlamiyorum

Sizi yem olrak görüyor 100 yüz cinsellik icin yaklaşıyor bekar bir adam kolay kolay evli cocuklu biriyle evlenmez

Yorumları okumadım ama ne yalan söyleyim bu adam hic güvenilir gelmedi bana. Bence uzak durun çünkü sizin hata yapmak gibi bi lüksünüz yok iki kızınız var çünkü.

kızlarınla doyasıya yaşa bence evliliği düşünmüyorum dediğin için söylüyorum yanlış anlaşılmasın işim var diyosun anladığım kadarıyla maddi açıdan bi sıkıntın yok gezin tozun alışveriş yapın adam bir de evliliği düşünmüyorum demiş ama çok ısrarcı neyin ısrarı bu. bana kalırsa bi erkekle daha uğraşma evlilik de istemiyorken çocuklarınla vakit geçirmenin tadını çıkar.

hemen evliliği düşünmüyormuş deyince adam çok iyi niyetli gibi gelmedi

İyi de sizin bebeğiniz küçük değil mi

Ben mi karıştırdım

Yani küçük Bebekli bir kadın görünce evli olduğunu düşünürüm ben

Adama evliyim de demişsiniz hala da yürümüş

Bana çok masum gelmedi

Adamın niyeti belli, burada herkes size gözünüzü açın bir daha hataya düşmeyin diye yazıyorlar ; sizin verdiğiniz cevap ama..... siz istiyorsunuz itiraf edin...

Back