Behzat Ç. Ankara Polisiyesi Star Tv

ah harun ben ne deyim sana yazık o kıza ne yaptın
hiç hak etmedi o kız çok kızdım tosuncuğa çok
eda olacak kızı zaten sevmiyorum ben uyuz kişillik
amirimin eski karısı da sağlam deliymiş
bu akbaboşun olayın tam çözecktik kestiler ya olmaz böyle şey
yalnız nasıl sezon finali olacak ya0
ben doyamıyorum ki bu diziye

amirimin eski karısı gerçek hayatta karısı :)) Elvin Beşikçioğlu

Bu nasıl bir sezon finalidir, üç ayda zor atlatırım ben bu kadar şoku.
Şule, Behzat amirim senin onun kızı olduğunu bilseydi emin ol seni hiç bırakmazdı. Bence bütün suç Mine'de. Senin Berna'yı öldürmeni hiç affetmeyeceğim. Ne olursa olsun kardeşin o senin. Ercüment'e çalıştığınla ilgili şüphelerim vardı zaten, doğru çıktı. O sözde kaçırılma olayından sonra vicdan yaptın sen odalara kapanmalar falan. Ama bundan sonra yemezler kızım hadi.
Savcım, düğünde harikaydın, diyecek tek laf bulamıyorum.
Tahsin; Sen ne şeker adamsın yahu. Meyhanede "Behzat gelmez dimi?" diye sorduktan sonraki yüz ifadene hasta oldum hep.:)
Reşat; düpedüz amcanın kızına hallenmişsin, sapık seni :)
Eda; Selim'den ağzının payını alınca nasıl da Harun'un yanında aldın soluğu. Harun'un yerinde olsam hayatta affetmem seni. "Benim için evlenip evlenmediğini merak ettim"miş. Yürü yavrum yürü. Senin gibilerin işi gücü böyle ortalığı karıştırmak. Aynı Bahar gibisin her yerin ayrı oynuyor.
Harun; Meliha gibi bir kıza hayvanlık ettin ama bir yandan da kutluyorum seni, istemediğin bir evlilikten son anda dönebilecek kadar cesaretli olduğun için. Ama o Meliha bunları hiç haketmedi. Aileni de herkese mahcup ettin.
Akbaba, bence o kadın küçükken tecavüze uğradığı zaman sen onu koruyamadığın için sana bu kadar kızgın. E haklı da.
Hayalet; hem söylediğin türkü hem de yorumun nefisti. Alkışşşşş...
Memduh Başkan; tam bir dava adamıydın, ölümüne üzülmedim desem yalan olur.
Ağır abi, sen bu dizi için yaratılmışsın, daha da bir şey demem.
Ercü; ortaya her çıkışında on numara psişik olduğunu yüzümüze çarpıyorsun. Yahu hangi seri katil bir cinayet başkomiserini arayıp işlediği cinayetleri anlatıp üstüne de beni korur musun der? O yumruk olayını da ayrıca çok abarttın. Gerçi amirim de sana vurmamalıydı o da ayrı bir olay. Memduh Başkan'ı vurup gözyaşı döktüğünde sarılasım geldi sana ne yalan söyleyeyim. O seni nice belalardan kurtardı ama sen çok taşkınlık ettin Ercü'cüm. Adam sana ne dedi? Benden habersiz bir şey yapma. Sen üst üste cinayet işlemeye devam ettin. Yalnız ben amirimi yine kandırırsın diye düşünüyordum ama Berna'nın katili konusunda ona doğruyu söyledin, hakkını yiyemem. Üç ay sonra görüşüciiiz Ercü'cüm. Kendine iyi bak oralarda. Psişik seri katilim benim.

Ekşi'den alıntıladığımızda belirtsek hoş olur.... Çok yapay duruyor bazı yorumlar.

