- 2 Mart 2009
- 2.356
- 1.537
- Konu Sahibi saciuzunaklikisa
- #1.601
günaydın güzellikleerrrrrr nasılsınız bugün bakalım? hala hiçbirimiz için bi gelişme yok ama ben sizlerle tanıştıım için cidden çok mutluyum, en yakın arkadaşlarıma bile anlatamadıklarımı yeri gelior size anlatıorum, iyi ki varsınızzzz
valla tatlım ben de senle aynı durumdayım, evlenmekten ümidimi kestim, napalım bizim için de doğru olan bu belki..
cnm arkadaşın sahiplenmiorsun demiş ama erkekler artık bi tuhaflar.. birini sahiplendiğin anda kaçıveriorlar, oysa ki umursamasan tam tersi oluor.. ben anlamadım ne istediklerini... bi de bizim yaşımıza gelen kızların öncelikli amacının evlilik olduğunu biz söylemesek bile tahmin ediorlar.. beni sırf evlenmek amaçlı görüor die düşünüp kaçıorlar belki de.. amaaaann kaçsınlar kovalayan var sankiiii
tatlım iyi yapmışsın, eski adresin şimdilik dursun..
cnm umarım senin için hayırlı gelişmeler olur ama ben cidden umudumu kestim
evliliği boşverdim.. evliliği aklıma getirmemek için de spora, dans kursuna filan gitmeyi düşünüorum.. eylülden sonra başlarım sanırım..
neyse hepinize iyi çalışmalar şekerlerrr
cnm benim yeni evin hayırlı olsun, güle güle oturmak nasip olur inşallah, bi gün kısmet olursa ziyaretine geliriz artık :)Kızlar selam, okudum yazdıklarınızı pek bi sevimlisiniz, öpüyorum hepinizi.:)) Hayırlı ramazanlar...
Ben bugün taşındım, bi kaç parça eşyamı attım eve, tekrar eve döndüm çünkü çok iş var onları halledene kadar burdayım, telefon ve net bağlatmam lazım, adsl in en uygun tarifesi hangisidir bilen var mı? Tek başıma sıkılırım netsiz yapamam gibi geliyor. Bu arada evin yarısını işgal ettiğimi fark ettim kızlar, cidden kovsalar yeriymiş yani beni. Ev rahatladı resmen boşaldı ıvır zırvırım var hep, doğru düzgün eşya da değil. Her işe kendim koşturuyorum, ustalarla haşır neşirim bu aralar Altın Kızlar'ı ihmal ettim biraz:)
Altın Kızlar'ı çok severdim ben yaa, okuyunca da çok güldüm muhabbete. Ciddi ciddi aynıyız he. Umarım farklı bi diziye geçiş yaparız çünkü gerçek hayatta o kadar da eğlenceli olmuyor. Umut kelimesi benim için bir şey ifade etmez oldu kızlar çok değişik bi psikolojiye girdim ben, kendimi ilk kez böyle hissediyorum, evlenEmemeyi kabullenme aşamasını geçmiş gibi hissediyorum artık, çok sancılı bi süreç yaşadım ama şu an sanki evet evlenmiycem işte bu anlaşıldı havasındayım hatta bununla ilgili çok doğal 1-2 cümle çıktı ağzımdan "aa evlenirsin daha neden öyle diyosun" falan dediklerinde kendime geldim kabullendiğimi:))
Bu iyi bi şey mi bilmiyorum...
Sıcaktan ölmek üzereyim şu an... Siz napıyosunuz nerelerdesiniz yahu gece takılan bi ben varım sanırım( miskayı da çok merak ediyorum, inşallah çok güzel gelişmelerle döner. Bize de örnek olur:))
Kendimi mektup yazıyomuş gibi hissettim bi an.
Bi bayan arkadaşla konuşurken "erkeği çok fazla sahiplenmek gerektiğini" söylemişti. Yoksa bizim olmazmış. O kadar sahiplenicekmişiz ki, "bu kadın beni yönetebilir, teslim edebilirim kendimi bu hatuna" diyecekmiş... Ben hangi noktalarda geri çekildiğimi söylediğimde, "ohoo sen en baştan çekiliyosun, ilişkiye ve o insana sahip çıkmıyosun, ilişkide 3. şahıs gibisin" falan demişti.
Bense güven duymadan sahiplenemiyorum ve bu döngüyü kıramıyorum kızlar.
valla tatlım ben de senle aynı durumdayım, evlenmekten ümidimi kestim, napalım bizim için de doğru olan bu belki..
cnm arkadaşın sahiplenmiorsun demiş ama erkekler artık bi tuhaflar.. birini sahiplendiğin anda kaçıveriorlar, oysa ki umursamasan tam tersi oluor.. ben anlamadım ne istediklerini... bi de bizim yaşımıza gelen kızların öncelikli amacının evlilik olduğunu biz söylemesek bile tahmin ediorlar.. beni sırf evlenmek amaçlı görüor die düşünüp kaçıorlar belki de.. amaaaann kaçsınlar kovalayan var sankiiii
günaydınlar herkese
okudum tüm yorumları cok saolun beklyorum şimdilik ama face engelliyemeyeceğim insanlarla dolu yeni bi adreste aldım tamamen gizli suanda bir kişi var içinde öbürünüde sadece kontrol ediyorum bakalım eklemişmi diye ekleyince bu adresimde kıvama gelince bi hal eder geçiş yaparım artık ama düşünmemeye karar verdim artık önceliğim bu konu olmayacak biraz değişikliğe ihtiyacım var hayatımda bi eleme moduna girdim bakalım sonuc ne olacak (tabi buna yaşadığım bazı olaylar neden oldu bahsetmeye bile değmez ama bitakım kararlar almaya itiyo insanı malesef) böle işte
böcüğüm umarım senin için güzel şeyler olur sabırla bekliyorum gelişmeleri
miska da bugün dönecekti sanırım bi gelsede baksak neler oldu
straw ve rapu ve ben evet suan evet suan biraz düştü omuzlarımız farkındayım ama bi gün bizede gülecek biraz daha sabır diyelim artık
tatlım iyi yapmışsın, eski adresin şimdilik dursun..
cnm umarım senin için hayırlı gelişmeler olur ama ben cidden umudumu kestim
evliliği boşverdim.. evliliği aklıma getirmemek için de spora, dans kursuna filan gitmeyi düşünüorum.. eylülden sonra başlarım sanırım..
neyse hepinize iyi çalışmalar şekerlerrr