- 26 Nisan 2008
- 21.000
- 7.606
- 39
- Konu Sahibi gulbeseker
valla ben şuanda en baştan izliyorum bölümleri
Harika bir dizi tek geçerim
ladycim nerden izliosun cnm netten mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla ben şuanda en baştan izliyorum bölümleri
Harika bir dizi tek geçerim
ladycim nerden izliosun cnm netten mi?
ben sezon finalini izledim gece
acaba ilk bölümden itibaren mi tekrarlar :26:
Ben bu diziyi hiç izlemedm. Sadece fragmanlarını gördüm ve hiçte izleyesim gelmiyor yani. Ne bileyim. İzlemeden yorum yapmak tabikide yanlış ama bana cok soğuk bi dizi geliyo.. Ama cokta hayranı war..
banada öyle gelirdi bigün geç saatte tekrarını koymuşlar star açıktı ama ben pc başındaydım seyretmiyodum sonra bi iki gözüm kaydı derken sardı şimdi tekrarlarını izliyorum
evet cnm dün behzat amirin kızının ölümünün olduğu bölümü gösterdiler o ilk bölümdü galiba ben seyretmiyodum yeni başladım.1 gibi başlamıştı 3te bitti
Bahzat Ç. Setinde Kavga
Ünlü oyuncu Nejat İşler, çekimleri Ankara'da yapılan ve sürpriz sezon finaliyle dikkatleri çeken Behzat Ç.'de seri katil Ercüment Çözer karakteriyle, konuk oyuncu olarak ekrana gelmişti.
Rol alacağı bölümler için sık sık Ankara'ya giden İşler, dizinin son bölümünde oynayıp, ardından soluğu Bodrum'da almıştı. Rolü için saçlarını sıfıra vuran İşler'in dizinin Harun'u Fatih Artman ile büyük bir tartışma yaşadığı ortaya çıktı.
Gazeteciler.com'da yer alan habere göre, İşler'in, Artman ile sık sık sürtüşme yaşadığı, ikili arasındaki gerginliğin sonunda kavgaya dönüştüğü öğrenildi. Sette yaşanan tartışma sebebiyle morali bozulan ünlü oyuncunun, önümüzdeki sezon diziye devam etmemeyi düşündüğü belirtildi.
YENİ SEZONDA OLMAYACAK MI?
Dizinin fanatikleri tarafından çok sevilen ünlü oyuncunun, Ercüment Çözer karakteriyle ilgili bir çok soru işaretinin yeni sezona taşınmış olmasına rağmen, gelecek yıl Behzat Ç'de rol almama ihtimali bulunuyor.
Dizinin yapımcı şirketi Adam Film, iki oyuncu arasındaki gerginliği sona erdirmek ve İşler'i diziye devam etmesi konusunda ikna etmeye çalışıyor.
Kanalı Değişmiş!
Doğuş Grubuna ait, bu sezon yeni açılacak kanal TVEN'de yeni sezona başlayacakmış Behzat Ç.
Hadi bakalım
Kaynak: Hürriyet