günaydınnlarrrrrrrrrrrr canlarrrrrrrrrrrrrrrrr
okudum tüm yazdıklarınızı harikasınız ya
ben bugün müthiş iyi hissediyorum ama hiç bir nedeni yok silkelendim ve kendime geldim hepsi bu
rapucum bak aklın yolu bir demişsin bi yerde aynen öle şekerim ablaya msj yazdım dün nasılsın napıyosun nezaman geleksin gibi
bakalım ne cvp verecek ama a kaldı heran davetimi geri cekebilirim yada kalır canı nezman isterse ekler no problem artık benim acımdan bu aralar kendime odaklıyım
dün gidip bi güzellik salonuyla görüştüm tatil yapamadım ya solaryuma giriyim bi kaç seans dedim önümüzdeki bu cuma başlıyorum böcüğümü kıskanıp biraz bakımda yaptırabilirim tabi
bi enerji doldum yani hazır şarj olmuşken olumlu harcıyım diyorum bende böle
rapucum ya ağladım falan yazmışsın yapma böle nolur yakışmıyor sana bak biz hepimiz sana özeniyoruz burda bizim de bi evimiz olsa diye biliyorum olumsuzluklar gardımızı düşürdü(bu aralar ne cok kullanıyorum bu kelimeyi ben
)ama aşamıyacağımız şeyler değilki bunlar yeni süper bi evin olcak sende içine yenilerek girdinmi herşey süper olacak
böcüğüüümm hadi bakalım tüm gözler sende yap hamleni ve ende git sevdiğinle tatile bu tatil hayalini bende kurmuştum eylüle kadar beni eklese konuşsak anlaşsak tatile gitsek diye ama benimki hayal olarak kalacak sanırım aman napimmm bende gider bi tatiil aşkı bulurum olmadı artık yapacak bişey
cekucum hoşgeldin tatlım bende tatil diyorum artık yaaaaaaaaa cıkmamakla bencede iyi yapmışsın haketmiş ama aramasını dinleniyor oldugunu düşünmesine bağlabilirsin sanırım arar bugün nasılsın diye yani aramalı
strawda bi gelişme yok hala sanırım
miskada bugün yarın döner sanıyorum
veeeee evet yeni öğretmenimiz hoşgeldin tekrar sende bizden yaş olarak bir kaç adım öndesin ne güzellllllllllll