Beğendiğimiz alacağımız mobilyaların resimlerini koyalım - ARŞİV

bobomo0007b.jpg

BU PEMBE ŞEYİN ADI NE KIZLAR HER YATAK ODASI TAKIMINDA YOK HERHAL BUNU NASIL ALABİLİRİZ BENCE ÇOK HOŞ FARKLI RENGİ TABİ

canım çok şanslısın cunku ben de bu beyaz yemek odasını çok begenip,ankarada ki bayisine telefonla ulastım.sipariş uzerine satın alma durumda istanbuldan getiriyorlarmış!bu beyaz lake yemek odasının (tuana yemek odası)fiyatı malesef 4900! :KK43: bende bu fiyatı duyunca vazgecmek durumunda kaldım. bu takımın orta sehpasının(mayorka orta sehpa) fiyatı ise 575 tl.
ama sizin bütceniz yeterse diye aders ve tel.ini vereyim.
tel: 348 80 51

karacakaya cad. no: 31 siteler ankara
istersen aynı yerde bu takımı alırsam diye düşündüğüm büyük kose takımı(beyaz) rodos salon takımı 2650

biz alamadık siz alırsanız sevinirim.. :)
monolif
canım bende alcak yatak alıcam. bu yataklar iç.in ozel yatak ortuleri satılıyor ve adına da "japon giydirmeli yatak ortusu" sadece istikbal de gordum ama orda da siyah rengi yok..krem,kahve,pembe ve lilası var. sen de bir yerlerde siyah veya kırmızı gorursen haber ver ok?

bu yatak ortuleri japon giydirme fakat resimdeki yataklar normal bazalı yataklar.. sanırım bazalılarda da kullanılabilir diye koymuslar.

estetika_4b.jpg

amiiiiinnn! :)) biz de çok istiyoruz,olur mu acaba bir gün?
siz de gule gule oturun inşallah....

sağol arkadaşım.peki ne kadar bu japon giydirmei yatak örtüsü fiyatları?

songa sadece istikbal de gordum 200 civarı sanırım ama emin değilim.ama mısranın dediği gibi diktirilebilir,normal yatak ortulerine gore çok daha kucuk dikilir.tatak ve kasa arasınagelen bolumlerini içine sıkıştırabiliriz ama boyle durur mu bilmiyorum.. songacım onun için benim en son alacagım parca yatak ortusu,mobilyayı almadan yatak ortusu almıcam,hem renk secimi hem boyut olarak.

ben 2 tane yatak örtüsü aldım canım ama sevinemiyorum bile.böyle yerden bitme yataklara hevesleniyoduk ama ben düğşünemedim kötü duracağını.bir heves aldım.şidide pişman oldum.

ben 2 tane yatak örtüsü aldım canım ama sevinemiyorum bile.böyle yerden bitme yataklara hevesleniyoduk ama ben düğşünemedim kötü duracağını.bir heves aldım.şidide pişman oldum.

cnm senın alsadıgın yatak yukarıdakı acık renkmı oysa cok yere yakın degıl yuksek hatat benm oldugum bıras daha alcak ama en kısalardan degıl onlara otururken bıle ezıyet yaa:tomato:

klasik severler bakınnn
rustikto6.jpg

w600.png

koltukuretimimodernklastz9.jpg

w600.png

koltukuretimimodernklasuu0.jpg

w600.png

modern severler bbuyrun

62972971re9.jpg

w500.png

delfinomm1.jpg

w500.png

fabriziodivanifioresofaud7.jpg

w400.png

fikir olsunnn sizlere fıstıklarr

bobomo0007b.jpg

Herşeyi hazır beklemeyin kızlar :eek:klava: yaratıcı olun biraz...

marangoza gidinkaydirigubbakcemile U tabure yaptırın..2 metre de peluş alıp yapıştırın..hem istediğiniz renk olur..hem de ucuza mal etmiş olursunuz :dance:
kötükedihüso

BU PEMBE ŞEYİN ADI NE KIZLAR HER YATAK ODASI TAKIMINDA YOK HERHAL BUNU NASIL ALABİLİRİZ BENCE ÇOK HOŞ FARKLI RENGİ TABİ

Son düzenleme:
kızlar şuna bakın sallanan yatakdelikafadulden

cloud4.jpg

bir de böyle yataklar içi yatak örtüsünü nerden alabilirz kızlar yuvarlak yatak örtüsü falan görmedim benbenneyaptımki
ruf-bett-circolo-bed.jpg

scoop-round-bed-saba-italia.jpg

yuvarlak-kanape-yatak-scoop1.jpg

yuvarlak-yatak-kanape-scoop2.jpg

demoon.jpg

729.jpg
[/url][/IMG]
730.jpg
[/url][/IMG]
732.jpg
[/url][/IMG]

kızlar bunlar nasıl açılır kanepe ve tekli koltuk mini koltuk takımı çalışma odası için
çok şekerler ama fiyatı fazla biraz kanepe ve koltuk fiyatı 1500 :KK43:
sizin fikileriniz varmı çalışma odası için

arkadaşlar bellonanı reklamında gördüm yeni bir yatak odası takımı ama resmi yok nerden bulabilirim reklamda 2 tane yatak odası takımı ve salon takımı gözüküyo ama sitesinde resimleri yok :KK43:

peki canım sen nasıl almayı düşünüyorsun istanbulda sanırım şubeleri yok nasıl olacak

burda adapazarında onunla çalışan bi mobilyacı var o yaptırıp getirticek.geçen hafta istanbulda mobilya fuarındada vardılar.istanbuldeada çalışan bi firma vardır mutlaka netten tel bakıp bi sor bayileri varmı diye istersen

X