alem hatunlarsiniz yaa, hepinizi seviyorum
ozledim yaa valla, hemen yazmak istedim size ama hem islerimi hal yoluna sokmam gerekti sabahtan beri, hem de once yazdiklarinizi okudum tek tek :))
nerden baslasam.. benim icin cok gergindi ilk gun, sevgilim gelmeden bi gun once gittim ben cunku, once babamla derin mevzular konustuk. hem surekli nasihat almak bogdu beni, hem de babam bi kiz babasi triplerinde oldugu icin cok gerildim. ailesi isteme merasiminden once gelsin tanisalim diye tutturdu, halbuki daha once konusmustuk, herkes baska sehirlerde oldugu icin, tanisma-isteme-yuzuk takma ayni gun olcak bitcek diye.. isler ciddiye bindikce babam yan cizdi nedense. neyse, gerginlikler oldu ama ikna ettim.
ertesi gun sevgilim geldi, zavalli ucuk cikarmis, alninda bi koca sivilce, dovmelerini saklamak icin uzun kollu bi gomlek giymis, boncuk boncuk terliyo :)) ilk yarim saat gergindi herkes ama sonra yavas yavas acildi. yemek yendi falan, sonra disari ciktik hep birlikte gezdik tozduk.
ertesi gun ben, o ve kardeslerim nisan ve dugun mekanlari bulmustuk internetten, oralari gormeye gittik, cok tuhaf bi histi kizlar :) heyecanliymis. o aksam babam gelmedi bize, biz eve gec geldik cunku.
ertesi gun de iftar yapildi hep birlikte. sonra babamla sevgilim ilk defa basbasa konustular, bi 2-3 saat kadar. merasim detaylarini konusmuslar ve babam tavsiyeler, ogutler falan vermis. o aksam da oyle bitti ve dun de istanbula donduk sevgilimle birlikte. cok sukur atlattik :)
ayrintilara gelince:
1-Mekani begendik, karar verdik, bayramda gittigimde ayarlicaz.
2-Asiri bir merasimle olmasa da, romantik bir konusma ve ciceklerin icinden cikan bi tek tasla evlenme teklifim gerceklesti :)
3-Babamin gozu tuttu, pek sevdi damat adayini. Annem ve kardeslerim de oyle, keyifliydi.
4-Amcasi Ankara`da olcakti 1-2 saat, o ara tanistim amcasiyla. Cok seker bi insanmis, ailesiyle iyi anlascam galiba :)
5-Cok mutluyum!