- 27 Haziran 2008
- 7.737
- 19
- Konu Sahibi gulbeseker
resimlerini görmedi canım intihar ettiği yerde yatarkenn gördü vee bir süre akıl hastanesinde yattı...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Behzat ç'nin dizi müziklerini mp3 yüklemek istiyorum ama neredn bulabilirim ki. ttnet müzik indirme servisine üyeyim ama orada bulamadım.
Pilli Bebek tatlım
yaaa harunun bu oldurulen jınekologun olay yerıne gıdıldıgınde harunun ultrasonla bogazlarım agrıyor dıye kendı kendını muayene etmesı superdı koptukkyaaa
geçen hafta izleyemedim..ama bu davranış anca dango harundan beklenir zaten..boğazına soktu demek,vaginaya bakılan ultrason cihazınııııı
Ben bu dizinin ilk defa cumartesi günü 24. bölümüne internetten baktım.Hoşuma gidince başa dönüp 2 günde 25 bölümünüde izledim. :)
Behsat Ç.yi nasıl bu kadar geç farkettim bilmiyorum.Çok samimi çok başarılı bi dizi.
Bahar ve dergi çalışanları dışında bütün oyuncular harika.
Sokaktaki küçücük çocukların bile sürekli birbirine küfür ettiğini varsayarsak dizideki argo ve küfür beni çok şaşırtmıyor.Hatta kibar olsalar hadi len derdim :)
Efenim son bölümde geveze bi çocuk vardı Behsat'ın ekibe ne çok yakışır hergün bir posta dayak yer derken adam tetikçi çıktı iyi mi? :)
Berna intihar etmedi öldürüldü sanki.
Ha bide Ercüment'in silahındaki kurşun Selim'i aramızdan alsada Eda Harun'a kalsa gibi vahşice planlar kuruyorum.
Harun'a kıyamıyorum napayım...
Sabaha kadar dizi hakkında yorumlar yazabilirim o kadar etkiledi beni bu dizi :)
Neyse böylelikle ilk kadınlar kulübü msjımıda girdim hayırlı uğurlu olsun :)
öncelikle hoşgeldin aramıza.
ben de bu diziyi 5 haftadır seyrediyorum ve eşimle daha önce neden izmedik diyoruz. çok güzel bir dizi. sen internette seyredebilmişsin ama biz seyredemedik önceki bölümleri. hangi siteye girsek silinmiş sanki anlamadık. bu diziyi izlemeye başlamın etkisi buradaki arkadaşlar oldu sağolsunlar....
bu bölümde harunun niaşndaki hali içimi acıttı yaa...
en çok güldüğüm yer de pazarlama konusu ile uzun saçlı elemanın gazetede okuduğu haberdi
çok tatlılar. kast çok başarılı...hepsi çok doğal...
bu arada bahar behzat`dan çiçeği almak için kalktığında belindeki mikrafon çok belliydi. gözümden kaçmadı yani
Hoşbuldum teşekkür ederim..
İzlemek istediğin bölümler varsa youtubeden bakabilirsin.Tek parça halindede koymuşlar kesintisiz izliyosun.
Şu sıralar Harun çok fena gerçekten ama genel anlamda komik insanlar.
Bunların bide kız istemeye gittiklerinde nasılsınız töreni vardı ya:)
Bu durum hepimizin başına gelmiştir kalabalık bi ortamda zaten ilk bir saat nasılsınızlarla geçiyor:)
teşekkürler. kız istemeye gittiği bölüm de çok komikti. behzat dedi ya izmirli misiniz diye. orda koptum. biz de izmiirliyiz. her bayram eşimin akrabaları çileden çıkarır bizi. önce eşime "nasılsın iyimisin, eşin nasıl" sonra bana nasılsın iyimisin eşin nasıl". yahu yanyanayız işte..
bu arada youtubenin hala yasak olduğunu sanıyordum. unutmuşum açıldığını. yasaklara alışıyor muyuz ne...:96:
Orda İzmir mi dedi? Egeli misiniz dedi anlamıştım ben ..