Beğendiğimiz alacağımız mobilyaların resimlerini koyalım - ARŞİV

kızlar madem konu renklerden açıldı hani bana da fikrinizi söyleyin...
ben yatak odamın duvarlarını lila, yatağın başını koccaman bi yatak başlıı ama saten kadife beyaz... mobilyalar beyaz... kocaman bi gardolap bi duvardan öbür duvara kadar... yatak başlığının olduğu duvara ise mor duvar kağıdı... tül perdeler lila, krem rengi stor perde, kalın perdem ise mor... halım kremli lilalı belki içinde fıstık yeşili... eğer fıstık yeşili olursa halımsa storumda krem yerine yeşil olabilir... yatağın yanında duracak olan abajurlarımda ona göre krem veya fıstık yeşili... nası amaa:)))

gelelim diğer odalara:)))
salon beyaz mobilyalar gene, lame koltuklar, siyah ve gümüş aksesuarlar... halım ise gir veya siyah...
oturma odam, kırmızı köşe takımı, beyaz duvar ünitesi, duvar ünitesinin arkasındaki duvara füme duvar kağıdı, halım gir, perdelerim gri,siyah...
mutfak kırmızı mutfak dolapları, gri beyaz siyah kombineli fayanslar... yerler füme... weyada kırık beyaz tam karar weremedim:)))) ferahta olsun istiorum işte...
banyo ise mavi fayanslar:)))))
belkide kırmızı gir fayans bilemiorum tam karar weremedm ona:)))
yani inş kısmet olur...
herkesin gönlüne göre olsun kızlar...

gelelim diğer odalara:)))
salon beyaz mobilyalar gene, lame koltuklar, siyah ve gümüş aksesuarlar... halım ise gir veya siyah...
oturma odam, kırmızı köşe takımı, beyaz duvar ünitesi, duvar ünitesinin arkasındaki duvara füme duvar kağıdı, halım gir, perdelerim gri,siyah...
mutfak kırmızı mutfak dolapları, gri beyaz siyah kombineli fayanslar... yerler füme... weyada kırık beyaz tam karar weremedim:)))) ferahta olsun istiorum işte...
banyo ise mavi fayanslar:)))))
belkide kırmızı gir fayans bilemiorum tam karar weremedm ona:)))
yani inş kısmet olur...
herkesin gönlüne göre olsun kızlar...

allah bütün hayallerini gerceklestirmeni nasip eder insallah.
Mobilya rengi bir tasarim secmek gercekten zor mus. Koltuklarimi beyaz istiyordum istiyordum evim beyaz aksesuarlar siyah gir olsun istiyordum. Kulanisli olmaz diye beyaz koltuklardan vazgectim radikal bir deisiklik yaptim koltuklar sandaliyeler siyah olacak. tv ünitesi beyaz yemek masasi bide sidebord dedikleri beyaz arlikli olacak ve ceviz agci renginden. Halimi siyah beyaz istiyorum kasmir halidan oymali görmüstüm hosuma gitmisti. perdem beyaz olsun istiyorum icinde de palyetler olsun güms yandaki sallarida siyah gümüs parildakli onu da brillant magazasasinda görmüstüm :ecrin_bebek:

ks_ares.jpg
[/QUOTE]

köşe takımının markası ne ben oturma odası için böyle bişey istiyorum

lila zaten mor demek(bence)...

link vermek yasak sanırım.... ama google de "AHMET MARANKİ RENKLERİN SIRRINI ANLATIYOR" şeklinde yazıp ararsanız en üstteki link belki size yardımcı olabilir. bende MARANKİ nin kitabı var ordan yararlanıyorum genelde

canim mor rengi icin bise yazmamissin ondan sordum ben lila diyorum ama morla lila ayni sey tabi :)

tamam tskler araticam birazdan

:nazar: GokseLiF ...siyah derken..duvarları mı siyah yaptıracaksın yoksa mobilyaların mı siyah olacak anlayamadım..Ben herzaman açık renkten yanayım...evim aydınlık olsun istiyorum.. :1hug:

yok canim duvarlar siyah olur mu hic :1shok:

ay bak bunu hic sormamistim insallah duvarlarida siyaha boyamak gibi acayip bi düsüncesi yoktur :roflol:

