Behzat Ç. Ankara Polisiyesi Star Tv

Bayılıyorum bu diziye.
Geçen bölümlerinden birinde Behzat , Şahin marka arabanın arkasında yazan sözü mesaj olarak yolladı kadına , karnım ağrıdı gülmekten :KK70:
Romantik adam Behzat :))))

Bu diziyi keşfettiğimde 11. bölüm olmuştu. Arka sokakların bir benzeri diye izlememiştim. Baktım dizi süper izlemediğim bölümleri internetten iki üç günde izledim. Hala daha sıkıldıkça eski bölümleri tekrar izliyorum. Sineması çıkmış hem de bipsiz

behzat ç.nin izleyemediğim bölümlerini netten izlemek istiyorum ama bulamıyorum
1. kısımı açıyor diğerlerini açmıyor
izleyenler nerden izlediklerini yazabilirmi acaba :26:

Canım youtube'da birçok bölüm tek parça halinde yüklü, ben de ordan izledim ilk bölümleri

ben youtubeden seyrediyorum. burdan bir arkadaş söylemişti.
neler kaçırmışım..... :KK31:

bu gece koptum yaaa... adamlar biraya alışkın tekila fena çarptı:KK60:

Bu diziyi keşfettiğimde 11. bölüm olmuştu. Arka sokakların bir benzeri diye izlememiştim. Baktım dizi süper izlemediğim bölümleri internetten iki üç günde izledim. Hala daha sıkıldıkça eski bölümleri tekrar izliyorum. Sineması çıkmış hem de bipsiz

hadı ya sıneması mı cıkmıs ayy kesın ızlemek lazım hemde bıpsız ne guzel ızlerız:KK52:

Allah'ım Allah'ım. :KK52: Dün gene süper bir bölümle karşımızdaydı Behzat Ç.

Şu Behzat ne tatlı adam yahu.. Seviyorum vallahi :KK69:

Gönül'üde seviyorum ya. :KK8:

Behzat'ın güvendigi tek kadın Gönül.. Onda anne şefkatini buluyor gibime geliyor. :KK70:

Dün ki bölümde içki içtikten sonraki halleri çok tatlıydı yahu.. :nazar::KK1:

Son düzenleme:
dün akşam haruna çok güldüm yine
hele o sarhoş olup da yığıldığı sahneye
reşat da tam hormonları tavan yapmış bi ergen
iyi kovaladı şule onu :KK60:

Ben bu bölüm hayalete bayıldım ya
hele o cinayeti bürodakilere anlatırkenki hali yok muydu
nasıl orjinal adam ya
önce beyaz ışık göründü :KK60: :KK60: :KK60:
yarım saat gülmüşümdür :KK60:

hele akbabanın aha düştü bu sefer başımıza düştü demesi :KK60:
tekila muhabbeti filan harikaydı :KK61:

Bir de Harun'un annesi sürekli sevdiğin yemekleri yaptım diyor ya kardeşi anne abimin sevmediği yemek mi var dedi çok güldüm. Harun kardeşinin cevdet'le olan arkadaşlığını öğrenince ne yapacak merak ediyorum:KK1:

Kızlar benim çalıştığım kurumun yanında devamlı gittiğimiz bir kafe var. Sahibini de tanıyoruz. Bugün sahibi ile konuştuk Behzat Ç. dizisinin yönetmeni gelmiş mekanda çekim yapalım diye teklifte bulunmuş. Tekrar görüşeceklermiş. Çekim yapıldığı gün oradayım fotoğraf makinamla

Kızlar benim çalıştığım kurumun yanında devamlı gittiğimiz bir kafe var. Sahibini de tanıyoruz. Bugün sahibi ile konuştuk Behzat Ç. dizisinin yönetmeni gelmiş mekanda çekim yapalım diye teklifte bulunmuş. Tekrar görüşeceklermiş. Çekim yapıldığı gün oradayım fotoğraf makinamla

Hihhhh:KK69::KK69::KK69: Bol bol fotograf çeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek :KK52::KK52:

X