E
EU1
Ziyaretçi
BU PEMBE ŞEYİN ADI NE KIZLAR HER YATAK ODASI TAKIMINDA YOK HERHAL BUNU NASIL ALABİLİRİZ BENCE ÇOK HOŞ FARKLI RENGİ TABİ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BU PEMBE ŞEYİN ADI NE KIZLAR HER YATAK ODASI TAKIMINDA YOK HERHAL BUNU NASIL ALABİLİRİZ BENCE ÇOK HOŞ FARKLI RENGİ TABİ
cnm evet bende buyuzden o cok yere yakınlardan almadm ama cok yuksekde degıl orta boy var bence sende öle yappp :asigim:
canım çok şanslısın cunku ben de bu beyaz yemek odasını çok begenip,ankarada ki bayisine telefonla ulastım.sipariş uzerine satın alma durumda istanbuldan getiriyorlarmış!bu beyaz lake yemek odasının (tuana yemek odası)fiyatı malesef 4900! bende bu fiyatı duyunca vazgecmek durumunda kaldım. bu takımın orta sehpasının(mayorka orta sehpa) fiyatı ise 575 tl.
ama sizin bütceniz yeterse diye aders ve tel.ini vereyim.
tel: 348 80 51
karacakaya cad. no: 31 siteler ankara
istersen aynı yerde bu takımı alırsam diye düşündüğüm büyük kose takımı(beyaz) rodos salon takımı 2650
biz alamadık siz alırsanız sevinirim.. :)
monolif
canım bende alcak yatak alıcam. bu yataklar iç.in ozel yatak ortuleri satılıyor ve adına da "japon giydirmeli yatak ortusu" sadece istikbal de gordum ama orda da siyah rengi yok..krem,kahve,pembe ve lilası var. sen de bir yerlerde siyah veya kırmızı gorursen haber ver ok?
bu yatak ortuleri japon giydirme fakat resimdeki yataklar normal bazalı yataklar.. sanırım bazalılarda da kullanılabilir diye koymuslar.
amiiiiinnn! :)) biz de çok istiyoruz,olur mu acaba bir gün?
siz de gule gule oturun inşallah....
ben 2 tane yatak örtüsü aldım canım ama sevinemiyorum bile.böyle yerden bitme yataklara hevesleniyoduk ama ben düğşünemedim kötü duracağını.bir heves aldım.şidide pişman oldum.
modern severler bbuyrun
fikir olsunnn sizlere fıstıklarr
salon koltuklarım bunlar olacak..
canım bunu çok beğendim bunlar hangi marka acaba nerden gördün bu takımı söylermisin