- 29 Kasım 2009
- 7.066
- 57
- 42
-
- Konu Sahibi saciuzunaklikisa
Evet kızlar hepiniz çok haklısınız hepimiz son derece haklıyız. Tüm haklılığımızla yalnızlık çekiyoruz işte. Cadoloz olsaydık, anlayışsız veya maske takabilen insanlar olsaydık eminim şimdiye çoktan istediğimiz gibi bir hayatımız olurdu. Dürüst adam yok ki dürüst kadını kaldırsın.
Bir de kendi gücümüzün farkında olmayabiliriz gibi geliyor bana. İstediğimi elde etmek için sadece bekliyorum bu konuda. Diğer konularda girişkenimdir ama konu evlilik olunca çok pasifim.
Evet kızlar hepiniz çok haklısınız hepimiz son derece haklıyız. Tüm haklılığımızla yalnızlık çekiyoruz işte. Cadoloz olsaydık, anlayışsız veya maske takabilen insanlar olsaydık eminim şimdiye çoktan istediğimiz gibi bir hayatımız olurdu. Dürüst adam yok ki dürüst kadını kaldırsın.
Bir de kendi gücümüzün farkında olmayabiliriz gibi geliyor bana. İstediğimi elde etmek için sadece bekliyorum bu konuda. Diğer konularda girişkenimdir ama konu evlilik olunca çok pasifim.
Ben bugun yasadıgım bır olaydan yola cıkarak dıyorumkı
evlenenler gercekten cesur. etrafımdakı arkadaslarıma bakıyorum meslea benım ılıskıde bekledıgım dırettıgım hatta o ozellık yok dıye sabredemeyıp ayrıldııgm seyler arkadaslarımın tanııdklarımın eslerınde fazlasıyla var ama onlar haydı bismillah deyıp gırısmısler işe..
yanı gozunu yummak.. yada gozunu kor edecek kadar asık olmakmı gerekıyo..
gercekten bılemıyorum...
kocisime bayiliorummmmmm <3 tarzi kadinlar olsaydik yine kazanirdik.
cok bilmenin mutsuzluk getirdigini düsünmüyorum.. herkes kafasina göre birini buluyor. benim hep uzun süreli iliskilerim oldu. birine 4 yilimi verdim, digerine 2. ve artik kimseye güvenim kalmadi. neyi yanlis yaptim ki`? yapmisimdir ama haketmedim ihanetle bitmesini. artik bu süre icerisinde ödedigim telefon faturalarina degil kaybolup giden yillarima aciyorum. kül gibi uctular sanki yasanmamis gibi. keske yasanmamis olsalardi. suan koskoca bir sifirim, yedirdiklerim haram olsun hepsine.
erkekler, zekalariyla mat edebilecekleri kadinlarla evleniyorlar, onlari yonetmek icin. bu yuzden kimse yok bizi kaldirabilecek. cunku bizim hemen her konuda bilgimiz var, pat pat cevap veririz. 'ay kocisim bilirr' havasinda olsaydik biz de bulmustuk coktan.
Genellemeler kraliçesi ,ee o zaman bütün evli kadınlar gerizekalı
Yaşadıklarımızın her biri birer deneyim ama insan zaman kaybı olarak görmekten de kendini alamıyor. Ben de değer verip kaybettiğimde çooook üzüldüm bunalımlar yaşadım. Bir daha aynı hataları yapmamak için gayret içindeyim. Her şeyden önce artık evlilik amaçlı bir ilişkim olur olursa. Bi bakalım evliliğe giderse gider değil. Kesinlik olmalı en baştan.
Şu an bir aday adayımı daha elemiş durumdayım, daha önce de söz etmiştim adam çok iyi anlayışlı ve yakışıklı amaaa annemlerle oturucaz dediğinde şok oldum. Şu an şoktan çıktım toparlandım bir başka adayımı değerlendirme aşamasına geldim şükür. Epey ilerleme var yani.Ahhh ahh, Allah yardımcımız olsun kızlar.
birisi var tam aradığım gibi kültürlü,zeki
ama işsiz ve askerliği yok
nerden baksanız 2 yıl bekle dur
Offf o da bana boş değil.ben onla yaşlanmak isterdim
Bi engel var,gidemiyorm ona
Uzatıyor elini,yıllardır böylekzıyor biliyorum ama dedmyaa offf diyebilsem
beklediiğin gibi bekliyorum c..... Sana söyleyemedm bari buuaya yazayım
maaşallah sizde gene adaylar var, bende o da yok, benim sorunum karşıma kimsenin çıkmaması, zaman öylece akıp geçiyor, en azından karşıma birileri çıksa değerlendirme yapma şansım olur
birisi var tam aradığım gibi kültürlü,zeki
ama işsiz ve askerliği yok
nerden baksanız 2 yıl bekle dur
offf o da bana boş değil.ben onla yaşlanmak isterdim
bi engel var,gidemiyorm ona
uzatıyor elini,yıllardır böylekzıyor biliyorum ama dedmyaa offf diyebilsem
beklediiğin gibi bekliyorum C..... sana söyleyemedm bari buuaya yazayım