selam kızlar... dün uğrayamadım fazlaca asabiyet yapmışımtım full konsantre çalıştm... hatta az önce patronum nasılsın bugün daha sakin misin diye sordu ; korkutmuşum yine kendisini :)) cts olan bir sürü saçmalığı toparlamak bana düştü ; başkalarının yapmadığı herşey bana kaldı ; sonra zaten dersim zarzor yetiştim aç aç derse girdim hiçbirşey anlamadan da çıktım ... dün gelince işe terör estirdim... akşam da ödevimi yaptım :) bir de ağır abiden buluşma teklifi geldi... aslında dün için mesaj atmış da ben 3 saat sonra dönebildim malum güzelliğim herşeyden önce geliyor o yüzden yarın kurs çıkışı kahve filan içicez işte...
seilllaaam ; annenin kolu inşallah çabuk geçer... diğer yazdığınla ilgili hepsini alacakları kesin mi ? öyle anladım ama inşallah öyle olmaz... olsa da kızların da dediği gibi sağlık herşeyden önemli tabii... sen şimdilik ısrar etme... belki zamanla kendisi ister... ameliya sonrası hemen silikon takılmıyordur sanırım bir iyileşme süreci vardır değil mi?
rapuşumm inşallah dilediğin ses düzeyinde bir evlilik hayatın olur :))) yai öyle kaçmakla olmaz ; görüş sen görüş mırın kırın etme...
gamzenkcim sana şimdiden bol şans...
hayata sen de pozitif olmaya çalış ; depresyona giriyorum diye girilmez... madem farkındasın ruh halini düzeltmek için birşeyler yap