- 20 Temmuz 2007
- 2.318
- 397
- 38
- Konu Sahibi saciuzunaklikisa
- #1.621
ben de tatil istiyorum yaaaa... tatil tarihim netleşene kadar sevgili bulup onla tatile çıkmayı planlıyorum ; o zaman tam action olacak
senin çocukla ilgili doğru bir karar vermişsin ; haklısın tatildeyken de nasılsın diye arayabilirdi... arama ama gelmicem diye de beklesin dursun :)
bu arada kızlar ; benim çocukla bu akşam 2 kez karşılaştık ilki iş çıkışında biraz erken döndüm ; eczanenin önünde ilacım hazırlanırken arkadaşımla telefonla konuşuyordum... bir batım karşı kaldırımda metrodan geliyor... çok geniş bir cadde değil ; o da farketti.... uzaktan bakıştık diyebilirim sanırım... onlar yürümeye devam ettiler tabii.. sonra ben eve gelip laptopu bıraktım ve güzellik salonuma gittim yürüyerek 15dk mesafede filan... seansım bittiğinde saat 8buçuğa geliyordu geçtim karşı kaldırıma arkadaşın gördüm yanında da benim çocuk valla önce arkadaşını farkettim neyse orda da karşılıklı yürürken azıcık baktık... gözlük yoktu yine ; ayy umarım üstüne oturmuştu biri de kırılmıştır... her zaman karşılaşılan yerlerden başka yerde karşılaşınca çok keyifli oluyor... tamam sonuçta aynı bölgede yaşıyoruz ama olsun... iyi hissediyorum kendimi :)
Aradım başım ağrıyo çıkamam evden dedim, o da açılırsın iyi gelir filan dedi, hiç iyi hissetmiyorum kendimi uzancam biraz dedim tamam sen bilirsin dedi iyi akşamlar dedim kapattım. Başım ağrıyodu gerçekten ama dışarı çıkamayacak gibi de değildim, biraz da denemek için iyi değilim dedim bakalım nasıl olduğumu merak edip arayacak mı diye düşündüm ama aramadı. Bütün iyi düşüncelerimi kötüye dönüştürdü kendi bilir
Hepimizin durumları kötü böcük actionı senden bekliyoruz artık Bakışmalar güzel ay keşke bir harekete geçse bişeyler de yapsa tadından yenmeyecek