- 21 Kasım 2007
- 2.669
- 183
- 163
- 41
- Konu Sahibi gulbeseker
-
- #1.041
behzat haykırdı ben ağladım bu nasıl bir final ya
bu adamın yüzü hiç gülmeyecek mi
ayrıca başgan ne şahane bir oyuncusun sen
akbaba aziz komsere ne yaptı
gel de bekle şimdi gelecek sezonu
zaten rtük 273 milyar ceza vermiş bu kadar kazanamıyor bile bu dizi de oynayanlar
gündüz çocukların izleyeceği saatte şiddet evlenme programı her pisliği yayınlamak serbest ama 10 da başlayan diziye ceza yağıyor
neymiş alkolmüş çok ta inandık behzat ç dokunmaması gereken konulara dokunuyor ve bu yüzden kaldırılmak isteni,yor
Çok haklısın. Zamanında rtükün rahatsız olduğu dizi Aşkı Memnu şuan gündüz kuşağında oynuyor ama Behzat Ç. neredeyse gece yarısında oynatacaklar.
Çok korkuyorum dizinin 3. sezonu olmayacak diye. Oyuncular o kadar başarılı, olaylar o kadar derin ki resmen içinde yaşıyorum diziyi izlerken.
Behzat`ın Akbaba`ya sarılışı olaylardan haberdarmış hissi uyandırdı bende. Acaba asıl katil Nazlı ve onu teslim mi etti diye düşünüyorum.
Bir de saçma gelebilir ama Savcı`yı vurduran Ercüment değil gibi geldi bana. Öyle olsaydı arabadan bakarken pis pis sırıtırdı. Ama sanki üzülmüş gibi bir hali vardı.
Offf inşallah 3. sezon olur ve geçen yılki gibi geç başlamaz. İnşallah Savcı ölmemiştir bize öyle gösterilmiştir.
Yarın akşam başlıyor.
İlk defa bir dizinin 3. sezonunu bekliyorum.
Eeeee bu da Behzat Ç. nin ayrıcalığı
Çok özledim amirim seni.
Behsat amirimnasıl da özlemişim... kafam karıştı şimdi... behsat o adamları öldürmedi di mi?
yok öldürmemiş . o kafasındakileri canlandırmışlar. çok güzel anlatmışlar ama adamın düşüncelerini yapmak istediklerini canlandırarak anlattılar.
oyunculuk süper di gene ben behzat'ın savcının konuşmalarını düşündüğü yerde çok duygulandım
behzat: benimle mutsuz olursun
savcı: mutsuz olalım, biz de mutsuz oluruz... seninle mutsuzluğa da varım behsat
burda çok duygulandım
off süper rol yaptı. bu kadar mı güzel anlatılır insanın çelişkileri....
teşekkür ederim cevabın için
ne demek :)
bide savcı illa ölmek mi gerekiyor ilgilenmen için dedi ya bende orda bittim
Aziz komsere noldu acaba?
Kimse de sormuyor o nerede diye...
Bu yeni olay yerindeki adam bana Suna`yı hatırlattı. Acaba onun gibi seri katil adayı mı?
Daha bir sürü soru var kafamda..:26:
Ama benim için en kötü sahne cinayet işlendiğinde olay yerine gelen savcı oldu.
Gözlerim Esra`yı aradı.
Dizide eksikliği o kadar çok hissediliyor ki...
Aziz komsere noldu acaba?
Kimse de sormuyor o nerede diye...
Bu yeni olay yerindeki adam bana Suna`yı hatırlattı. Acaba onun gibi seri katil adayı mı?
Daha bir sürü soru var kafamda..:26:
Ama benim için en kötü sahne cinayet işlendiğinde olay yerine gelen savcı oldu.
Gözlerim Esra`yı aradı.
Dizide eksikliği o kadar çok hissediliyor ki...
savcının sahneler de kötü oldum ya. zaten hamile olduğunu öğrenince daha kötü oldum...
dün gece izlemedim en kısa zamanda izleyip yorumumu yazacağım
aynı soruları ben de soruyorum nicksiz
hani suna demişti ya süt kutularının altında cinayet nedenlerim yazıyor diye. ee nerde peki?
nazlı nereye kayboldu mesela?
nemduh başganda gelsn ya dombili nolcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?