gunaydiiinn minik kuslar, supper bi hafta olsun!!
eylul ve demothy hosgeldiniz. eylul`un de ogretmen oldugunu gordukten sonra, yuva kurmak icin ideal olan, hep ragbet goren (bkz: "-hanim kizimiz da ogretmen", "-masaallah, masaallah!") bu meslak erbabi kizlarimizin, diger mesleklerdeki evde kalmis kadinlar tarafindan nazara goze getirildiklerine kanaat getiricem :)
saka bi yana, amma tesaduf oldu bu kadar ogretmen bi araya gelince :)
haftasonu guzel gecmis bakiyorum, ama rapunzelin ruyasiyla seillanin yemek teklifini dinleyemedik, canimiz dinlemek ister, bi yerimiz siser valla, anlatin da anlatin!
benden haberler guzel, nisanda giyicem elbisemi ve yuzuklerimizi aldik
daha 1,5 ay var ama ben kurtlu oldugum, o da acayip hevesli oldugu icin dayanamadik :))) coktandir elbise bakiyodum ben ama hicbi sey begenememistim. cuma gunu besiktasa cay icmeye gitmistik, o sirada hadi elbise de bakinalim derken, girdigimiz ucuncu magazada aradigim elbiseyi buldum! dedim tamam ya, budur iste, cok da uygun bi fiyata aldik, o yuzden baya keyifliyim :) neye niyet, neye kismet iste.
cumartesi de kapalicarsiya gittik. bi yuzuk begenmistik internetten, onun imalatcisini bulduk. biraz pahaliydi yuzukler, acaba daha makul bi sey bulabilir miyiz diye tum kapalicarsi alyanscilarini gezdik ama bi kere begendik ya bi seyi, hicbi sey icimize sinmedi, biz de gittik verdik siparisleri :) persembe geliyo yuzuklerimiz!
Allah herkese, gonlune, icine sinen, onu cok mutlu edecek bi insanla bu keyifli heyecanlari yasamayi nasip etsin. insallah evlilik denen sey de bu hazirliklar kadar keyiflidir, cunku ne yalan soyleyim, evlendigin insan kim olursa olsun, evliligin yillar icinde cok bogucu ve yorucu bi hal alacagindan korkuyorum... insallah oyle degildir :)