ama duvarlari siyaha boyatmam insanin ici daralir o ne öyle

mobilyalari siyah istedigini söyledi yani misal deri siyah koltuk istiyomus

benim bildğim lilanın sakinleştirici, huzur verici bir etkisi olmasına karşım, mor harekete geçirici ve depresyonu tetikleyici bir etkisi vardır. sürekli mor renge bakan, maruz kalan insanların intihar eğilimi gösterebilecekleri, depresyona girebilecekleri yönündedir...
benim 5 sene önce odamın duvarları lilaydı, odama her giren kişi huzur dolduğunu söyler ve yarım saat içinde yatağımda uykuya dalardı... günün hangi saatinde olduklarının önemi olmazdı...

benim bildğim lilanın sakinleştirici, huzur verici bir etkisi olmasına karşım, mor harekete geçirici ve depresyonu tetikleyici bir etkisi vardır. sürekli mor renge bakan, maruz kalan insanların intihar eğilimi gösterebilecekleri, depresyona girebilecekleri yönündedir...
benim 5 sene önce odamın duvarları lilaydı, odama her giren kişi huzur dolduğunu söyler ve yarım saat içinde yatağımda uykuya dalardı... günün hangi saatinde olduklarının önemi olmazdı...

evet canim bencede lila cok daha hos bi renk

zaten mor lilanin koyusu ama benim acik lila cok hosuma gidiyo bi odami mutlaka o renkte yapmak istiyorum a.s

büyük ihtimalle nisanliligimida mor veya lila alicam :asigim:

yeni_mor_akam.jpg

cok güzel bi renk ya

ben herhalde duvarlarimi acik lila yaparim ama aksesuar ve koltuklarda koyu renkleride kullanirim hos durur :)

inş dilediğin gibi olur canım herşey:))))
bende çok beğeniorum yatak odamın duvarlarını lila istiorum...
zaten bildiğim kadarıyla huzurlu bi uyku için yatak odasına en uygun renk lila, açık yeşilmiş...
aslında dier arkadaşın dedii gibi kırmızı tavsiye edilmiyor yatak odasına... huzurlu uyku olmuomuş... ama işte harekete geçirici ...

ben bunları cok beğeniyorummm şan kirada oturuyoruz
nasip olursa 2 sene sonra evimize cıkarsak salonuma şu ilk 3 koltuktan birine benzer bişi almayı düşünürüm kararı ozamn veririm artık bi çıksında ev inşlh
196082bberivan1ah0.jpg

w720.png

rv8s7amj7iq2n6h3vudpi1dm0.jpg

w655.png

urun3242007105737amkltpps0.jpg

w825.png

Son düzenleme:
buda cok hoşuma gidiyo yatak odası büyük olursa buna benzer bişide belki bairaz daha küçük olabilir
94523699pj6.png

w600.png

olmadı ama yaaa ...benimde fikrimi değiştirmeye kararlısınız sanırım...bayıldım ben buna
delikafadulden
94523699pj6.png

:sm_cool:bu muhteşem yaa..

sandikli20kose1nh1.jpg

Beyaz+ renk?? köşe takımı istiyordum bende..

ama KK deki yorumlara bakılırsa köşe takımları hiçte kullanışlı değilmiş. Beyaz da çabuk kirlenirmiş...
CADIARZU Ben tüm evim bembeyaz olsun istiyorum..Şuan siyah kullanıyoruz.çok şık ve asil duruyor fakat tozdan dolayı hiç memnun değiliz kötükedihüso kafamçokkarıştı

jelibon cicim ben oturma odasına uzunn köşe takımı istiyorum plazmanın karşısına cok hoşuma diyoo
ne acıdan kullanışlı olmuyomuş?? bilgim olsun

jelibon cicim ben oturma odasına uzunn köşe takımı istiyorum plazmanın karşısına cok hoşuma diyoo
ne acıdan kullanışlı olmuyomuş?? bilgim olsun

herkes yanyana diziliyo yüzyüze sohbet edemiyor kimse diye yorumlar var.
ama ben karşısına da bi kaç tane başka renklerde koltuk koyarımm diye düşünüyorum..

:jeyyar:asıl köşe takımı isteme nedenim :asigim: sevgilimin kucağında uzanıp tv izlemek :nazar: sositosositokaydirigubbakcemile

X