Aman allaahımmm o ne biçim bi finaldi vay beaaaaa :KK52: Bölüm bölüm işlemişler aslında .Öyle zart diye şule çıksaydı katil çok mantıksız olurdu.Ben babam dediği tetikçi eve geldiğinde babamı öldürmek istiyorum dediğini hatırlayıp onu öldüreceğini sanmıştım . Zaten kimliği mimliği yok ama gene de hiç beklemezdim ondan yaaa. Bende saf saf diyordumki bu kıza birşey mi yaptılarda kaçırıldıktan sonra bunalıma girdi:KK47:

behzat-kizi_640.jpg

Bu final çok konuşulur
Dizinin sezon finali herkesi şaşkına çevirdi. Behzat Ç. kızının katilini öğrenince şoka girdi

Düşmanı Ercüment Çözer'i ağır abiden saklamak durumunda kalan Behzat Ç., bunun karşılığında kızının katilini öğrenmeyi umuyordu.
Ağır abi ile tekrar anlaşan Ercüment Çözer, yıllardır kendisine kol kanat geren "Memduh Başkan"ı tek kurşunla yere serdi. Ercüment, Memduh'un kendisini öldürmeye yeltendiğinin de farkına vardığını ifade etti.
İzleyiciler için büyük yıkım ise Şule oldu. Behzat'ın hayatına kızı Berna'nın ölümünden sonra aniden giren Şule'nin gerçek yüzü ortaya çıktı.
Behzat Ç.'nin yıllar önce birlikte olduğu Mine'den birçocuğu olduğu da ortaya çıktı. Bu çocuk Şule idi... Şule, başkomiserin terk ettiği annesi Mine intihar edince kendini Behzat'ı yani babasını bulmaya adamıştı.
Ercüment Çözer, helikopterle kaçmadan önce verdiği sözü yerine getirdi ve "kızına git" notuyla Behzat Ç.'yi Berna'nın mezarına yönlendirdi. Kızının mezarının üzerinde birisi yatıyordu. O kişi elleri ve ayakları bağlanmış olan Şule idi...
Geçmişe yapılan flashback'lerle Behzat Ç. ve Ercüment Çözer arasındaki ilişki de ortaya çıktı. Bir gece içkili yakalanan ve alkol kontrolü için üflemeyi reddeden Ercüment Çözer, tesadüfen yoldan geçen Behzat Ç.'nin dikkatini çekmiş ve başkomiser ona yumruk atarak burnunu kırmıştı. Bu duruma öfkelenen Ercüment, adamlarını göndererek Behzat'ı aldırmaya çalışırken beklenmedik bir şey oldu. Şule, kardeşi Berna'yı gece kulübünün çatışından aşağıya atarak onu öldürmüş ve böylelikle Behzat Ç.'ye olan öfkesini dindirmeye çalışmıştı. Ercüment Çözer'in adamları görüntülerden Şule'yi yakalamış ve Ercüment onu hem tehdit ederek hem de para vererek kandırarak Behzat Ç.'nin yanına göndermişti.
Tüm bu olayları kızının mezarı başında elleri ve kolları bağlı şekilde kendisine "Baba" diye hitap eden Şule'nin sözleriyle öğrenen Behzat Ç., elindeki silahı çene altına dayayarak ateş etti. Ancak böyle bir tepki verebileceğini tahmin etmiş olan Ercüment Çözer, Behzat'ın silahındaki kurşunları boşaltmıştı.
Tabii Ercüment'in Behzat'ın üzerine yıktığı suçlar ve onun evinde kaldığını gösteren delilleri polise ve savcı Esra'ya yollaması başkomisere daha da içinden çıkılmaz bir hale soktu...
Behzat Ç. dizisinin müthiş sezon finali izleyenler de bir anda neye uğradığını şaşırttı. Sezon finalin son dakikalarında izlediklerine şaşıran Behzat Ç. fanatikleri şimdi yeni sezonu daha da büyük bir merakla beklemeye başladı.

[/h]

Türkiyenin gelmiş geçmiş en mükemmel sezon finaliydi.
Muhteşem , kusursuz, olağanüstü sözleri bile az kalır
Bir daha izlemek ve olayları sindirebilmek istiyorum.
Keza Şule olayını hala atlatabilmiş değilim .
Bu Ercü kazması Behzat kendini vurmaya çalışırken dış ses olarak '' ben seni zaten öldürdüm '' dedi ya ben orada bittim.

