Beğendiğimiz alacağımız mobilyaların resimlerini koyalım - ARŞİV

evet karşısında iki kişilik pufu vaya iki tekli koltuğu olcak :)) ozamn iy olur işte

bende kesinlikle salonuma kose takımı alcam diğerlerine bakmıyorum bile.. bi de misafir gelince olmuyor diyo kk ama ben oyle düşünmüyorum evimi asla ve asla misafire yonelik dosemek istemiyorum :)) sonucta o evde biz yasıcaz hergun misafir mi gelecek.. ( misafir gelince cekeriz iki sandalye otururuz karsılarına.bu da dert mi :)))))))bu dusunceye istinaden oturma odası da yapmayacagım evin en guzel yerinde kocişle biz keyif catıcaz.. koselerin estetik durusu işlevselliği ve rahatlığı tartısılmaz kızlar :))

köşe muhabbeti yapılırken bende bir fikrimi söyliyim istedim nacizane.
geçen hafta nişanlım ve kardeşimle yeni evlenen bir arkadaşımızı ziyarete gittik akşam. bir koltukla birde puf vardı ayrıca. biz tren gibi dizildik nişanlım kardeşim ve ben. arkadaşımın eşi tekli koltuğa arkadaşımda pufa oturdu. koltuk takımı yataşın kahve rengi koltuğu. turuncu yastıkları olan hani. adam kendiside hiç istemiyormuş zaten. diyorki ne bu böyle hacı dedenin torunları gibi diziliyor insanlar:)))) ama kız çok istediği için aldılar. salon koltukları oturma odasında duruyor alınmasına rağmen misafiri bunda ağırlıyorlar. enteresan seçim. üstelik köşenin geniş döndüğü kısımda sırtta yaslanmıyor. eğer iki kişi yaşıycaz çok gelenimiz gidenimiz olmuyor derseniz alın. ama arkadaşlarım gibi gelen gideniniz çoksa düşünmeyiz derim. ben bir misafir olarak rahat edemedim. ama burcucello arkadaşımında düşüncesine saygı duyuyorum ev bizim evimiz nasıl istersek öyle döşeriz millet rahat etmeyecek diye zevkimizden olacak değiliz...

bende oturma odam da samimi bi ortam olsun istiyorum onun için köşe takımı... ztn o da olsun bu da olsun diyen biri olduğumdan ne serden geçiyorum ne yardan hepsini istiyorum...

Burcuözgecim kesinlikle sana katılıyorumhiç rahat değilller.İnsanlar tren vagonu gibi bitişik oturmak zorunda kalıyor.Oturma odasını kendiniz ve eşiniz kullanacaksa olabilir amasalona kesinlikle olmuyor.Bende çok beğeniyorumama almadım

İşte budur... Yeşil+Pembe (BEYAZ) uyumuna delikafaduldenkafamçokkarıştı

Bende köşe takımlarını çok beğeniyorum ama kullanış açısından pek uygun değiller yan komşumuzda var bir türlü doğru düzgün oturmayı beceremiyoruz :) o yüzden bende oturma odam küçük olursa ya köşe takımı ya da şirin mini koltuk takımı almayı düşünüyorum

ben oturma odasında köşe takımı kullanıyorum vede çook memnunum kıslarrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…