Beğendiğimiz alacağımız mobilyaların resimlerini koyalım - ARŞİV

aaa güle güle kullan cnm.. darısı başıma :) kaça aldın peki? Nerden aldın bi de..ben daha yakından görmedim modeli resimden çok beğendim kullanan birinin bu şekilde yorumu çok sevindirdi beni hihoyyyt tv ünitesi de var mı bunun tam düşündüğüm renklerde o da beyazdır sanırım? tv ünitesi kaça peki?

saol cnm..Şeniz 3-4 ay önce fln aldık biz .. masko renino dan..aynısı galeri irfanda da var idi .fiyatı baza ile birlikte 2200-2300 gibi bişidi sanırım .. bazayı aldım ama ..kullanmıyorum..sana tavsiyem bu yatak odasını alıcaksan sakın baza alma :) çok yüksek oluyor baza ile ve çok çirkin duruyor..

tv ünitesi 1200 idi sanırım yanında masa ve sandalyeleri ile birlikte..

biz koltukları da aynı mağzadan aldık onun için baya bi indirim yaptılar :)

bi kaç resim eklim evde nasıl duruyo fikir olsun kaydirigubbakcemile3

ayyy valla çok makbule geçer cnm resim eklersen..çünkü çok merak ediyorum gerçekte nasıl durduğunu ve çooookkk beğendim modeli..fiyatları da çok uygunmuş..peki affına sığınıp bişi daha sorcam, koltukları alırken mesela modeli beğendim rengi beğenmedim orda vitrindekilerden..istediğim rengi seçip aynı modele uygulatabiliyorum di mi?

ayyy valla çok makbule geçer cnm resim eklersen..çünkü çok merak ediyorum gerçekte nasıl durduğunu ve çooookkk beğendim modeli..fiyatları da çok uygunmuş..peki affına sığınıp bişi daha sorcam, koltukları alırken mesela modeli beğendim rengi beğenmedim orda vitrindekilerden..istediğim rengi seçip aynı modele uygulatabiliyorum di mi?

benim seçimim bir anda oldu a.s koltuk + yemek masası başka yerden alıcaktım kahve kremli bişiler ... bir anda ay bunu alaım dedi yanımdakiler kaydirigubbakcemile3

o anda bi köşe koltuk seçtim.ertesi gün fikir deiltirdim normal koltuk takımı olsun dedim.gittik modelelre baktık istedimiz renkte yapıyolar.. tabi bizi çok beklettiler :kızgın: sonuçta güzel şeyler çıktı ortaya a.s

benim de hayalim şimdilik salon için mor siyah beyaz kombinasyonu..ve vitrin istemiyorum bunun yerine tv ünitesi istiyorum,bu da tam istediğim gibi beyaz siyah..resimlerini bekliyorum cnm..Olsun sonuç güzel olduktan sonra beklerim ben hiç sorun deil ne demişler haticeye değil neticeye bak :))

bunlar da bizim almayı düşündüklerimiz:1rolleyes:

eefc4.png

w451.png

33111280zf7.png

w448.png

rrnu8.png

w447.png

ttfu1.png

Canım harikaymış bu dolabı da ayna olsa daha da güzel olacak. Bu nerede ve fiyatı ne söyleyebilir misin?kaydirigubbakcemile2

tv ünitesi ve koltuk ( düğünden bikaç gün önce çekildi resimler danteller ortada hehe kaydirigubbakcemile3 )

resimleri sildim...

Son düzenleme:
Kızlar ben bişeyi merak ediyorum. Hani vitrin içlerine konulan bardak takımları oluyor ya içinde çay bardağı, kadeh, su bardağı, sürahisi falan filan bir sürü şey oluyor ya, ondan aldınız mı sizler? Almamıza gerek var mı? Bide artık vitrin yerine tv ünitesi alınabiliyormuş ya...Kararsızım alsam mı bana yardım edin....

ayyycanııım çok güzel olmuş evin valla bayıldım..benim de yatak odası için hayalim buna benziyo işte..tv ünitesi özellikle biçimi çok güzel :lepi: sağol uğraşıp koyduğun için... koltukların kumaşı silinebilir mi? 4 ay olmuş alalı kirlenmeyle ilgili sorun yaşadın mı peki?

canım ya batılmıştım resimde şimdi sende görünce dahada bayıldım...benden geçtide artık kardeşim evlenicek artık ona tavsiye ederim....bu arada neden bu güzel evden mahrum ediyorsun bizi eklesene sende evim evime şekerim.....

begendiğim yatak odası.daha once nette gormüştümilgimi cekmemişti.magazaya baska bişiy için gidip bunu canlı canlı gordum,artık baska bi yatak odası almak istemiyorum.inanın gorundugunden çok daha guzel.
berrak_yatak_buyuk.jpg

bu yatak odasını nerde gördün cnm çok güzelmiş

Kızlar ben bişeyi merak ediyorum. Hani vitrin içlerine konulan bardak takımları oluyor ya içinde çay bardağı, kadeh, su bardağı, sürahisi falan filan bir sürü şey oluyor ya, ondan aldınız mı sizler? Almamıza gerek var mı? Bide artık vitrin yerine tv ünitesi alınabiliyormuş ya...Kararsızım alsam mı bana yardım edin....