Son düzenleme:
Şimdi sırada sinema filmi var.Mezar karşılaşmasından sonra olacakları sinemada izleyecek miyiz acaba? Akbabanın sevdiği kadınla karşılaşmasından sonra olacakları, Harun'nun düğün akşamı masada bıraktığı Meliha'yı, ya da Hayalet'in Ilgın'ını... Behzat Ç. 39. bölüm gibi bi sinema filmi olsa bile koşa koşa giderim heralde:) Yeni konu aramalarına gerek yok :)

yalnız şunu unutmayalım ki behzat ç tüm yerli dizilere inceden ayar vermiştir
sezonfinali diye illa birlerinin vurulması ,işlerin sürüncemede bırakılması mı gerekir merak etsin seneye de izlesinler
hayır kardeşim
işte böyle sezon finali olur
sırları bir bir çözer ipuçlarını gözümüze sokar alın size kurgu diye
ve diğer kanlı sezon finali yapma merakı olanlara onu bunu vurup hastaneye kaldırmadan da seyircinin bir sezon bekeleyeceği mesajı verilir
bu seyirciye de duyulan saygıdır bir nevi
teşekkürler behzat ç ekibi senaristi oyuncusu yöönetmeni figüranı çaycısı harikasınız

sezonfinali diye illa birlerinin vurulması ,işlerin sürüncemede bırakılması mı gerekir merak etsin seneye de izlesinler
hayır kardeşim
ve diğer kanlı sezon finali yapma merakı olanlara onu bunu vurup hastaneye kaldırmadan da seyircinin bir sezon bekeleyeceği mesajı verilir
teşekkürler behzat ç ekibi senaristi oyuncusu yöönetmeni figüranı çaycısı harikasınız

Çok haklısın başka bi dizi olsa mesela mezarlıkta Şule'yi tam göreceği an biterdi falan.Nefret ediyorum insanlara salak muamelesi yapılmasından

Çok haklısın başka bi dizi olsa mesela mezarlıkta Şule'yi tam göreceği an biterdi falan.Nefret ediyorum insanlara salak muamelesi yapılmasından
aynen başka bir senarist
akbabanın olyını
harunun düğününü ve o mezarlık sahnesini gelecek sezona koyar seyirciyi de seni bir yıl oyaladık bekle biraz daha dedi ama behzat ç yapmadı ,
bize duyulan saygının da bir belirtisi bence
açıkçası behzat ç den sonra hiç bir türk dizisini kaldıramıyorum

hayır kardeşim

Aynen katılıyorum, aynen.. Film gibi sezon finaliydi

oturdum tekrar tekrar izledim...
Allahım bu nası oyunculuk bu nası kurgu..tek kelimeyle şapka çıkarıyorum..
hele erdal beşikçioğlu ah sana ne demeli,darma duman ettin beni yaa..
off harun allaha havale ettim senide,o kızı o masada nası bıtaktın vicdansız..
eda denen sümsük sana pas vermeyeceğini bile bile neden yaptın bunu,
madem sevmiyodun bu aşamaya neden getirdin,değermiydi ??
hayaleeeetttttttt cnmsın sen yaaa,o nası içli türkü söylemektir,
ercü yatıcak yerin yok seninde,psikopat ruh hastası...
ayyy bunun dizi olduğunu unuttum bi an..gidip uyusam iyi olcak,tabi uyuyabilirsem:KK14::KK14:14:

bu arada edanin bakislarinda bir anormallik yok muydu?
ne pis bakiyordu,oynamasi filan hayir melihadan da hazetmiyorm ama olsun yazik demisti
istemiyorsan ayrilalim diye..
melihayida cok abarti bisy yapmislar hoslasmiyordum,kapali ama böylede uc ve paspal bir hali vardi
birde melihanin abartisi yatak odasi olayinda tövbe tövbe diye gülmesi ne var yani bunda
kizi cok sevimsiz birsey yapmislardi ama yazik yani insan kötü oluyor..

