- Konu Sahibi saciuzunaklikisa
- #1.541
cnmm önceden tanıdıım birisi, işyerimde tanışmıştık, benimle ilgileniordu ama boyu kısa die ben pek oralı olmamıştım
sonra geçen hafta görüşelim dedi.. c.tesi çıktık, baya güzel bi gün geçirdim :) dün akşam gene davet etti, görüştük.. yemeğe gittik, sonra bişiler içtik.. sonra da beni eve bıraktı..
tam olarak çok hoşlanıorum diemem ama bişiler hissediorum işte
sabah da msg attı, c.tesi için gene görüşelim dedii, bakalım neler olucak, heyecanla bekliorum, belki de kısmetim odur
bu arada yay burcu, yay burcu özgürlüğüne çok düşkün olur yaw, böyle biri evliliğe de kolay yanaşmaz gibi gelior ama niyetim de ciddi dior, bakalım hayırlısı olsun :78:
süperrr tatlım ya inan cok sevindim harika gelişmeler varmış sendede bak haberimiz yokmuş
ya sen boşver hem boyunu ,burcunu nonu bunu bakma sen ban ben öle yazıp duruyorum hala bi haber bi gelişme yokya
hergün kendi kendime farklı bişeyine takılıyorum işte hepsi bu konuşunca tanımaya başlayınca netleşicek herşey
belki cok beğenşicem belki direk vazgecicem bilemiyorum ki bi eklese bi sohbet etsek ohh rahatlıycam valla
hem bak ne güzel siz birlikte vakit de geçirmişsiniz anlaşmışsınızda ki devam buluşmalara önemli olan uyuşabilmek anlaşabilmek gerisi gelir zaten bol şans şimdiden