Behati Prinsloo

Anna_Sui_Spring_2012.jpg

91959_Tikipeter_Beha.jpg

Paylaştığın fotolar çok güzel canım. Bu arada gerçekten çok şirin ve bacakları mükemmel. :nazar:

behati_prinsloo_sexy_long_legs_luijjSk.sized.jpg

Son düzenleme:
Güney Afrika'dan çıkan sarışınlar güzel oluyor :9:
Candice, Behati, Charlize Theron :27:

Son düzenleme:
Behati Prinsloo
behati-prinsloo_95910.jpg

16 Mayıs 1989 Nambiyalı model. Victoria Secret modeli.
Bence çok doğal bir yüzü var. Ve çok güzel bir fiziği var. :nazar::nazar::nazar:

Yüzü çok tatlı ve doğal ama fiziği çok iyi digil beli kalın göbeği var biraz ve bacak yapısı kalinlasmaya çok müsait ve hatta şimdiden üst tarafları kalinlasmis ve kas kalinligida digil model olarak çok iyi fiziği yok ama tabiki de normal model olmayan insanlara göre güzel fiziği çirkin digil en azından bacakları uzun ve çarpık falan da digil

Evet canım bencede. Renkli şeyler çok yakışmış. Çünkü harika bir ten rengi var. Özellikle bacaklarına bayılıyorum. :nazar:

irina konusunda anlasamasakta))) cok Avrupai zevkleri olan bırisin anladığım kadarıyla çok zevkli bı kızsın

irina konusunda anlasamasakta))) cok Avrupai zevkleri olan bırisin anladığım kadarıyla çok zevkli bı kızsın

Öncelikle teşekkür ederim canım. Ama İrina konusunda benim anlaşamadığım bir konu yok. Sen beğeniyorsun ben beğenmiyorum. Ama beğenmiyorum diye sen beni eleştiriyorsun. :27: Daha doğrusu saygı duymuyorsun.
Yinede ortak beğenilerimiz var anladığım kadarıyla :1:

Son düzenleme:
bel-basen-karın bölgesi yağlı ve geniş
bel oyuntusu da yok
bir model hele iç çamaşırı ve bikini modeli için çok kötü bir fizik

Back