- 7 Mayıs 2008
- 6.761
- 405
- 37
- Konu Sahibi saciuzunaklikisa
- #9.541
sen anlat asıl heyecan varmı durum ne ne zaman görüşceksınız ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üç yaş var... 32-29
buraya umutsuz sekılde bıseyler yazıp es sahıbı olna varmı??
buraya umutsuz sekılde bıseyler yazıp es sahıbı olna varmı??
slm kızlarr sınavımı atlattım çok şükür :)) inş geçmişimdir sözlü biraz sıkıntılıydı
rapuşum yaş illaki sorun olur ama 3 yaş çook da abartılcak bi yaş farkı değil görüş bence ne kaybedersin ki. zaten numaranı vermiştin dimi.
İnşallah geçersin gamzenk
Hayata dikkatli ol canım, uygun olmadığını düşünüyorsan kesinlikle uzak durmalısın. Onu düşünmemeye çalış çünkü düşünmek duyguları alevlendirebiliyor. İnşallah kendini üzmeden sıyrılırsın bu duygu karmaşasından
Rapuşş numaran verilmiş e hadi hayırlı olsun diyelim. Olgun biriyse yaş sorun olmaz bence. Ayy inşallah şöyle akıllı efendi yakışıklı adam gibi adam çıkar şu çocuk yaa :))
Böcük sakin ol :) ağır abiyle bir buluşma daha öyle mi, ya hoşumuza giden adamlar şöyle davransa ne olurdu ki sanki di miii
Ben de durumlar yine aynı kızlar bahsettiğim kişiden de bir haber yok geçen kahve falı baktırdım bi arkadaşa şubatta güzel şeyler olacak, şubatı bekle dedi bekliyorum bende şurda 5 gün kalmış zaten
bencede canım kendine ugras bul ona yoğunlaş kendini dinle kendini keşfet zaman ver kendine cok kendine oldu ama baskılamak istediğim tamda bu kendine deger ver bu adamıda dikkate alma belkide oda senden cesaret oldu farkında olmadan sen ona verdin bu güveni eger istemiyosanda mesafe koy arna rahatsız oldugnu belli et başlamadn bitsin düzelsinseilacım haklısın buda olabılır problemım bılmıuyorum yanı.ama gerçekten ben hayatımda bırısı olsun demıyorum su aralar olmasın dıyorum zaten umrumda degıl kımse hıcbırsey ama bıranda ortaya cıktı bu durum ama dedıgın gıbıde olabılır.Kursa başlıcam canım cok ıstıyorum o kursa gıtmeyı subatta en azından kafam dağılcak ama ıste adam aynen karşıma gecıp bu sekılde bakıyor bızım orası aıle ortamı gıbı boyle bırsey olmaz,farklı bırsey olmasa farketmezdım bıle zaten.
seilla kalp kalbe karşıymış seni sorarken yazıyomuşsun meğerse görmemiştim halbuki ben:) Hoşgeldin canım gündüz uykusu da çok iyi dinlendiriryor dinlenmişsindir sen şimdi iiycee, annecisi de kıyamazmış. Önyargılı değilim inan ki ararsa konuşcaz, gelirse buluşcaz söz:)) Bi değerlendiricem duruma göre şekillenir zaten canım, arkadaşım da çok efendidir iyidir diye övüyor.
hayata ne güzel işte aam millet anlarsa diye çekşnmiyormuş, cesur erkek