bu arada edanin bakislarinda bir anormallik yok muydu?
ne pis bakiyordu,oynamasi filan hayir melihadan da hazetmiyorm ama olsun yazik demisti
istemiyorsan ayrilalim diye..
melihayida cok abarti bisy yapmislar hoslasmiyordum,kapali ama böylede uc ve paspal bir hali vardi
birde melihanin abartisi yatak odasi olayinda tövbe tövbe diye gülmesi ne var yani bunda
kizi cok sevimsiz birsey yapmislardi ama yazik yani insan kötü oluyor..

evet katılıyorum..ne yani ben sokakta hiç öyle özensiz kapalı bayanlar görmüyorum..
gelinlik başı çok özensizdi,saçlar yanlardan fışkırıyodu,kısaca dizide kapalı bayanlara gösterilen saygı son bölümde yıkıldı gibi geldi bana,harunun gelin odasında ,hayaletle akbaba geldiğinde korkakça hareketleri,yok işte melihanın yatak odası lafını duyunca töbe töbe demeleri felan abartının önde gideniydi,şu havayı sezdim kapalı olduğu için terk edilmeyi haketti havası..neyse genede bütün olarak ele alırsak müthiş bir sezon finaliydi.ilkokuldan beri kanuni sultan süleyman tarihiyle büyüyen nesile,muhteşem yüzyılda acaba kanuni ölcekmi? sorusunu sordurarak sezon finali yapmasını baz alırsak,uçmuş esip gürlemiş bir finaldi..

Son düzenleme:
behzat-kizi_640.jpg

Bu final çok konuşulur
Dizinin sezon finali herkesi şaşkına çevirdi. Behzat Ç. kızının katilini öğrenince şoka girdi

Düşmanı Ercüment Çözer'i ağır abiden saklamak durumunda kalan Behzat Ç., bunun karşılığında kızının katilini öğrenmeyi umuyordu.
Ağır abi ile tekrar anlaşan Ercüment Çözer, yıllardır kendisine kol kanat geren "Memduh Başkan"ı tek kurşunla yere serdi. Ercüment, Memduh'un kendisini öldürmeye yeltendiğinin de farkına vardığını ifade etti.
İzleyiciler için büyük yıkım ise Şule oldu. Behzat'ın hayatına kızı Berna'nın ölümünden sonra aniden giren Şule'nin gerçek yüzü ortaya çıktı.
Behzat Ç.'nin yıllar önce birlikte olduğu Mine'den birçocuğu olduğu da ortaya çıktı. Bu çocuk Şule idi... Şule, başkomiserin terk ettiği annesi Mine intihar edince kendini Behzat'ı yani babasını bulmaya adamıştı.
Ercüment Çözer, helikopterle kaçmadan önce verdiği sözü yerine getirdi ve "kızına git" notuyla Behzat Ç.'yi Berna'nın mezarına yönlendirdi. Kızının mezarının üzerinde birisi yatıyordu. O kişi elleri ve ayakları bağlanmış olan Şule idi...
Geçmişe yapılan flashback'lerle Behzat Ç. ve Ercüment Çözer arasındaki ilişki de ortaya çıktı. Bir gece içkili yakalanan ve alkol kontrolü için üflemeyi reddeden Ercüment Çözer, tesadüfen yoldan geçen Behzat Ç.'nin dikkatini çekmiş ve başkomiser ona yumruk atarak burnunu kırmıştı. Bu duruma öfkelenen Ercüment, adamlarını göndererek Behzat'ı aldırmaya çalışırken beklenmedik bir şey oldu. Şule, kardeşi Berna'yı gece kulübünün çatışından aşağıya atarak onu öldürmüş ve böylelikle Behzat Ç.'ye olan öfkesini dindirmeye çalışmıştı. Ercüment Çözer'in adamları görüntülerden Şule'yi yakalamış ve Ercüment onu hem tehdit ederek hem de para vererek kandırarak Behzat Ç.'nin yanına göndermişti.
Tüm bu olayları kızının mezarı başında elleri ve kolları bağlı şekilde kendisine "Baba" diye hitap eden Şule'nin sözleriyle öğrenen Behzat Ç., elindeki silahı çene altına dayayarak ateş etti. Ancak böyle bir tepki verebileceğini tahmin etmiş olan Ercüment Çözer, Behzat'ın silahındaki kurşunları boşaltmıştı.
Tabii Ercüment'in Behzat'ın üzerine yıktığı suçlar ve onun evinde kaldığını gösteren delilleri polise ve savcı Esra'ya yollaması başkomisere daha da içinden çıkılmaz bir hale soktu...
Behzat Ç. dizisinin müthiş sezon finali izleyenler de bir anda neye uğradığını şaşırttı. Sezon finalin son dakikalarında izlediklerine şaşıran Behzat Ç. fanatikleri şimdi yeni sezonu daha da büyük bir merakla beklemeye başladı.

