- 2 Mart 2011
- 1.804
- 33
- Konu Sahibi saciuzunaklikisa
- #1.521
yaaa valla çok özeniyorum yaa keşke benim de evim olsa da kendime ait ; tadilatıyla uğraşabilsem rapuş ; rapuş diyoruz galiba sana artık :)
tabii böyle zamanlarda bir erkek olsa fena olmaz diye düşünülüyor ister istemez ama süper bir duygu... ben mesela ailem taşınmadan önce izmire yalnız yaşarken evdeki elektrik ya da su tesisatıyla ilgili ufak tefek tadilatları kendim yapardım ve acayip de keyif alırdım... iste bu güçlü hatun olmanın süper yanı :)
tabii bir erkek varsa hayatında bilmiyormuş ; beceremiyormuş gibi davranacaksın o ayrı...
ya kızlar harekete geçerim geçmesine de aslında biraz beklesem daha iyi olmaz mı ki... düşündüm biraz mesela o arkamıza bakıp yakalandığımız zaman ben benim farkımda mı değil mi bilmiyordum... ama o hareketle ikimiz de anladık ki birbirimizin farkındayız... ertesi gün de diğer günlerden farklı olarak bariz bir şekilde dönüp baktı ve bankamatikte oyalandı... eğer benim ilgimden rahatsız olsaydı o kadar oyalanmazdı... sonuçta aylardır ilk defa para çekiyor ve ben bunun tesadüf olabileceğini gözardı etmemekle birlikte pek tesadüf gibi gelmiyor... hiç mi para harcamadı aylardır :) demek ki bu ilgiden rahatsız değil diye düşünüyorum bu nedenle... cuma günü pek ilgilenmedik ; en son da cuma karşılaştık... ama cuma günü de prş günü gibi davransaydı daha iyi olabilirdi... iyisini düşünelim bu çocuk bu durumdan hoşnutsa eğer sanki ilk hareketi yapabilecek birine benziyor... ve bu da tabii ki makbul olan... ama baktım bir süre daha aynı şekilde devam çocuk da hareket yok o zaman bir günaydın derim ; en azından aklımda kalmaması için... mesela yarın sabah onun geldiği tarafa doğru gideceğim servise binmek için bakalım nolacak ? anlatabildim mi derdimi :)
tabi ilk adimi o atsa daha iyi olur da, ben su yuzden dedim, zaman gectikce, bu kesismeler arttikca, senin ona tesadufmus gibi bi laf atip konu acman o kadar dikkat cekici olacak diye dusundum. daha yolun basindayken yaparsan, belki tesadufmus gibi yutturabilirsin diye
ama direkt gunaydin diye girmeyi planliyosan daha cesurca tabi, o zaman biraz daha bekleyebilirsin, ya da mesela gozgoze geldiginiz bir an, eger cok uzaginda degilse, basinla hafifce selam verip gulumseyebilirsin?