- 6 Kasım 2010
- 3.356
- 2.255
- Konu Sahibi gulbeseker
hala etkisindeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ah harun ben ne deyim sana yazık o kıza ne yaptın
hiç hak etmedi o kız çok kızdım tosuncuğa çok
eda olacak kızı zaten sevmiyorum ben uyuz kişillik
amirimin eski karısı da sağlam deliymiş
bu akbaboşun olayın tam çözecktik kestiler ya olmaz böyle şey
yalnız nasıl sezon finali olacak ya0
ben doyamıyorum ki bu diziye
yalnız şunu unutmayalım ki behzat ç tüm yerli dizilere inceden ayar vermiştir
sezonfinali diye illa birlerinin vurulması ,işlerin sürüncemede bırakılması mı gerekir merak etsin seneye de izlesinler
hayır kardeşim
işte böyle sezon finali olur
sırları bir bir çözer ipuçlarını gözümüze sokar alın size kurgu diye
ve diğer kanlı sezon finali yapma merakı olanlara onu bunu vurup hastaneye kaldırmadan da seyircinin bir sezon bekeleyeceği mesajı verilir
bu seyirciye de duyulan saygıdır bir nevi
teşekkürler behzat ç ekibi senaristi oyuncusu yöönetmeni figüranı çaycısı harikasınız
aynen başka bir senaristÇok haklısın başka bi dizi olsa mesela mezarlıkta Şule'yi tam göreceği an biterdi falan.Nefret ediyorum insanlara salak muamelesi yapılmasından
yalnız şunu unutmayalım ki behzat ç tüm yerli dizilere inceden ayar vermiştir
sezonfinali diye illa birlerinin vurulması ,işlerin sürüncemede bırakılması mı gerekir merak etsin seneye de izlesinler
hayır kardeşim
işte böyle sezon finali olur
sırları bir bir çözer ipuçlarını gözümüze sokar alın size kurgu diye
ve diğer kanlı sezon finali yapma merakı olanlara onu bunu vurup hastaneye kaldırmadan da seyircinin bir sezon bekeleyeceği mesajı verilir
bu seyirciye de duyulan saygıdır bir nevi
teşekkürler behzat ç ekibi senaristi oyuncusu yöönetmeni figüranı çaycısı harikasınız
bu arada edanin bakislarinda bir anormallik yok muydu?
ne pis bakiyordu,oynamasi filan hayir melihadan da hazetmiyorm ama olsun yazik demisti
istemiyorsan ayrilalim diye..
melihayida cok abarti bisy yapmislar hoslasmiyordum,kapali ama böylede uc ve paspal bir hali vardi
birde melihanin abartisi yatak odasi olayinda tövbe tövbe diye gülmesi ne var yani bunda
kizi cok sevimsiz birsey yapmislardi ama yazik yani insan kötü oluyor..
Bu final çok konuşulur
Dizinin sezon finali herkesi şaşkına çevirdi. Behzat Ç. kızının katilini öğrenince şoka girdi
Düşmanı Ercüment Çözer'i ağır abiden saklamak durumunda kalan Behzat Ç., bunun karşılığında kızının katilini öğrenmeyi umuyordu.
Ağır abi ile tekrar anlaşan Ercüment Çözer, yıllardır kendisine kol kanat geren "Memduh Başkan"ı tek kurşunla yere serdi. Ercüment, Memduh'un kendisini öldürmeye yeltendiğinin de farkına vardığını ifade etti.
İzleyiciler için büyük yıkım ise Şule oldu. Behzat'ın hayatına kızı Berna'nın ölümünden sonra aniden giren Şule'nin gerçek yüzü ortaya çıktı.
Behzat Ç.'nin yıllar önce birlikte olduğu Mine'den birçocuğu olduğu da ortaya çıktı. Bu çocuk Şule idi... Şule, başkomiserin terk ettiği annesi Mine intihar edince kendini Behzat'ı yani babasını bulmaya adamıştı.
Ercüment Çözer, helikopterle kaçmadan önce verdiği sözü yerine getirdi ve "kızına git" notuyla Behzat Ç.'yi Berna'nın mezarına yönlendirdi. Kızının mezarının üzerinde birisi yatıyordu. O kişi elleri ve ayakları bağlanmış olan Şule idi...
Geçmişe yapılan flashback'lerle Behzat Ç. ve Ercüment Çözer arasındaki ilişki de ortaya çıktı. Bir gece içkili yakalanan ve alkol kontrolü için üflemeyi reddeden Ercüment Çözer, tesadüfen yoldan geçen Behzat Ç.'nin dikkatini çekmiş ve başkomiser ona yumruk atarak burnunu kırmıştı. Bu duruma öfkelenen Ercüment, adamlarını göndererek Behzat'ı aldırmaya çalışırken beklenmedik bir şey oldu. Şule, kardeşi Berna'yı gece kulübünün çatışından aşağıya atarak onu öldürmüş ve böylelikle Behzat Ç.'ye olan öfkesini dindirmeye çalışmıştı. Ercüment Çözer'in adamları görüntülerden Şule'yi yakalamış ve Ercüment onu hem tehdit ederek hem de para vererek kandırarak Behzat Ç.'nin yanına göndermişti.
Tüm bu olayları kızının mezarı başında elleri ve kolları bağlı şekilde kendisine "Baba" diye hitap eden Şule'nin sözleriyle öğrenen Behzat Ç., elindeki silahı çene altına dayayarak ateş etti. Ancak böyle bir tepki verebileceğini tahmin etmiş olan Ercüment Çözer, Behzat'ın silahındaki kurşunları boşaltmıştı.
Tabii Ercüment'in Behzat'ın üzerine yıktığı suçlar ve onun evinde kaldığını gösteren delilleri polise ve savcı Esra'ya yollaması başkomisere daha da içinden çıkılmaz bir hale soktu...
Behzat Ç. dizisinin müthiş sezon finali izleyenler de bir anda neye uğradığını şaşırttı. Sezon finalin son dakikalarında izlediklerine şaşıran Behzat Ç. fanatikleri şimdi yeni sezonu daha da büyük bir merakla beklemeye başladı.
[/h]