- 2 Mart 2011
- 1.804
- 33
- Konu Sahibi saciuzunaklikisa
- #9.301
Yaa sorma hatta o günlük annemin eline geçmişti de hâla takılır bana birinden bahsedip olmamasına alıştı ya, "yoksa sen çapkın mısın kızım, evlilikten kaçıyosun da bi şekilde oldurmuyo musun acabaa!" diye laf sokar.
Kantine ağ demek ha ben de buna koptum inan ki. Ellerim terliyodu benim çocukları görünce nasıl aşıksam ikisine birden Sonra ne mi oldu, ben o zenci çocuğun yazdığı aşk mektuplarını bana getiren zenci abisine aşık oldum. Ay deştikçe çıkıyor yaa sussam iyi olacak.
yavrum sende ne cevherler varmış da bilmiyomuşuz biz :)) zenci abinin akıbetini acayip merak ettim, sonra noldu bu hikayenin sonu pekiii??? :)
Bu aradaaa sevgililer gününde kendime hediye alıcam, iyi fikirmiş:))))
süslü don al kendine (doncu geldi aaanıımm)
günaydın herkese ...
buenos dias Hayata :))
yaa sabah sabah ne güldüm yazdıklarınıza ama kahkaha atamadım burda :))) o yıllar ; aşklar ; günlükler ; kod adlar, arkadaşının aşkına aşık olmalar... ben de 2 kez oldu bu durum :)) ama biri baya sonraydı ve be onun o çocuk olduğunu sonradan hatırlamıştım ; bahanem kabul edilir mi :)) aynı anda aşık olduğumuz çocuğu ise ikimiz de elde edememiş 3 yıl küs kaldıktan sonra "bir erkek için değer mi" deyip kaldığımız yerden devam etmiştik :) yaa yaz yaz bitmez o hikayeler... benim ünv.de bile yazdıklarımı okusanız gülmekten yarılırsınız... hatta 2sene önce en yakın akadaşımla tatile giderken yanıma almıştım okuyup eğlenelim diye :)))
miskacııım ; doğum günün kutlu olsun şimdiden... evd nostaljik bir doğum günü geçirebilirsin... hatta bu yalnızgeçireceğin son doğum günün olacağına göre keyfini çıkar derim :))
beeen dün ilk dersime gittim... ayy çok keyifli yaaa :)) umarım çok zorlanmam... sabah da dersde öğrendiklerimi burda ispanyolca bilen bir akadaşla tekrar ettik :)
aaa bu arada dün derse giderken ağır abi aradı... öyle birkaç dakika konuştuk ; aramadın dedi :))) birgün ders çıkışı haber ver , birşeyler içelim ben seni eve bırakırım dedi.. yani jelinin deyimiyle topu bana attı... napıcam bilmiyorum ama rapuşun cevabı tahmin edebiliyorum ; "işteee en son arayan davet eden o ve kabul etmeyen sen olma fırsatını yakaladın " :)))
neyse azcuk çalışayım ben... Hasta luego bonitas :)) doğru mu oldu hayata?
bebeğim teşekkür ederim, yaşlanmaktan nefret ediyorum ama çaktırmıyorum :) bu arada sormaya korkuyorum, "sen de forumu takip etseydin de geri kalmasaydın be!" diyceksiniz diye ama meraktan da çatladım, kim ki bu ağır abi? bi özet geçsen, he böcüğüm? :)
buluşmam demiyorum ki bi kere reddettim sadece.
mesajlaşabiliriz mesela. ama msj atmıo.
face te online , hiç yazmıo.
o yazmadıkça ben de yazmayı düşünmüorum
tuhaf gelioyo bana bilmiyorum :44:
ancak okulda görcem 3 hafta sonra
gamzenk sana da sormaya korkuyorum, ama sana da sorucam :)) kim ki bu çocuk? bücürük değil di mi?