- Konu Sahibi saciuzunaklikisa
- #9.481
karıştırmışım demek :)
oluyo canım yyaaaa herşeyden konuşuyoruzz bazen birbirine giriyo konularrrr :))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
karıştırmışım demek :)
Noluyo burda uleynn!!! Neler karıştırıyosunuz bakıyım!:117:
böcükkk ben unutmuştummm bak ii hatırlattın rastlamadım o eşeofmanlıyaaaa yaaa
misafir gercekten sürpriz olduuu işten eve geldim annemler hastaneden yeni cıkıyolardı aradı eve geldinmi misafirimiz var seni görmeye gelecek die bende geldim dedim kim sürpriz dedi ben abim sandım amaaaaaa bakın kim cıktıııııııııı bücürügün ablasııııııııııııııııı ben sok tabi annemle görüşmüşler sırf beni görmek için ugramısssssssss cok sasırdımmmm demek sonbi kaç gündür bücürkten sohbet acılması rüyamda görüşüm falan demek ablası cat kapı yapacaktııııı :))))))
Ay yeni arkadaşlar gelmiş ne güzel gelmişler...:))
jeli misin nesin bana bak:)))))) Nerdeki ajan kelimesinden bahsediyosun kızım yaa, anlamadım ki ne dediğini:) Ama şu var ki benim kullandığım ajanla seninki aynı şeyi ifade etmiyor ki karışmış ortalık:))
Ya neyse yaa demek erkek değilsin tel verebilirim hahaha, ben de değilim jelim korka sen de tel verebilirsin:))))
Erkeklere tel vermediğimi de anladın yani:)) Hatta geçen gün naptım biliyo musun oturdum rehberdeki tüm aramayan yani işe yaramayan erkekleri sildim:))) Ne hikmetse büyükbaşı silemedim henüz:))))))))
Of ki ne of yani kızlar sözünü ettiğimiz adamlara bakın yau işe yarar bi kırıntı bile göremiyorum ben. Olur da kıvılcımlardan kocaman bir ateş parlayıverirse bilemem ama bunlardan adam olmuycak belli ki. Yolda laf mı atsak acaba erkeklere.
Kızlar bugün temizlik günüm, sonra da bakım yapcam, sonra da gezmeye başlıcam tabi dışarı çıkabilirsem donmadan.:18:
Bikaç günlüğüne de Eskişehir yapmayı düşünüyorum...
miskacan yirmilikler gömülü olunca antibiyortik tedavisi veriyorlar canım evet, sonrasında da operasyon oluyor ben birini o şekilde aldırmıştım, tamamen mi gömülü? İyileşme süreci birazcık sancılı olabiliyor, dikiş atmamışlardı bana, kapanana kadar çok çektim:) Geçmiş olsun şimdiden...
Kızlar doğu görevimden tanıdığım bi İngilizce öğretmeni arkadaş var, kendisi Hatay'da şu an eşinin görevi dolayısıyla. Tatilde Ankara'ya gelecekmiş, Face'ten mesaj atmış geldiğimde mutlaka görüşelim diye, tamam dedim, seni biriyle tanıştırmak istiyorum dedi. Eskiden de 3-4 kez girişimi olmuştu bu hatunun, tebrik ederim dedim cesaretini:))) O da beni tebrik etti bekar kalmayı kafana koyfun herhalde inatçı keçi dedi.:18:
Bu kırıntı tabir ettiklerime gamzenkinki dahil değildir.
Kızlar bugün temizlik günüm, sonra da bakım yapcam, sonra da gezmeye başlıcam tabi dışarı çıkabilirsem donmadan.:18:
Bikaç günlüğüne de Eskişehir yapmayı düşünüyorum...
miskacan yirmilikler gömülü olunca antibiyortik tedavisi veriyorlar canım evet, sonrasında da operasyon oluyor ben birini o şekilde aldırmıştım, tamamen mi gömülü? İyileşme süreci birazcık sancılı olabiliyor, dikiş atmamışlardı bana, kapanana kadar çok çektim:) Geçmiş olsun şimdiden...
Kızlar doğu görevimden tanıdığım bi İngilizce öğretmeni arkadaş var, kendisi Hatay'da şu an eşinin görevi dolayısıyla. Tatilde Ankara'ya gelecekmiş, Face'ten mesaj atmış geldiğimde mutlaka görüşelim diye, tamam dedim, seni biriyle tanıştırmak istiyorum dedi. Eskiden de 3-4 kez girişimi olmuştu bu hatunun, tebrik ederim dedim cesaretini:))) O da beni tebrik etti bekar kalmayı kafana koyfun herhalde inatçı keçi dedi.:18:
Eki Görüntüle 331436
Kendi kendine gelin güvey olmak diye buna derim işte. Yakında ben de böle olucam:))
çok komikmiş karikatürrr :))
en iyisi aslında :))
Ay aklıma ne geldi hani sen diyodun ya yavaş olsun yavaş olsun diye, benlik değil senlikmiş bu be
kesinlikle tam benlikk :))
şu anda da tam tersi azami hıza çıkmak istiyorumm
bende ne istedimi bilmiorum sorun bende galiba :18:
O zımaann hızını kesme çocuun:))
Ya bu arkadaşımdan ses çıkmadı yaa:))
Evet yeni geldi, ben arıycam hoşgeldin diye de çok hevesli görinmim dedim:))) Ama cidden görüşceğimi de sanmıyorum adayla yaa(