[/h]

Kırmızıyla belirttiğim kısımda bir hata var. Ercüment`in kurşunları boşaltması imkansız. Kurşunlar helikoptere ateş açtığında bitti.
Off hala bölümün etkisindeyim. :KK14:

Yeni Sezonda Sürprizlere Devam

Finali pazar günü yaptı, milyonları ekran başına kilitledi. Sezonun flaş dizisi ‘Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi’, bu ülkede eli yüzü düzgün işler yapılabileceğinin kanıtı. Peki yeni sezonda seyirciyi neler bekliyor? Dizinin yaratıcıları ipuçlarını veriyor

Bu yılın en çok ilgi gören yapımlarından 'Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi' pazar akşamı ekrana gelen sezon finaliyle herkesi ters köşeye yatırdı. Dizinin film versiyonuysa yolda. Çekimler arasında Milliyet'in sorularını yanıtlayan senaristler Ercan Mehmet Erdem, Emrah Serbes, genel yönetmen Serdar Akar ve başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu müthiş finali, yeni sezon sürprizlerini ve film çekimleri dair ilk izlenimlerini anlattı.

* Fanatiklerini yaratmayı başarmış bir dizi ‘Behzat ǒ. Star TV’deki sezon finaliyle, başarıyı ne kadar hak ettiğini bir kez daha gösterdi.
* Herkesi ters köşeye yatıran incelikli finaliyle her soruya cevap verdiler. “En heyecanlı yerinde kaldı” denir ya, nefes nefese finale koşarken milyonlar da nefesini tutup izledi son bölümü.
* Peki bundan sonra izleyiciyi neler bekliyor? Dizinin senaristi Ercan Mehmet Erdem, “İlk sezon Behzat kızının katilinin peşinden koştu. Şimdi Şule’yle ilişkisi üzerinde duracağız” diyor. Diziye kaynaklık eden kitabın yazarı, senarist Emrah Serbes ise, çekimlerine hemen başlanan ‘Behzat Ç.’ filmine ilişkin ipuçları veriyor: “Yalın ama sert bir film olacak.”
* Dizinin genel yönetmeni Serdar Akar ve başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu’na gelince: Serdar Akar, filmin diziyle paralellikler taşıyacağını söylüyor; yeni sezondaysa sürprizler olacağının müjdesini veriyor.
* Erdal Beşikçioğlu’nun söyledikleriyse az ve öz: “Ben Behzat Ç.’nin yerinde olsam, böyle bir durumda sanırım kafama sıkardım.”

