- 2 Nisan 2010
- 3.236
- 14
-
- Konu Sahibi gulbeseker
bu bölüm gerçekten çok güzeldi....
akıllıcaaa yazılmış bir senaryoydu...
ercümentin o sahnesininn devamını göstermeseler iyiydi...yani telefon konuşmasındna herşeyi anlıyorduk zaten:)))
birazz olay yaratılmak istendi sanırım:)))
harununn behzata geri al arabayı dediği sahne mükemmeldi...birde behzatın pavyondaa harunu kovaladığı sahne seviyorumm tombik harunu.....
işte böle kanına giriyorlarr erkeklerinn pavyon güzelleri...anasının bilezikelrini bile yerlerr...
abiyide seviyorummm çok güzel rol kesiyorrr....
birtek eski sevgilisi olan hatundan ahz etmiyorumm....
bu bölüm gerçekten çok güzeldi....
akıllıcaaa yazılmış bir senaryoydu...
ercümentin o sahnesininn devamını göstermeseler iyiydi...yani telefon konuşmasındna herşeyi anlıyorduk zaten:)))
birazz olay yaratılmak istendi sanırım:)))
harununn behzata geri al arabayı dediği sahne mükemmeldi...birde behzatın pavyondaa harunu kovaladığı sahne seviyorumm tombik harunu.....
işte böle kanına giriyorlarr erkeklerinn pavyon güzelleri...anasının bilezikelrini bile yerlerr...
abiyide seviyorummm çok güzel rol kesiyorrr....
birtek eski sevgilisi olan hatundan ahz etmiyorumm....
Kizlar dizinin bir bolumunde konuyu KK ya baglamalarini istiyeyim mi ? Harun'u bu siteden boyu boyuna huyu huyuna biri ile evlendirelim mi ? Cok ciddiyim isteyin ben senaryoda yer almasi icin elimden geleni yapacagim !
Kizlar dizinin bir bolumunde konuyu KK ya baglamalarini istiyeyim mi ? Harun'u bu siteden boyu boyuna huyu huyuna biri ile evlendirelim mi ? Cok ciddiyim isteyin ben senaryoda yer almasi icin elimden geleni yapacagim !
senaryo nasıl olur bilemiyorum ama evlenmek yerine burdan siteden giderek birr cinayeti çözebilirlerr....
daha güzel olurr...kulubümüzdee ününe ün katar...
Olabilir,ama madem senaryoda değişiklik yaptırabilecek derecede etkiniz var,bence şu sürekli içki
içmelerine de insanların olumsuz anlamda çok takıldığını dile getirseniz nasıl olur?
Ya tamam onlar da insandır içki içer ama bunlar polis yani,her akşam içiyolar,sabaha nasıl ayık
kafayla çalışacak bu memur arkadaşlar anlayamıyorum,bir de polisler üzerlerine alınıyodur yani biz
böyle insanlar mıyız diye,
Bu da Muhteşem Yüzyıl'a dönmesin sonra, Rtük polislerin akınına uğramasın,dizimizden olmayalım yani...
Icinizden biri o halde lutfen baslatsin buradan konuyu nasil olabilir ?
Yani bizim site ile baglantisiniz nasil saglayabiliriz cok samimiyim bu konuda !
Siz bir konu ile siteyi iliskilendirin ben gerekli kisilere okutacagim ....