- 11 Nisan 2008
- 9.617
- 37
- 43
- Konu Sahibi saciuzunaklikisa
- #1.681
Ateşli cadılar naber bugün kimseyi öpmemiş ve öpmek istememişsiniz? :))İnsanın bi günü bi gününü tutmuyo ki demi...
seilla flört ihtimalleri bile insana enerji veriyor bak sen de bi kaç gündür iyisin olasılıklar bile güzel, inşallah o olasılıklar bi gün gerçek olucak.
Ben şu yolda karşiılaştığın arkadaşını da tuttum kız, durumu uygunsa neden olmasın şekerim? Böyle bi arabanın durmöası seni alması filan olayları güzel oluyo reklamlardaki gibi hissediyo insan kendini bana da olur bazen:))) Hepimiz aşk kadını gibiyiz maşallah nerde kim var kim yok her şey buna yoruyoruz:))
Gerçi benim hayra yoracak bi aday adayım bile yok. Benim kazma face te dolaşıyor arada bi 5 dk giriyorum görüyorum ne bişi yazıyor ne bişi, ben de yazmıyorum tabi. Aslında silsem yeri var da çok zor ekledik birbirimizi kıyamıyorum:)))
Dün evimde eşya yığınlarının arasında yattım, sırtım tutulmuş çok iş var yardıma gelin kızlar yaa:) Ahh komşu olsaydık sizinle kahveye çağırsaydım sizi.
yaa ben anlayamıyorum o çocuğu ama anlamaya çalışmak da zaman ve enerji kaybı olacak artık ... çok tuhaf yaa valla okul açılınca suratına bile bakma...