- 11 Nisan 2008
- 9.617
- 37
- 43
- Konu Sahibi saciuzunaklikisa
- #1.701
rapuuş napıosun ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rapuuş napıosun ?
Yalnız değiliz çok şükür net sayesinde yalnız olmadığımız anlıyoruz biraz da çünkü normal hayatta bekar insan az rsatlanan bir "tür":)
Var mı sende icraatler canım? Hani başlığın adını değiştirmeyi sana devretsek, bizde pek yok da:)) Gerçi seaillayla böcükte olacak gibi...
Aileme yakınım ben canım o yüzden yarı yalnız sayılırım. Allah kimseyi yalnız koymasın. Yanımıza birer hayat arkadaşı nasip etsin en temizinden.
heeey noluyor ordaaa ; ben neyi değiştirem yahuuu ; valla bırakmam sizi ; aşiretten bulucam ben boy boy hepimize faydam dokunsun... bu yaştan sonra sadece kendime müslüman olamam ben :)
Önce bir amiiiiiiiiin diyeyim :)
Yok bir icraatim ama hemencecik oluversin istiyorum..çok okuyorum/duyuyorum orda burda: ''arkadaş ortamında tanıştık'' diye,vay anasını arkadaş,benim niye hain arkadaşlarım beni hiç tanıştırma girişiminde bulunmuyor diye düşünüyorum..cidden bir tek benimkiler mi böyle hayırsız? lafa gelince evlen artık derler,güzelsin derler ama kimseyle tanışamıyorum dediğimde susarlar! of offf...
böcüükk,hadi bekliyoruz senden bir atılım,bizim de bağla başımızı :))
Faaliyete geçip başlığı değiştireceksin bebeğim:))
Benim arkadaşlarım da öyle. Hatta bi çocuk vardı ünv den, yıllar sonra bulmuş arkadaşımdan telimi istemiş o da o sevmez öyle şeyler falan demiş, neyse çocuk ısrar edince vermiş telimi aradı konuituk biraz, baktım olucak gibi değil konuşmadım bile yalnız bu olayla ilgili insan bir tek soru dahi sormaz mı, telini vermiştim saçıuzun noldu o olay falan diye? Yani olacağı varsa bile oldurmazlar benimkiler.
Amann sen ivme işin ivsin derler ya hani sen acele etme işin acele etsin boşver bekleyelim bakalım... Güzel rüyalar da gördüm keyfim yerinde.:93:
Rapunzelcim hayırdır inşallah,güzelse seni sevindirmişse en güzel biçimde gerçekleşir inşallah hayırlısıyla..
kız böcüüüükk,tamam aranıza yeni katıldım,sizi henüz tanımıyorum ama gördüğüm kadarıyla güzellik salonlarından çıkmıyorsun bacım
seni topiğin ennnnn bakımlı hatun kişisi ilan ediyorum,sen üzülme erkekler üzülsün neyi kaçırdığına hıhhhhh
bu arada hain arkadaşlarımıza gelsn
Hihihii...Hoşbulduk ..Bu konu bu kadar uzayana kadar nerdeydim ben yahu Nabersiniz hanımlar nasıl gidiyor yalnızlık
Hihihii...Hoşbulduk ..Bu konu bu kadar uzayana kadar nerdeydim ben yahu Nabersiniz hanımlar nasıl gidiyor yalnızlık
hmm anladım:) Bu arada yaptırmayı zaman zaman düşünüp,çekinip vazgeçtiğim birşey epilasyon..iğnelisi lazerden farklı demi? daha mı çok acıtıyor? hangisi daha az riskli cilde zarar verme konusunda,sen memnun musun canım?
herkese hayırlı iftarlar,iftar anında bollll dua edin bebişler,Allah oruçlunun iftar duasını geri çevirmez!
iğnelisi bayaacılı oluyor canım bir de daha uzun sürüyor... valla ben alt bacak lazer yaptırdım 3 sene önce bir sorun yok şimdilik... ama cilt tedavisine gittiğim yerdek kadın lazerin zaarlı olduğunu söylüyor ve iğneli yapıyor... ben de oraya zaten gidiyorum diye üst bacak için iğneliye başladım... iğneli çok daha zahmetli... marttan beri devam ediyor ; lazer gibi tek seans sonrası temz bir görüntü olmuyor... tek tek işlem uygulandığı için uzun sürüyor ve bir yer bitse diğerleri çıkıyor bir de iğne izleri filan oluyor... o lekeler sonra geçecek ve de geçmesi için de maske filan yapıyorlar ama zaten hala devam ettiği için çok hoş göründüğünü söyleyemem şimdi :)
bu arada eylül sen çalışıyor musun ; anlamadın hiç ya da ben görmedim :)
Başlığı görünce Allah'ım birileri beni çağarıyor dedim... Merhaba!!!