- 14 Şubat 2011
- 3.451
- 11
- Konu Sahibi saciuzunaklikisa
- #9.281
ay evet canım, böcükcan demişti haklısın.
ay bak platonik deyince aklıma ne geldi :)) hazırlıktayken (13-14 yaşıma tekabül ediyor) bi çocukcağıza aşıktım ben yine, tipik... nerden öğrendiyse öğrenmişti o da durumu ama hiç konuşmuyoruz, ancak bakışıyoruz uzaktan uzaktan. neyse, bi öğrendim ki, çocuğun en yakın arkadaşı da bana aşıkmış! ay ne ağlamıştım, ne ağlamıştım :)) saadetimize engel olmuştu pis çocuk! bana aşık olan umudu kessin, benim aşık olduğum da azıcık kıskansın diye, benim sevgilim var diye bi yalan uydurmuştum. çocuklara bu dedikoduyu taşıyabilecek insanlara ballandırarak anlatmıştım. ay sonra ben o yalanın altında ne ezildim arkadaş! itiraf etsem edemedim, etmesem çığ gibi yuvarlanıp büyüyen yalanlara kendim de yetişemez oldum. sevgililer günü müydü, doğum günüm müydü neyse artık, kendi kendime hediye bile almak zorunda kalmıştım sevgilim aldı demek için vahim günlerdi. neyse ki, bi müddet sonra "ayrıldık" demeyi akıl edebildim de kurtuldum. velhasıl canım, karşında ilk sevgilisi hayali olan bi hatun var, yazık lan bana
miskaaaa valla eski günlerimi hatırlattın ne gerek vardıysa sanki, aşk hayatım hiç normal gitmemiş benim yaa:)))) Ben de bi sarışın çocuğa vurulmuştum ama ne vurulma aklımdan bi sn çıkmıyodu ne güzeldi o duygu yaa, neyse uzun bakışmaların sonunda açıldı, ben nazlanmakla meşgulüm gene, bak görüyosun di mi hem istiyorum hem kaçıyorum, sonra o sırada bi çocuk daha teklif gönderdi, ama bu da nasıl esmer zenci gibi, ben hiç ilgilenmiyorum filan:))) bi süre sonra baktım ki sonradan teklif eden çocuktan hoşlanmaya başlamışım ama diğerini de unutmak istemiyorum, bu arada teklifler havada kaldı bekliyolar cevabımı, neyse ben günlüğüme aynen şunu yazmışım o günlerde:" Allahım sarışın olanı da çok beğeniyorum, esmer olan da çok tatlı yoksa ben çapkın mıyım!"