• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Begendiğiniz güncel parfümler hangileri

Nusun

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2016
39
23
8
42
Arkadaslar forumlarda genelde klasik olmus eski parfumlerden bahsedilmis. Bir cogunu kullandim. Son 1-2 yil icinde cikan kullandiginiz ve cok begendiginiz parfumler hangileri?? Icerikleri nasil yani baharatli mi sekerli mi cicek kokusu mu ???

Arkadaslar forumlarda genelde klasik olmus eski parfumlerden bahsedilmis. Bir cogunu kullandim. Son 1-2 yil icinde cikan kullandiginiz ve cok begendiginiz parfumler hangileri?? Icerikleri nasil yani baharatli mi sekerli mi cicek kokusu mu ???
zen ve black opium . modern muse

Avon little red dress harika. Lace dress de çok güzel. Eski bir parfümden örnek vermek istersem far away e bayılıyorum.

Ysl Black Opium(şekerli,kahve&vanilya karışımı), Viktor & Rolf bonbon(karamel yanık şeker kokusu), Narciso Rodriguez eau de poudree(bebek kokusu) , chloe love story( freş çiçek kokusu) , dior poison girl (vanilya agırlıklı tatlı bir koku hafiften black opium'u andırıyor)

Lalique Living deneyen bilen kullanan var mi acaba ? Denedim harika bir koku ama kaliciligini test edemedim malesef. Elime yagli bisey bulastigi icin yikamak zorunda kalinca buyuk olcude silindi koku. Kac saat kalacagini test edemedim

Back