Ercan Mehmet Erdem
"BEHZAT Ç'YLE ŞULE'NİN İLİŞKİSİ ÜZERİNDE DURACAĞIZ”

* Aldığımız tepkiler seyircinin beklentisini karşıladığımızı gösteriyor.
* Şule karakterini ilk bölümlerden düşünmüştük, planlı bir final oldu. Birinci sezon Behzat’ın kızının katilini aramasıyla geçti. Yıllar önce birlikte olduğu Mine'den bir çocuğunun olduğu ortaya çıktı. Şimdi Şule'yle ilişkisi üzerinde duracağız.
Erdal Beşikçioğlu
“BEHZAT Ç.’NİN YERİNDE OLSAM KAFAMA SIKARDIM”

* Sezon finalimizi ekip olarak hep beraber izledik ve sonrasında gayet güzel tepkiler aldık.
* Senaryo beni şaşırtmadı, başından beri biliyorduk. Buna göre 38 bölüm çektik ve tüm kurgu ona göre gelişti.
* Nejat İşler’le karşılıklı oynamak çok keyifli.
* Ben Behzat Ç.’nin yerinde olsam, böyle bir durum karşısında sanırım kafama sıkardım.
* Film çekimlerine devam ediyoruz. Yoğun ve keyifli gidiyor.

Emrah Serbes
"FİNAL BÖLÜMÜ ALKOL TÜKETİMİNİ ARTIRMIŞ”

* Film çekimleri için Ankara'dayım, o gün Güvenpark sahnelerini çekimini seyrediyor-dum. Bir koşuşturmaca içinde seyrettik sezon finalini. Olumlu tepkiler geldi. İnsanlar kendilerini Behzat Ç.'nin yerine koyup üzülmüşler, alkol tüketiminde artış olmuş.
* Ercan'la uzun süredir beraber çalışıyoruz. Senaryonun sevk ve idaresinin onda olması beni rahatlatıyor. Ben tavsiyelerde bulunuyorum genel gidişat ve karakterler hakkında, 10 bölümde bir de yazıyorum.
* Filmin hikayesini, benim ‘Son Hafriyat’ romanımı temel alarak oluşturduk. Yeni karakterler var tabii. Sosyopatlar var, güzel kızlar var. Hikayesini yalın bir şekilde anlatan, sert bir film olacak kanaatindeyim.
Serdar Akar
"DİZİ VE FİLM BİRBİRİNİ DESTEKLEYECEK"

* Bizlere ulaşan seyircilerimiz ve yakınlarımızın büyük çoğunluğu çok fazla duygulandıklarını ve özellikle senaryonun bir seneye yayılan bir şekilde, harika bir kurguyla tasarlanmış olmasından çok etkilendiklerini söylüyorlar. Sezon boyunca cevabı merak edilen tüm açmazlara sezon finalinde cevaplar verdik ve çoğunluğu tatmin ettiğimizi düşünüyorum. Tüm teknik ekip, oyuncularımız ve bizler böylesine güzel tepkilerden dolayı çok mutluyuz ve çok gurur duyuyoruz. Bütün ekip arkadaşlarımı içtenlikle kutluyorum ve tüm seyircilerimize çok teşekkür ediyoruz.
* Ercüment Çözer karakteri diziye devam edecek. Seyircilerimizin bir yandan dizinin karakterlerini ve onların hikayelerini takip ederken, bir yandan da yeni karakterlerin oluşturacakları sürprizleri çok seveceklerine inanıyoruz. Bu yeni karakterlerin dizimize koşut bir şekilde devam etmesi için çalışmalar yapıyoruz.
* Mümkün olabildiği kadar gerçekçi bir çerçeveyle oluşturmaya çalıştığımız dizimizin yeni sezon bölümlerinde tabii ki gerçek yaşamın zaten barındırdığı sırlar ve sürprizler de göreceksiniz.
* Film çekimlerimiz de çok iyi gidiyor. Yoğun bir tempoyla azimle çalışıyoruz. Bizi en fazla tatmin eden şey aldığımız olumlu tepkiler.
* Hikaye, diziyle paralellikler taşıyacak. Hikayemiz kendi içerisinde dizi ve film arasında çelişkiler barındırmayacak. Aksine birbirini destekleyen ve devam ettiren olay örgüleri tasarlıyoruz.
* Dizide olmayan ama filmde karşımıza çıkacak karakterlerimiz de olacak ve bu karakterler seyircilerimize sürprizler sunacak.

X