- 14 Şubat 2011
- 3.451
- 11
- Konu Sahibi saciuzunaklikisa
- #9.501
Fırçamı yemişim yatabilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rapuşum tanış tanış bencede büyükbaşa,küçükbaşa o kadar kafa yordun bı bu cocuk mu haketmıyor sansı neden haketmesinki hem o şansı ona degıl asıl kendıne vereceksın.
böcüküm ağır abıden yanıt varmı noldu son durumlar ne ?
seila noldu?
gamzek senınkısı noldu?
kızlar bu aralar ben ınzıvaya aldım kendımı msne,face e ,siteye gırmek ıstemıyorum ,hıcbır sey ıcımden yapmak gelmıyor? ara ara sabahları bakıyorum ıste kusuruma bakmayın bu aralar benım fazla giremediğim için.
değişmeye başladım ben eskıden face e gırmek ısterken artık hıcbırsey yapmak ıstemıyorum,müzik dınlemek,kıtap okumak ıstıyorum resmen kendı ıcıme kapandım.Cumartesı günü çalıştım,akşam babamın yanına gıttım,pazar döndük annemle anneciğimi cok üzdüm gün sacma sapan seyler yüzünden sabah kalktıgımda gene masum yüzüyle bana tost yaptı benı uyandırdı,uğurladı cok üzüldüm yaptıgıma.Babamda gece mesaj yazmış anneni üzme bız bugun varız yarın yokuz dıye
ben artık kımseyı hayatımda ıstemıyorum arkadaşlarıma bıle bu aralar tahammül sevıyem yok ,ailemede aynı şekilde depresyona giriyorum sanırım
buna cevap yazmazsam gözüme uyku girmez ...
ayyy rapuş yaa bana tek mantıklı ve geçerli birşey söyle hiç tanımadığın bir insanın neden bir şansı haketmediğini?
kaldı ki bu sana verilmiş bir şans da olabilir...
sanki her gün biriyle tanışıyorsun da... kafanı yormayı tercih ettiklerin de elle tutulurlar ya aman bu insanı hemen ele...
cidden görüşeceğini sanmıyormuş ; aferin sana aferin
Kızlar selam...
Arkadaşım aradı, yemek yedik bugün beraber. Bahsettiği kişi 29 yaşındaymış ve devlet memuru Hatay'da. Ailesi Ankara'daymış ve sanırım tayin istemek istiyor buraya... Bunun için de eş durumu tayini olması gerek. Tabi bu şekilde söylemedi arkadaş, ben yorumladım hemencecik Neyse kızın ailesi burda eşini ekmiş gelmiş bebeleriyle, yaşıtız ama inanın ki hatun 50 yaşında gösteriyor şu an( Çocukları çoook yaramaz deli oldum zaten. Evlenmediğime sevineyim mi üzüleyim mi bilmiyorum böyle hayatları görünce. Diyorum insan bu sesle nasıl yaşar??? Ona da sessiz yaşamak anormal geliyodur tabi. Yarın bana gelecek, bebeleri annesine bırakcak
Görüşmem dememin nededine gelince kızlar, her görüşmemde unutamadığım bi laf işitiyor olmam. Bu tür görücü usullerinde salak tipler oluyor hep ve benim canım çok sıkılıyor.
Ben de uzaktan birileri benimle tanışmak istediğinde hep böyle düşünürüm :))
Belki bu öyle olmayacak nerden biliyorsun ki iyi düşün, iyi birisi çıkarsa devam edersin hoşuna gitmezse de uzatmazsın rapuş ama bence de mutlaka görüş. Bişey kaybetmezsin
bi an görüşecek gibi oluyorum bi an buz kesiyorum valla bilmem kısmette ne varsa artık:))):26:
Seillam geçmiş olsun, fazla üsteleme canım o zaman bunalıma girebilir bunu bir eksiklikmiş gibi hissedip. Dış görünüşü bir şekilde halledersiniz önemli olan sağlıklı olması, moralinin yüksek olması.
Katinam nerelerdesinnnn
Bugün biz de hastanedeydik annemle, cumartesi burun kanaması oldu çok aşırıydı ve gün içinde tekrarlandı, kalp hastası olduğu için çok korktuk acile gittik ama bişey yapamadılar. Bugün uzmana gittik bi sorun yokmuş çok şükür. Yarın da kuzenime gideceğim misafirleri gelecekmiş yardıma gel dedi. Tatilden de bişey anlayamıyorum yahu dinlenemedim hala.
Gamzenk sınav ne zamandı hadi biran önc buluşun siz de, biz de meraktan kurtulalım.
ceku geçmiş olsun canım, stresten olur diye biliyoruz burun kanaması, geçici bi şey sonuçta üzme kendini. Ben de dinlenemedim cekucan yaa temizlik yaptım kulunç derler ya resmen ondan kalktı bende hahahahaa annemi çağırcaktım dün nerdeyse gel de beni ov diye:))) Bi kocam olsaydı ne güzel olurdu şimdi işe yarardı.
belki ayağına gelmiştir o koca adayı :))
Ay gamzek gece gece ne güldüm yaa bu ne bee:))) Adam sırılsıklam aşık olmuş kız tabi nerden bulunur böylesi hemen kabul et görüş konuş bak bu yarın görüşsen öbür gün evlenelim diye tutturur al sana erkek işte.
Ay ben de ne izliyorum biliyo musun "Çöpçüler Kralı"nı... Aynı beni anlatıyo hehe. Şener Şen Ayşen Gruda'yı istemeye gelemiyo sebep annesi taam mı, Gruda diyo ki üç günde istedin istedin yoksa ilk karşıma çıkanla evlenecem diyo taam mı, adam annesini ikna etmeye çabalıyo ı ıh annesi veremiyo oğlunu, komşular dedikodu ediyolar oğlunun tırşusunu kurcak diye, sonra Ayşen Gruda saf Kemal Sunal'a yüz veriyo ve diyo ki "yarın akşama kadar evlenmem lazım" Sunal hemen tamam diyo Allahım ne kadar güzel yaaa, bu film benim hayatımı anlatıyomuş resmen.