ben öle bardak kadeh vb şeyler sergilemek için vitrin falan almıcam canım sevmiyorum bu benim fikrim tabi:1rolleyes:

Yatak odalrına bayıldım çok modern hepside ama onların teşhirdeki kadar güzel durması için en az resimlerdeki gibi geniş yatak odan olması lazım..yoksa kesinlikle göstermiyo takım kendini...

ayyycanııım çok güzel olmuş evin valla bayıldım..benim de yatak odası için hayalim buna benziyo işte..tv ünitesi özellikle biçimi çok güzel :lepi: sağol uğraşıp koyduğun için... koltukların kumaşı silinebilir mi? 4 ay olmuş alalı kirlenmeyle ilgili sorun yaşadın mı peki?

4 A ÖNCE ALDIM ..EVLENELİ 1 AY OLDU AMA ÜSTLERİNDE HİÇ OTURAN OLMADI DAHA kaydirigubbakcemile3 SİLİNİYO KUMAŞI TABİKİ..DAHA SİLMEDİM AMA kaydirigubbakcemile3

canım ya batılmıştım resimde şimdi sende görünce dahada bayıldım...benden geçtide artık kardeşim evlenicek artık ona tavsiye ederim....bu arada neden bu güzel evden mahrum ediyorsun bizi eklesene sende evim evime şekerim.....

ÖZLOŞUM KOYMADIM RESİMLERİ BİLMEM NİE KOYMADIM Kİ kaydirigubbakcemile3

ŞUNÇİN KOYMADIM..DANTELLERİ SERİLİ İKEN ÇEKİLDİ FOTOLAR.. HERŞEYİ KALDIRDIM TABİKİ SONRA...YENİDEN FOTO ÇEKMEYE FIRSAT OLMADI..SADE HALİ İLEN ÇEKİM DE ONLARI KOYARIM BARİ kaydirigubbakcemile3

ben öle bardak kadeh vb şeyler sergilemek için vitrin falan almıcam canım sevmiyorum bu benim fikrim tabi:1rolleyes:

Bende kararsız kaldım canım vitrini hiç sevmem,almayı da düşünmüyorum. O zaman bardak takımını filan set olarak değil de tek tek alırım. İşte merak ettiğim olmazsa olmazlar arasındamı bunlar. Fiyatları da bayağı var. En ucuzu 270 YTL filan... Evli arkadaşlar siz daha iyi bilirsiniz kullanırmıyız lazım olur mu bunlar evlenince....sengözlerimebaksanab:enbuyukkk:

vitrinlerden konsollardan bende nefret ederimmm..lüzumsuz göz yorucu toz toplayıcı eşyalar..onun yerine yaşam tarzına uyarsa güzel bi köşe bar al bence...spot ışıklı filan..

yaa bu kelebeğin yatak odasına ben de bayılıyorum perle
netten arada bır acıp resımlerıne bakıyorum
en son baktıgımda fıyatı 4000 bin cıvarıydı zam mı gelmıs ne
zaten alırsam ya bunu alacam ya da ikeadan

vitrinlerden konsollardan bende nefret ederimmm..lüzumsuz göz yorucu toz toplayıcı eşyalar..onun yerine yaşam tarzına uyarsa güzel bi köşe bar al bence...spot ışıklı filan..

vitrin konusunda aynen sana katılıyorum..toz toplamaktan başka bi işe yaramıyolar..bardakları sergilicen de nolcak sanki..ama konsol konusunda katılmıyorum cnm,dolaplı kapaklı olduğu için bi sürü ıvır zıvırı içinde topluyo.. üstündeki aynası da odayı hem geniş gösteriyo hem de dekoratif duruyo.

10 sene önce annem almıştı çeyizime diye kristal takım boş kalmasın die tv ünitesinin vitrin kısmına koyduk onları..tabiki düğünden sona hepsini kaldırdım ordan şuan boş içi....farklı objeler vs uyumlu bişiler alıp koymak en iisi..modern bi tv ünitesinin içinde tabak çanak hoş durmuo ..a.s

siz siz olun tabak çanak faza fazla almayın..bir çoğu kutusunda ambalajında dolapların ücra köşelerinde kullanılacakları günü beklemeye başladılar hehe kaydirigubbakcemile3

Nazariks kırılmassan ben bi yorum yapıcam..salonundaki televizyonun yanındaki camlı üniteler ve içindeki bardaklar hiç yakışmamış..duvarındaki herşey çok modern ve spor..o camlı ünite dışında..bozmuş bence kombineyi..camsız raf modeli olsaydı keşke onlar..güzel objelerle süslerdin içini,mum yada ahşap süslerle mesela..bitanede hoş bi çerçeve eşinle senin resmin olan..süper olurdu...güle güle otur canım

X